Μπάσκετ: Tελικοί Α1

dmdoc

Member
Εσύ δεν έχεις πάρει ξεκάθαρη θέση για τη χθεσινή διαιτησία.
Θα σου έλεγα +5% αλλά επειδή ήμουν στο γήπεδο και δεν είχα δυνατότητα replay,θα στο διπλασιάσω(σέβομαι και την έκρηξη Ντούντα)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Θα σου έλεγα +5% αλλά επειδή ήμουν στο γήπεδο και δεν είχα δυνατότητα replay,θα στο διπλασιάσω(σέβομαι και την έκρηξη Ντούντα)
Αντε γεια σου. Γιατί δεν το έλεγες από την αρχή, όπως εγώ είπα ότι χάσαμε κυρίως από δικά μας λαθη.

Και επειδή ο Γιώργος έγραψε ότι ο Διαμαντίδης ανακοινωσε την αποχωρηση του μετά την Τουρκία, παραθέτω το λινκ, άπο το οποίο προκύπτει οτι αυτό έγινε μετά το ματς με την Ισπανία
Τέλος από την Εθνική ο Διαμαντίδης - Τουρκία 2010 - Ελλάδα - Contra.gr

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αντε γεια σου. Γιατί δεν το έλεγες από την αρχή, όπως εγώ είπα ότι χάσαμε κυρίως από δικά μας λαθη.

Και επειδή ο Γιώργος έγραψε ότι ο Διαμαντίδης ανακοινωσε την αποχωρηση του μετά την Τουρκία, παραθέτω το λινκ, άπο το οποίο προκύπτει οτι αυτό έγινε μετά το ματς με την Ισπανία
Τέλος από την Εθνική ο Διαμαντίδης - Τουρκία 2010 - Ελλάδα - Contra.gr
Ναι, μπέρδεψα τα ματς, νόμιζα πως το τελευταίο ματς ήταν απέναντι στην Τουρκία. Ο Διαμαντίδης ανακοίνωσε λοιπόν την αποχώρησή του αφού τελείωσε το Ευρωμπάσκετ (και μετά από συγκλονιστική εμφάνιση), κι όχι μετά το ματς επιλογής αντιπάλου. Το είχε αποφασίσει από την προετοιμασία και το ανακοίνωσε όταν ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του, όντας -πάλι- ο καλύτερος παίκτης της Εθνικής. Πολλά ευχαριστώ πρέπει να του πούμε κι όχι να τον κριτικάρουμε κιόλας που δε θέλει να διαλύσει το σώμα του μέχρι τελικής πτώσης.

Ο Μπουρούσης είναι ενήλικας που μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες της Εθνικής. Υποχρεωμένος δεν είναι, δεν έχει συμβόλαιο μαζί της. Διαφωνώ με το λόγο που αποχωρεί, αλλά δικαίωμά του είναι, αν κι ελπίζω να αλλάξει γνώμη.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Το θέμα είναι ότι αποχωρήσεις έχουμε συνηθίσει στα 33 και βάλε.
Ο Διαμαντίδης σταμάτησε στα 30.
Και λέω εγώ ο Σπανούλης μπορεί να σταματήσει στα 29, ο Σχορτσιανίτης στα 28 κ.ο.κ
Δεν μπορούμε να νομιμοποιούμε τέτοιες δηλώσεις σε αυτή την ηλικία.
Φυσικά και τον ευχαριστούμε, όπως όλους τους παίκτες της Εθνικής, αλλά και αυτός πήρε δόξα και χρήματα, καθώς και οι επιτυχίες της Εθνικής τον βοήθησαν στα υψηλά του συμβόλαια

spor_os

Administrator
Ο Μπουρούσης είναι ενήλικας που μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να θέσει εαυτόν στις υπηρεσίες της Εθνικής. Υποχρεωμένος δεν είναι, δεν έχει συμβόλαιο μαζί της. Διαφωνώ με το λόγο που αποχωρεί, αλλά δικαίωμά του είναι, αν κι ελπίζω να αλλάξει γνώμη.
Δε ξέρω αν πράγματι θέλει να σταματήσει λόγω της διαιτησίας ή είναι απλώς μία αφορμή για να κάνει κάτι που επιθυμεί.
Καταλαβαίνω ότι δεν είναι δυνατόν ΚΑΘΕ καλοκαίρι να έχεις τουρνουά με την εθνική.
Οι άνθρωποι πρέπει να ξεκουράζονται και λίγο.
Θα θεωρούσα πιο πρέπον να βγει και να πει, φέτος θέλω να παίζω όλο το καλοκαίρι ρακέτες στη Μύκονο.
Αυτό θα το σεβόμουν περισσότερο από τη δικαιολογία της διαιτησίας καθώς δημιουργεί εσφαλμένες εντυπώσεις στους κάφρους.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ειδικά για τον Μπουρούση, το παιδί είναι Ελληνάρας, με την καλή και την κακή έννοια μαζί. Δεν τίθεται θέμα ρακέτας και παραλίας για ένα παιδί που έπαιζε με σπασμένο χέρι για την Εθνική και συμπεριφέρεται στα "εθνικά θέματα" όπως ο Μπουρούσης. Για όποιους δεν το ξέρουν, μιλάμε για Έλληνα "παλαιάς κοπής", με "εθνικές απόψεις" και τον πνευματικό του για παρέα. Συμφωνεί κανείς ή διαφωνεί με τις απόψεις του, εθνικό φρόνημα έχει και με το παραπάνω.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το θέμα είναι ότι αποχωρήσεις έχουμε συνηθίσει στα 33 και βάλε.
Ναι, αλλά τότε δεν έπαιζαν τα ματς που παίζουν σήμερα. Π.χ. Ολυμπιακούς Αγώνες δεν πηγαίνουμε πάντα, οι Έλληνες των δύο αιωνίων πάνε μέχρι μέσα Ιουνίου πια, η Ευρωλίγκα έχει περισσότερα ματς από τα Πρωταθλητριών και οι τελευταίες αποχωρήσεις (Ρεντζιάς, Αλβέρτης, Κακιούζης, Παπανικολάου) γίνονται πια σε μικρότερες ηλικίες.

Και λέω εγώ ο Σπανούλης μπορεί να σταματήσει στα 29, ο Σχορτσιανίτης στα 28 κ.ο.κ
Αν το θέλουν, να το κάνουν. Το χειρότερο θα είναι άνθρωποι που δε θέλουν να πηγαίνουν με το ζόρι. Η εθνική είναι γι' αυτούς που θέλουν.

Δεν μπορούμε να νομιμοποιούμε τέτοιες δηλώσεις σε αυτή την ηλικία.

Για μένα και στα 24 αν θέλει κάποιος να θέσει τον εαυτό του εκτός Εθνικής, καλά κάνει. Είναι σαν να μου λέει κανείς πως απαγορεύεται να φύγω από το φόρουμ. Για να είμαι εδώ είναι επειδή κάτι μου προσφέρει, κάτι "παίρνω". Αν σταματήσω να το παίρνω, δε θα είμαι εδώ.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
μου κάνει εντύπωση... χάσαμε 3 ματς και δε μιλησε κανεις για διαιτησια... τωρα εχουν τρελαθει όλοι γιατί ονειρευόντουσαν φέτος τουλαχιστον νταμπλ, κάντε μια αυτο κριτικη πρωτα ολοι και μετα μιλήστε για διαιτησια, στο ποδοσφαιρο οι ομαδες ειναι τραγικες ειδικα ο ολυμπιακος που νομιζουν οτι εχουν καλη ομαδα, τραγικο το θεαμα εδω και πολλα χρόνια, τα τελευταια 10 χρόνια τα ιδια χαλια και ο παναθηναικος. οταν παιρνει το πρωταθλημα ο καλυτερος ειναι δικαιο και ο παναθηναικος ειναι η καλυτερη ομαδα στην ευρωπη εδω και 15 χρονια, αυτα καληνυχτα. (καλυτερη δε σημαινει ανικητη, απλα σα γενικη εικονα)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Παρακολουθήσαμε ίσως τον καλύτερο τελικό.
Στο τελος μάλλον οι Παναθηναικοι είχαν στην ακρη του μυαλού τους ότι υπάρχει το ματς στο ΟΑΚΑ.
Παλι κακός ο Τεοντοσιτς, ανύπαρκτος ο Παπαλουκάς (ωραία κοντινα στους πανηγυρισμούς λες και πήραμε τον τίτλο) και μέτριος ο Σπανούλης. Ο Μπουρουσης ήταν ο καλυτερος και με διαφορά, έπαιξε και την καθοριστικη άμυνα στον Διαμαντίδη.
Οπότε στο ΟΑΚΑ μάλλον θα χάσουμε με καμιά δεκαριά πόντους, εκτός και αν γίνει κανένα θαύμα και σκοράρουμε από όπου να ναι.

dmdoc

Member
Στο τελος μάλλον οι Παναθηναικοι είχαν στην ακρη του μυαλού τους ότι υπάρχει το ματς στο ΟΑΚΑ.
Θα διαφωνήσω.Ο Ολυμπιακός στην τελευταία περίοδο έβγαλε τεράστια ενέργεια και μας αποσυντόνισε.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άμυνα του Μπουρούση σε έναν μη συγκεντρωμένο Διαμαντίδη.Αλεπάλληλα λάθη αυτοσυγκέντρωσης στο τελευταίο πεντάλεπτο γκρέμισαν όλη την καλή προσπάθεια του αγώνα.Κλειδί η εμφάνιση Πελεκάνου,τεράστια απογοήτευση ο "ψυχάκιας" Μίλος.Μου θυμίζει την Τζούλια,που της έδωσε ο θεός ένα χάρισμα και το πέταξε στα σκουπίδια.
By the way,είδε κανείς τα στατιστικά του αγώνα;....δεν πειράζει,γαργάρες για τον πονόλαιμο.:haha::haha:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Θα διαφωνήσω.Ο Ολυμπιακός στην τελευταία περίοδο έβγαλε τεράστια ενέργεια και μας αποσυντόνισε.Χαρακτηριστικό παράδειγμα η άμυνα του Μπουρούση σε έναν μη συγκεντρωμένο Διαμαντίδη.Αλεπάλληλα λάθη αυτοσυγκέντρωσης στο τελευταίο πεντάλεπτο γκρέμισαν όλη την καλή προσπάθεια του αγώνα.Κλειδί η εμφάνιση Πελεκάνου,τεράστια απογοήτευση ο "ψυχάκιας" Μίλος.Μου θυμίζει την Τζούλια,που της έδωσε ο θεός ένα χάρισμα και το πέταξε στα σκουπίδια.
By the way,είδε κανείς τα στατιστικά του αγώνα;....δεν πειράζει,γαργάρες για τον πονόλαιμο.:haha::haha:

Μα ακριβως η έλλειψη συγκέντρωσης οφείλεται στο ότι ήξεραν ότι υπάρχει και άλλο ματς στην έδρα τους.
Για το τελευταίο σχόλιο, καταλάβαμε ότι πάει για τις βολές, αλλά please μην συκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Καμία σχέση οι δύο διαιτησίες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα