• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
εγώ θα επέλεγα απλα να΄κάνω κάτι άλλο όση ώρα βλέπει. Το πρόβλημα το δικό μου είναι οτι είμαστε διαφορετικές ομάδες οπότε ενώ θα ήθελα που και που να πάω στο γηπέδο χλωμιάζει πολύ..

όπως καταλαβαίνεις fotast χλωμιάζει περισσότερο να βάλω και το αγαπημένο του φανελάκι...

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
εγώ είμαι αεκ και ο άντρας μου ολυμπιακός αλλά δεν ήμουνα και ποτέ φανατικιά οπότε όταν μου προτείνει να πάμε γήπεδο δεν έχω πρόβλημα!
και όπως λέω και στον αδερφό μου (φανατικό αεκτζή) και με κράζει είμαι αεκ με φιλοολυμπιακά αισθήματα:haha:

Lalibela

Member
εγω παλια πολυ παλια
ξεσκονιζα με το κασκολ του γαυρου την τηλεοραση ....
ειχε παθει αμοκ :haha::haha::haha:
δεν συζηταμε να εχω βαλει κατω την εμφανιση και να χοροπηδαω απο πανω :haha::haha:
θα δω και μουντιαλ ε ?...τωρα θα δεις

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Eγώ ανήκω στην κλασσική κατηγορία "θα μείνουμε πάντα εχθροί" Ολυμπιακός-Παναθηναικός. Την τελευταία φορά που πήρα εκδίκηση ήταν όταν "κατα λάθος¨" του έκαψα στο σιδέρωμα την φανέλλα του με τον ΠΑΟ.

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
εγω παλια πολυ παλια
ξεσκονιζα με το κασκολ του γαυρου την τηλεοραση ....
ειχε παθει αμοκ :haha::haha::haha:
καλά μου έδωσες τρομερή ιδέα!!
όποτε με εκνευρίζει θα παίρνω το κασκόλ και θα ξεσκονίζω όλο το σπίτι:D
και μετά θα σε φωνάξω να με σώσεις:haha:

perictione

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα σου΄ρχομαι (25/08)
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτό το θέμα που ανοίξατε ξύνει πονεμένες πληγές . Μου θυμίσατε τα πέτρινα χρόνια που περνούσα στην Ελλαδά! Μια φορά έκανα το λάθος και του έκανα τη χάρη και πήγα να δούμε έναν αγώνα. Εκ τότε επείδη λέει έφερα γούρι στην ομάδα έπρεπε να τον ακολουθώ σε όλα τα δύσκολα ματς της ομάδας! Και τι ενδιαφέρον να βρεις μέσα στο γήπεδο....ούτε με κιάλια δε μπορείς να δεις τους ωραίους ποδοσφαιριστές. Τουλάχιστον από τον καναπέ κάνει ένα ζουμ η κάμερα και ευχαριστιέσαι να βλέπεις τα ιδρωμένα αγοράκια. Και δεν ήταν μόνο αυτό το λάθος. Μου λέει: Πάμε στον αγώνα, άντε λέω και εγώ, ας του κάνω τη χάρη.......αλλά πριν, μιας και θα ήμουν στον Πειραιά τι πιο ωραία από το να πας για ένα καφέ με τις κολλήτες σου. Ωραία μέρα ήταν, έβαλα και εγώ τα καλά μου......τη φουστίτσα μου, τις γοβίτσες μου...ξέρετε αμφίεση κατάλληλη για γήπεδο. Και άντε πες ότι εγώ είμαι χαζή ξανθιά και δε το σκέφτηκα την πρώτη φορά. Έλα όμως που η ομάδα κέρδισε και τις επόμενες φορές έπρεπε να φοράω τα ίδια γιατί και τα ρούχα λέει φέρνουν γούρι!!!!!! Κουτσαίνοντας έμπαινα και έβγαινα από το γήπεδο κάθε φορά.

Καλά και το αλλό πονέμενο θέμα ακούει στη λέξη manager (νομίζω dim kyr ότι πρέπει να ανοίξεις ξεχωριστό τοπικ για αυτό)! O δικός μου είναι και προπονητής...ναι, μεγαλεία η γυναίκα! Ξυπνάει το πρωί και εκεί που περιμένεις να σου πει μια καλημέρα σε ρώταει πιον παίχτη να πάρει, το Beckham ή το Ronaldinho για δεκάρι στην Παναχαική? Τελικά, για να μην μείνετε και εσείς με την απορία...ο Ronaldinho μας πρόσβαλε και αρνήθηκε την προσφορά μας, αλλά ο Άγγλος μετά την εμπείρια του στο LA (Los Angeles) δέχτηκε και ήρθε στο ελληνικό LA (Low Achaia=Κάτω Αχαγιά). Όσο για το Μουντιάλ για να ακούσω προτιμήσεις....εγώ είμαι με την Ιταλία για τους σημαντικούς λόγους που προανέφερε η afroditi

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Λαλιμπέλα..το σκισες το θέμα...Παίζουν με τέτοια πράγματα??? φαντάζομαι την αγανάκτηση του!!!:roll:

Αφροδίτη είμαι Ολυμπιακός κι αυτός Παναθηναϊκός. Ε όχι και να παω στο γήπεδο αποκλείεται!!!!!!!αλλά έχει πλάκα καμιά φορα που βλέπουμε ντέρμπι με τις ομάδες μας και πειραζόμαστε. Αυτός μιλάει με επιχειρήματα κι εγώ με το κλασσικό μιας και γενικώς είμαι άσχετη: ''έλα μωρέ τώρα τυχαίο είναι που είμαστε τόσα χρόνια πρωταθλητές??πήρατε μια φορά κι εσείς και κάτι έγινε'' εκεί αν δεις γέλιο...:lol: (και νεύρα)

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Eγώ ανήκω στην κλασσική κατηγορία "θα μείνουμε πάντα εχθροί" Ολυμπιακός-Παναθηναικός. Την τελευταία φορά που πήρα εκδίκηση ήταν όταν "κατα λάθος¨" του έκαψα στο σιδέρωμα την φανέλλα του με τον ΠΑΟ.
είσαι Θεά!!!:clap::clap::clap: ΄
έχω λιώσει!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Στο Μουντιάλ θα δω πρώτα τους παίκτες και θα υποστηρίξω αυτήν την ομάδα που έχει τους ωραιότερους. Αξιοκρατικά κριτήρια δηλαδή:D όσο για φούστα-γόβες βρε tsimpidi μου μήπως σε "τέσταρε" για κάτι ααααααλλο?:haha::bleh:,

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
:haha::haha::haha:
καλα tsimpidi το πόσο γέλασα!!
και εμένα με θέλει δίπλα του γιατί του φέρνω γούρι αλλά ευτυχώς δεν με τραβολογάει στα γήπεδα(πολύ σπάνια)! του αρκει κ στον καναπέ!!
λοιπόν και εγώ είμαι με ιταλία για τους προφανείς λόγω που προανέφερα!!
αλλά και βραζιλία κορίτσια!! μην ξεχνάμε την βραζιλία:haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Ιταλία δαγκωτό!!ντριμ τιμ φορ εβερ!!!!!!!

Lalibela

Member
όποτε με εκνευρίζει θα παίρνω το κασκόλ και θα ξεσκονίζω όλο το σπίτι:D
και μετά θα σε φωνάξω να με σώσεις:haha:
κοιτα μην παθει τιποτα
ειναι ιερα πραγματα αυτα ...
ξεκινα με καινουριο κασκολ ...που δεν ειναι δεμενος συναισθηματικα
αν δεις οτι επιδεινωνεται η κατασταση ...θα σου πω το μεγαλο μυστικο
μη διαρρευσει ...το ανακαλυψα τυχαια
εκει που θα εχει σοκαριστει ..
κλειστον στη βεραντα και συνεχισε να χοροπηδας πανω στη φανελα
απο το φοβο ...μην την κοψεις με το ψαλιδι ...που τυχαια βρεθηκε εκει κοντα ...θα αρχισει τα παρακαλια
ενταξει ενταξει ...μην πειραξεις τη φανελα ...ενταξει με το κασκολ ...το ξεχασα ηδη ...τωρα θα παμε βολτα ...τωρα ειπα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom