δεκτόν!!!!εντάξει εγώ θα κρατησω το τσογλανάκι τον Κριστιάνο, δεν θα χαλαστούμε για αυτό
Πως φαίνεται ότι δεν το κατέχετε το άθλημα το μουντιαλ ή το παγκόσμιο γίνονται πάντα καλοκαίρι και αφού έχουν λήξει τα πρωταθλήματα περισσοτέρων χωρών, άν και κάποιες χώρες διακόπτουν τα πρωταθλήματα τους για να πάνε οι παίκτες με τις εθνικές, το χειμάνα έχει άλλαΛαλιμπέλα βλέπω το κατέχεις το θέμα......με βάζεις σε σκέψεις....
Εγω σκέφθομαι ότι το @Μουντιάλ, διαρκεί ένα μήνα, στην καρδιά του καλοκαιριού και την μισή ημέρα θα δουλεύει και την άλλη μισή θα μπαστακώνεται στην τηλεόραση........ δεν μπορούσε να γίνει τον Χειμώνα?? αι σιχτίρ στην οργάνωσή τους.......
αν κάνουν γιους???εδώ που τα λέμε αφού είναι πιο πορωμένοι οι άντρες ας γίνουν οι γιοι τους (αν κάνουν γιους) ότι ομάδα θέλουν. Ο χαβαλές όμως χαβαλές μην ξεχνιόμαστε!!
Πως φαίνεται ότι δεν το κατέχετε το άθλημα το μουντιαλ ή το παγκόσμιο γίνονται πάντα καλοκαίρι και αφού έχουν λήξει τα πρωταθλήματα περισσοτέρων χωρών, άν και κάποιες χώρες διακόπτουν τα πρωταθλήματα τους για να πάνε οι παίκτες με τις εθνικές, το χειμάνα έχει άλλα
Εσύ ειδικά μικρή μου, το μόνο που έχεις δει από το σπορ, είναι όταν ζουμάρει ο καμεραμάν στο στέρνο του Ρονάλντοελα ρε μαρια ...πλακα κανουμε
εχουμε δει πολυ μπαλα believe me
αχ πονεμένη ιστορία... η μπάλα δυστυχώς δεν τελειώνει ποτέ!!Πως φαίνεται ότι δεν το κατέχετε το άθλημα το μουντιαλ ή το παγκόσμιο γίνονται πάντα καλοκαίρι και αφού έχουν λήξει τα πρωταθλήματα περισσοτέρων χωρών, άν και κάποιες χώρες διακόπτουν τα πρωταθλήματα τους για να πάνε οι παίκτες με τις εθνικές, το χειμάνα έχει άλλα
κούκλα μου άλλο τι θέλω άλλο τι κάνω!αν κάνουν γιους???
ο δικός μου μόνο γιους θέλει για να φτιάξει την μελλοντική εθνική ελλάδος!!!
ήταν ποδοσφαιριστής αλλά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στα ντουζένια του και του 'χει μείνει απωθυμένο βλέπεις!!
Δεν τα κοροιδεύουμε... απεναντίας.... κάνουμε μπανιστήρι (τους ποδοσφαιριστές), εκβιάζουμε (θα σε αφήσω να το δεις αλλά θα μου πάρεις αυτη την φούστα), ησυχάζει το κεφάλι μας (σήμερα θα βγω με τις φίλες μου) και άλλα πολλά.το ξέρω αλλά πολλές γυναίκες δεν το καταλαβαίνουν και λυπούνται που έχει μουντιαλ ή τσάμπιον λινγκ και αλήθεια τα παίρνω που το κοροιδεύουν