Μπάσκετ: Tελικοί Α1

dmdoc

Member
και να περιμένεις να μπει ξανά απευθείας στο πνεύμα του παιχνιδιού.

Τα αντικείμενα και οι κροτίδες που έπεσαν στο ΟΑΚΑ δεν τιμούν κανένα
Το θέμα είναι ότι δεν μπήκε ποτέ....

Και πάλι καλά να λες,γιατί από τις 21:00 3 θύρες ήταν ορθάνοιχτες και μπήκε στο γήπεδο κάθε καρυδιάς καρύδι...μέγα λάθος.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Υ.Γ. Οι δηλώσεις Μπουρούση περί Εθνικής, για μένα είναι τουλάχιστον αστείες.
Το πιο αστείο θα είναι να τις πραγματοποιήσει. Το συνοθύλλευμα που λέγεται ελληνικός επαγγελματικός αθλητισμός, σε όλα τα σπορ, μας έχει κάνει λίγο να ξεφύγουμε ή και να παρανοήσουμε μέχρι που ...μπορεί να φτάσει η οργή και η δικαιολογημένη ή μη αγανάκτησή μας. Θα πρέπει να κατάλαβουν- δεν ξέρω με τί τρόπο- πως η Εθνική ομάδα, δεν αποτελεί σάκος του μποξ για να βγάζουν τα σπασμένα τους όποτε θελήσουν εν θερμώ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και ο Διαμαντίδης δεν είχε πει ότι σταματάει από την εθνική;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ θυμάμαι ότι το έκανε μετά το τουρνουά στο οποίο "διαλέξαμε" αντίπαλο χάνοντας το ένα ματς, και το κράξιμο που έπεσε από τον κόσμο. Ή όχι;

GTS

Member
Εγώ θυμάμαι ότι το έκανε μετά το τουρνουά στο οποίο "διαλέξαμε" αντίπαλο χάνοντας το ένα ματς, και το κράξιμο που έπεσε από τον κόσμο. Ή όχι;
Δε θυμάμαι....εγώ λέω για την προ λίγων ημερών ανακοίνωσή του.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ο Νικολαιδης στο ποσόσφαιρο είχε κάνει κάτι παρόμοιο.
Σόρυ αλλά εγώ δε συμφωνώ ούτε με τον Διαμαντίδη, ο οποίος δήλωσε ότι στα 30 του ότι σταματαει από την Εθνική για να μπορεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο.
Εν ολίγοις βάζει πάνω από την Εθνική τον σύλλογο του.
Με την ίδια λογική μπορεί να κάνει κάτι παρόμοιο ο Σπανούλης που είναι δυο χρόνια μικρότερος κ.ο.κ. και να γίνουμε μπάχαλο.

Edit: Αρχικά δήλωσε την αποχώρηση του μετά τον αποκλεισμό μας από την Ισπανία περσι και την επανελαβε προ ημερών σε συνεντευξη του

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση, όπως την γράφει ο dik-7, βάζει πάνω από την Εθνική το σύλλογό του, δεν διαφωνώ γιατί ερμηνεύεται ακόμη κι αυτό όπως ίσως και οι άλλες αποχωρήσεις.
Οι προτάσεις ωστόσο- σωματικά και πνευματικά δεν μπορώ να συνεισφέρω- με το -αποχωρώ γιατί με αδικούν- είναι εντελώς διαφορετικές ακόμη κι αν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα.
Δεν δικαιολογώ κανένα, απλά δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το θέμα δεν είναι όμως πώς το διατύπωσε, αλλά το πότε έγινε αυτό. Έγινε αμέσως μετά από το κράξιμο που φάγανε για την επίτηδες ήττα. Δε με πείθει ότι ήταν τυχαία η αποχώρησή του αμέσως μετά.

Τεσπα για να είμαι και ον τόπικ, το ματς χτες δε μου πολυάρεσε. έχει δίκιο ο ολυμπιακός να φωνάζει για την διαφορά στις βολές που σε ένα τέτοιο ματς απλά δε δικαιολογείται, ούτε είδαμε στο παιχνίδια μέσα κάποια διαφορετική προσέγγιση των ομάδων που δικαιολογεί αυτό το πράγμα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που στοίχισε στον ολυμπιακό τη νίκη ήταν η κακή διαχείριση του ματς από τους παίχτες, και ο πλει μεικερ που τάκανε σαλάτα στο β' ημίχρονο. Ο παναθηναϊκός έχει σαφώς καλύτερο υλικό και σαφώς καλύτερη ομάδα.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ βρίσκω λογική την αποχώρηση παιχτών από την Εθνική. Από κάποιο σημείο και μετά είναι θέμα αντοχών. Έχεις φτάσει τελικό Ευρωλίγκα, τελικό ελληνικό πρωτάθλημα, τελικό κυπέλλου. Ε και μετά σου λένε έλα Αύγουστο να παίξεις Ευρωπαϊκό. Δηλαδή από Ιούλιο να ξεκινήσεις προετοιμασία, να παίξεις στο Ευρωπαϊκό και μετά να πας για προετοιμασία και με την ομάδα; Για αυτό πολλά μεγάλα ονόματα από όλες τις χώρες λύπουν από τη διοργάνωση.

Και σαν επαγγελματίες δεν τους ζει η εθνική, αλλά οι ομάδες στις οποίες ανήκει ο κάθε παίκτης. Συν ότι πολλές φορές μπορεί να χρειάζεται να κάτσουν σε αυτό το διάστημα να κάνουν ατομική προπόνηση για βελτιώσουν κάποια χαρακτηριστικά. Δε νομίζω ότι θα ήταν κακό ο Καλάθης ας πούμε να χάσει ένα ευρωπαϊκό για να βελτιώσει το σουτ του...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Τεσπα για να είμαι και ον τόπικ, το ματς χτες δε μου πολυάρεσε. έχει δίκιο ο ολυμπιακός να φωνάζει για την διαφορά στις βολές που σε ένα τέτοιο ματς απλά δε δικαιολογείται, ούτε είδαμε στο παιχνίδια μέσα κάποια διαφορετική προσέγγιση των ομάδων που δικαιολογεί αυτό το πράγμα.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που στοίχισε στον ολυμπιακό τη νίκη ήταν η κακή διαχείριση του ματς από τους παίχτες, και ο πλει μεικερ που τάκανε σαλάτα στο β' ημίχρονο. Ο παναθηναϊκός έχει σαφώς καλύτερο υλικό και σαφώς καλύτερη ομάδα.
Είμαι σύμφωνος σε αυτά που λες. Τα ίδια άλλωστε για τη διαιτησία διάβασα και από αρκετούς αντικειμενικούς δημοσιγράφους (Σκουντης, Μαγουλάς, Δαρδαλης κλπ).
Από την άλλη θα είχε αξία να σφυρίζουν οι διαιτητές και στο ΟΑΚΑ 50-50, και να δούμε αν αρκεί ότι ο ΠΑΟ έχει καλύτερη ομάδα.
Αυτό είναι το παράπονο των Ολυμπιακών και αλλοι το χαρακτηρίζουν απλή εύνοια και άλλοι σφαγή.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σίγουρα, αλλά θα είμαι ο τελευταίος που θα πρωτοστατήσει ή θα δει έστω με συμπάθεια τις κραυγές των ολυμπιακών για τη διαιτησία μετά τα όσα έχω δει τα τελευταία 15 χρόνια στο ποδόσφαιρο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom