dik-7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θα δειξει!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησια μπορα μπορα
Δεν είδα τον κ.Βασιλάκη, αλλά κι εγώ την ίδια άποψη έχω για την αρχή της φάσης, αλλά μετά βλέπω φάουλ του Κλόζε στον Άπσον.
Τι δουλειά έχει το χέρι του στο λαιμό του αμυντικού?
Μήπως προστατεύει τη μπάλα ή μήπως τον εμποδίζει να πάει προς αυτή?
Αναλώθηκε η φάση στο οφ-σαιντ και κανείς δε το σχολιάζει αυτό.
Όσο για το βραδυνό, όσο και να φωνάζει ο diegito για τα μαρκαρίσματα στο Μέσι, το 1ο γκολ και τυφλός επόπτης το ακύρωνε.
Όσο για το Μέσι, ένα γενικότερο σχόλιο είναι ότι όσο δε βάζει γκολ τόσο κακό θα κάνει στο παιχνίδι της Αργεντινής.
Για εμένα στο 1ο ημίχρονο ήταν απλά απαράδεκτος.
Τέρμα ατομιστής, εγώ θα τους περάσω όλους και θα βάλω γκολ.
Στο 2ο απλά είχε κάτσει μπροστά χωρίς να μαρκάρει και απλά δεν συμμετείχε.
Μιας και πήρα φόρα να πω την άποψη μου για το replay.
Σε αυτό το Μουντιάλ, όπως και στις τελευταίες διοργανώσεις όλα τα γήπεδα έχουν τουλάχιστον 1 γιγαντοοθόνη που δείχνει την τηλεοπτική κάλυψη. Εκεί που χθες έφαγαν ένα 5λεπτο συζητώντας ο επόπτης με το διαιτητή στο Αγγλία-Γερμανία μπορούσαν απλά για 5 sec να κοίταγαν το replay. Άσε που δε κατάλαβα τι συζητούσαν. Αφού το είχαν μετρήσει το γκολ από την αρχή, τι θα άλλαζε?
Αν προσέξατε χθες στο Αργεντινή-Μεξικό δείχνει τον Αγκίρε(προπονητής Μεξικού) να δείχνει στον 4ο τη γιγαντοοθόνη.
Εγώ δε βρίσκω κανένα φαόυλ στο γκολ του Κλοζε.
Η Γερμανία για μένα ήταν πολύ καλύτερη άπό τους Άγγλους τόσο στο συγκεκριμένο μάτς όσο και σε όλο το τουρνουά. Πέρασε δίκαια.
Για το γκολ έχω γράψει την άποψη μου ώρες πριν ακούσω το Βασιλακη, αλλά επειδή ο Defk δεν κατάλβε τι εννοούσα, έγραψα αργότερα αναλυτικά και την άποψη ενός ειδικού. Το κυριώτερο είναι ότι μια ομάδα που θέλει να πάει ψηλά στο Μουντιάλ δεν επιτρέπεται να τρώει γκολ από βολέ τερματοφύλακα.
Στο άλλο παιχνίδι το Μεξικό ήταν πιο ομάδα, αλλα τελικά νίκησε η ομάδα που έχει τους παίκτες με τις περισσότερες ικανότητες.
Αν βελτιωθεί η Αργεντινή θα έιναι καλό για τη διοργάνωση που πέρασε αντί των σομπρέρος.
Οσο για το Μέσι τα είπα και εγώ παραπάνω.
Για να δούμε τι θα δόυμε σήμερα από τους Βραζιλιάνους.