• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
σε πρόλαβε dim kyr η ίδια.
Αφροδίτη αλλού το είχες πει μην τα παίρνεις!!!

κορίτσια να στε καλά έχω ρίξει τόσο γέλιο και μ αυτό και με το SATC που μου έφτιαξε το απόγευμα!!muchas gracias!!!!

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Λαλιμπέλα βλέπω το κατέχεις το θέμα......με βάζεις σε σκέψεις....
Εγω σκέφθομαι ότι το @Μουντιάλ, διαρκεί ένα μήνα, στην καρδιά του καλοκαιριού και την μισή ημέρα θα δουλεύει και την άλλη μισή θα μπαστακώνεται στην τηλεόραση........ δεν μπορούσε να γίνει τον Χειμώνα?? αι σιχτίρ στην οργάνωσή τους.......:(
Πως φαίνεται ότι δεν το κατέχετε το άθλημα το μουντιαλ ή το παγκόσμιο γίνονται πάντα καλοκαίρι και αφού έχουν λήξει τα πρωταθλήματα περισσοτέρων χωρών, άν και κάποιες χώρες διακόπτουν τα πρωταθλήματα τους για να πάνε οι παίκτες με τις εθνικές, το χειμάνα έχει άλλα

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
εδώ που τα λέμε αφού είναι πιο πορωμένοι οι άντρες ας γίνουν οι γιοι τους (αν κάνουν γιους) ότι ομάδα θέλουν. Ο χαβαλές όμως χαβαλές μην ξεχνιόμαστε!!:p
αν κάνουν γιους???
ο δικός μου μόνο γιους θέλει για να φτιάξει την μελλοντική εθνική ελλάδος!!!
ήταν ποδοσφαιριστής αλλά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στα ντουζένια του και του 'χει μείνει απωθυμένο βλέπεις!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Πως φαίνεται ότι δεν το κατέχετε το άθλημα το μουντιαλ ή το παγκόσμιο γίνονται πάντα καλοκαίρι και αφού έχουν λήξει τα πρωταθλήματα περισσοτέρων χωρών, άν και κάποιες χώρες διακόπτουν τα πρωταθλήματα τους για να πάνε οι παίκτες με τις εθνικές, το χειμάνα έχει άλλα

Μαράκι ότι θέλουμε θα σε ρωτάμε. το κατέχεις από όλες τις πλευρές:clap:

Υ.Γ. α και για την ιστορία για όσες δεν το ξέρουν εγώ έχω καβατζώσει τον Καναβάρο

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
ελα ρε μαρια ...πλακα κανουμε
εχουμε δει πολυ μπαλα believe me
Εσύ ειδικά μικρή μου, το μόνο που έχεις δει από το σπορ, είναι όταν ζουμάρει ο καμεραμάν στο στέρνο του Ρονάλντο :haha::haha:
ΥΓ εγώ έχω καπαρώσει τον οδηγό του πούλμαν

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
αχ πονεμένη ιστορία... η μπάλα δυστυχώς δεν τελειώνει ποτέ!!
και φαντάσου ότι όταν τελειώσει το μουντιάλ πάνω που θα πεις ηρέμησα αρχίζουν τα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
αν κάνουν γιους???
ο δικός μου μόνο γιους θέλει για να φτιάξει την μελλοντική εθνική ελλάδος!!!
ήταν ποδοσφαιριστής αλλά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στα ντουζένια του και του 'χει μείνει απωθυμένο βλέπεις!!
κούκλα μου άλλο τι θέλω άλλο τι κάνω!
φαντάζεσαι να του κάνεις 2 κορίτσια?? λες να τις βάλει στο ποδόσφαιρο κι αυτές?? όπως μας τα λες ικανό τον έχω! :lol:
αχ γερά να ναι κι ότι να ναι
άντε ακόμα και παναθηναικάκια:bleh:

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
το ξέρω αλλά πολλές γυναίκες δεν το καταλαβαίνουν και λυπούνται που έχει μουντιαλ ή τσάμπιον λινγκ και αλήθεια τα παίρνω που το κοροιδεύουν

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
το ξέρω αλλά πολλές γυναίκες δεν το καταλαβαίνουν και λυπούνται που έχει μουντιαλ ή τσάμπιον λινγκ και αλήθεια τα παίρνω που το κοροιδεύουν
Δεν τα κοροιδεύουμε... απεναντίας.... κάνουμε μπανιστήρι (τους ποδοσφαιριστές), εκβιάζουμε (θα σε αφήσω να το δεις αλλά θα μου πάρεις αυτη την φούστα), ησυχάζει το κεφάλι μας (σήμερα θα βγω με τις φίλες μου) και άλλα πολλά.

Lalibela

Member
αυτος δεν ειχε κανει κατι περιεργες δηλωσεις πριν κανα δυο χρονια?
...ε?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα