• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Μουντιαλ και γυναίκες

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Λαλιμπέλα..το σκισες το θέμα...Παίζουν με τέτοια πράγματα??? φαντάζομαι την αγανάκτηση του!!!:roll:

Αφροδίτη είμαι Ολυμπιακός κι αυτός Παναθηναϊκός. Ε όχι και να παω στο γήπεδο αποκλείεται!!!!!!!αλλά έχει πλάκα καμιά φορα που βλέπουμε ντέρμπι με τις ομάδες μας και πειραζόμαστε. Αυτός μιλάει με επιχειρήματα κι εγώ με το κλασσικό μιας και γενικώς είμαι άσχετη: ''έλα μωρέ τώρα τυχαίο είναι που είμαστε τόσα χρόνια πρωταθλητές??πήρατε μια φορά κι εσείς και κάτι έγινε'' εκεί αν δεις γέλιο...:lol: (και νεύρα)
ε όχι αγάπη μου να σαι ολυμπιακός και να πας να δεις τον παο!!!
το γέλιο είναι που συζητάμε τι ομάδα θα είναι τα παιδιά μας και έρχεται η κλασική απάντηση: με το που γεννηθεί θα μπει φωτογραφία στον πρωταθλητή(εφημερίδα)!! σταρ από κούνια:haha:

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
κοιτα μην παθει τιποτα
ειναι ιερα πραγματα αυτα ...
ξεκινα με καινουριο κασκολ ...που δεν ειναι δεμενος συναισθηματικα
αν δεις οτι επιδεινωνεται η κατασταση ...θα σου πω το μεγαλο μυστικο
μη διαρρευσει ...το ανακαλυψα τυχαια
εκει που θα εχει σοκαριστει ..
κλειστον στη βεραντα και συνεχισε να χοροπηδας πανω στη φανελα
απο το φοβο ...μην την κοψεις με το ψαλιδι ...που τυχαια βρεθηκε εκει κοντα ...θα αρχισει τα παρακαλια
ενταξει ενταξει ...μην πειραξεις τη φανελα ...ενταξει με το κασκολ ...το ξεχασα ηδη ...τωρα θα παμε βολτα ...τωρα ειπα
:haha::haha::haha::haha: θεα!!!
αλλά για να σου πω την αληθεια με κόβω να μένω μόνο στο ξεσκόνισμα με το κασκόλ γιατί αν συνεχίσω με την βεράντα και όλα τα υπόλοιπα μάλλον θα με στείλει στην μάνα μου οπότε...:haha::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Λαλιμπέλα βλέπω το κατέχεις το θέμα......με βάζεις σε σκέψεις....
Εγω σκέφθομαι ότι το @Μουντιάλ, διαρκεί ένα μήνα, στην καρδιά του καλοκαιριού και την μισή ημέρα θα δουλεύει και την άλλη μισή θα μπαστακώνεται στην τηλεόραση........ δεν μπορούσε να γίνει τον Χειμώνα?? αι σιχτίρ στην οργάνωσή τους.......:(

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
ε όχι αγάπη μου να σαι ολυμπιακός και να πας να δεις τον παο!!!
το γέλιο είναι που συζητάμε τι ομάδα θα είναι τα παιδιά μας και έρχεται η κλασική απάντηση: με το που γεννηθεί θα μπει φωτογραφία στον πρωταθλητή(εφημερίδα)!! σταρ από κούνια:haha:

κλασσικοί άντρες...εγώ έχω αρχίσει το δούλεμα από τώρα. στον 2 χρονών ανιψιό του ενώ του χουν μάθει φυσικά να φωνάζει ''παο παο" , με γλύκες και τεχνάσματα τον κάνω και φωνάζει "θρύλος θρύλος". Λέω όμως να το σταματήσω γιατί την τελευταία φορά ο αδερφός του (πατέρας του παιδιού) με στραβοκόίταξε...

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ η μπάλα και περιμένω πως και πως να ξεκινήσει το Μουντιαλ να ευχαριστουμέ μπάλα. Εννοείται πως όποτε έχει ματς που μου αρέσει πηγαίνω και στον Ναο (ένας είναι ο Ναός φυσικά ΤΟΥΜΠΑ) τα λάβαρα είναι πρωτη μούρη στο δωμάτιο του υιου πλέον... α!! και παίζω και στοιχηματάκια και συχνά πυκνα πάω ταμείο , όπως και κουβά, είμαι σοβαρά γιατρέ μου? σας χαλάω την πιάτσα?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ η μπάλα και περιμένω πως και πως να ξεκινήσει το Μουντιαλ να ευχαριστουμέ μπάλα. Εννοείται πως όποτε έχει ματς που μου αρέσει πηγαίνω και στον Ναο (ένας είναι ο Ναός φυσικά ΤΟΥΜΠΑ) τα λάβαρα είναι πρωτη μούρη στο δωμάτιο του υιου πλέον... α!! και παίζω και στοιχηματάκια και συχνά πυκνα πάω ταμείο , όπως και κουβά, είμαι σοβαρά γιατρέ μου? σας χαλάω την πιάτσα?
Καλά καλά άστα αυτά και αποκαλύψου, για ποιόν πας στην Τούμπα, σίγουρα όχι για τον Καραγκούνη:haha::haha::haha: (το ξέρω ότι παίζει στον ΠΑΟ)

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
όχι ρε δεν έχει ωραίους παίκτες ο Πάοκ αλλά η μεγάλη μου τρέλα είναι ο Κριστιάνο ο Ρονάλντο Θεός (σκίζω φλέβα) και ο Κασιγιας ο τερματοφύλακας της Ρεαλ

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
κλασσικοί άντρες...εγώ έχω αρχίσει το δούλεμα από τώρα. στον 2 χρονών ανιψιό του ενώ του χουν μάθει φυσικά να φωνάζει ''παο παο" , με γλύκες και τεχνάσματα τον κάνω και φωνάζει "θρύλος θρύλος". Λέω όμως να το σταματήσω γιατί την τελευταία φορά ο αδερφός του (πατέρας του παιδιού) με στραβοκόίταξε...
εδώ φαντάσου έβαλε στοίχημα με τον κουμπάρο μας(θα του βαφτίσουμε το παιδάκι τον άλλο μήνα) ο οποίος είναι βάζελος, ότι αν πάρει πρωτάθλημα ο παο θα γίνει το παιδι παο και αν ο οσφπ θα γίνει ολυμπιακός το παιδί..... έλεος... τελικά κέρδισε ο κουμπάρος!!

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
όχι ρε δεν έχει ωραίους παίκτες ο Πάοκ αλλά η μεγάλη μου τρέλα είναι ο Κριστιάνο ο Ρονάλντο Θεός (σκίζω φλέβα) και ο Κασιγιας ο τερματοφύλακας της Ρεαλ
όπα όπα... προβλέπω σύραξη....
τον κασίγιας τον έχω καπαρώσει εγώ:haha::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ποια ήταν αυτή που ήθελε τον Κασίγιας δεν θυμάμαι, πάντως δεν θέλουμε μαλλιοτραβήγματα...... θα το βρώ και θα πάω τώρα να της το σφυρίξω:D

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
εδώ φαντάσου έβαλε στοίχημα με τον κουμπάρο μας(θα του βαφτίσουμε το παιδάκι τον άλλο μήνα) ο οποίος είναι βάζελος, ότι αν πάρει πρωτάθλημα ο παο θα γίνει το παιδι παο και αν ο οσφπ θα γίνει ολυμπιακός το παιδί..... έλεος... τελικά κέρδισε ο κουμπάρος!!
εδώ που τα λέμε αφού είναι πιο πορωμένοι οι άντρες ας γίνουν οι γιοι τους (αν κάνουν γιους) ότι ομάδα θέλουν. Ο χαβαλές όμως χαβαλές μην ξεχνιόμαστε!!:p

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom