• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μονιμη κατοικια στο εξωτερικο??

Θα φεύγατε από την Ελλάδα για μόνιμη κατοικία έξω?

• Ναι, όπου φύγει φύγει.

Votes: 162 85,3%
  • Όχι, θα μείνω εδώ.

Votes: 28 14,7%

• Total voters
    190

KIKA

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΡΡΡΡΡΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΠΟΡΑ ΜΠΟΡΑ..ΜΠΟΡΩ?!!
Δεν έχω μείνει αλλού στο εξωτερικό για να κάνω την σύγκριση, αλλά όντως εδώ στην Ολλανδία δεν είναι κ για να παραπονιέσαι;)

χαγη!!!πολυ ωραια και η χαγη,εγω εμεινα για λιγους μηνες στο λαιντεν...υπεροχο!!

criskal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μοζαμβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα
Πολλα τα ομορφα μερη.Διαφορετικα ειναι να τα επισκεπτεσαι ως τουριστας και διαφορετικα να ζεις μονιμα.Εαν δεν ειχα υποχρεωσεις και ειχα οσα χρηματα χρειαζομουν , θα ζουσα καπου στη Κουβα ,ζωντας την δικη μου προσωπικη επανασταση.

ΧΡΥΣΑ

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΟΣΚΑΝΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ
Billy γιατι ξυνειs πληγεs??
Το θεμα αυτο το εχω σκεφτει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ομωs..Και το σκεφτομαι μερα παρα μερα..
Λοιπον αν δεν ειχα υποχρεωσειs , δεν θα εμενα πουθενα μονιμα στην αρχη.Θα γυρνουσα σαν ρεμαλι :haha::haha: και θα αποφασιζα στο τελοs που θα μεινω.
Χωριs πλακα , θα εφευγα στο λεπτο για καποια Latin χωρα , δεν ξερω, νομιζω οτι ειμαι στο σπιτι μου σε καποια ισπανοφωνη χωρα , Αγιο Δομηνικο , Μεξικο , κλπ...
Βασικα το σκεφτομαι σοβαρα για το μελλον , οταν ο Junior δε θα με χρειαζεται αμεσα - και δεν αργει πολυ αυτη η μερα.
Το θεμα ειναι αυτο που λεει ο Θανοs , τα προσωπα που αφηνειs πισω , αν εχειs δημιουργησει οικογενεια κλπ , ξεχασε το...
Αυτα πρεπει να τα σκεφτειs νωριs , πριν τα 20 , και να την κανειs απο δω πριν μπειs στο λουκι , αλλιωs την εκανεs.

Υ.Γ. @rgiro σε εχω συμπαθησει ιδιαιτερα:D χαχαχα Παμε μαζι Αγιο Δομηνικο να σε ξεναγησω?
Συμφωνω μαζι σου αλλα μαλλον θα κατεληγα ιταλια λογω κλιματος και ανθρωπων

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Πιστευω θα ζουσα πολυ ευχαριστα στην Λισσαβωνα.Ειναι μια πανεμορφη πολη και το κλιμα,ο τροπος ζωης και οι ανθρωποι δεν διαφερουν πολυ απο την Ελλαδα απ ο,τι εχω ακουσει.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
το κλιμα,ο τροπος ζωης και οι ανθρωποι δεν διαφερουν πολυ απο την Ελλαδα απ ο,τι εχω ακουσει.
Εμένα ακριβώς αυτοί οι λόγοι θα με έκαναν να μη θέλω να ζήσω εκεί. Αν ήταν να φύγω από δω και να πάω σε ένα μέρος που μοιάζει με την ελλάδα σε όλα αυτά, κλάφτα χαράλαμπε.

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Αν μπορούσα να ζήσω εκτός Ελλάδος, δεν ξέρω αν θα ήθελα να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου σε ένα μόνο σε ένα μέρος, αλλά θα ξεκινούσα από το Ile Saint Marie ένα νησάκι της Μαδαγασκάρης, νησάκια θα μου πεις έχουμε και εδώ, λοιπόν πως είναι τα δικά μας νησιά;; καμία σχέση. Μετά, μην με ρωτάτε πόσο μετά, θα συνέχιζα με κάτι πιο περιπετιώδες ίσως δύο χρόνια στην Λατινική Αμερική και μετά βλέπουμε, πότε μπορώ να φύγω;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμένα ακριβώς αυτοί οι λόγοι θα με έκαναν να μη θέλω να ζήσω εκεί. Αν ήταν να φύγω από δω και να πάω σε ένα μέρος που μοιάζει με την ελλάδα σε όλα αυτά, κλάφτα χαράλαμπε.
Εσυ καπου διαβασα οτι θα εφευγες για Βοστωνη.Τι εγινε τελικα/Πως ηταν?

ANEL

Member
αφού διάβασα 17 σελίδες πάνω στο θέμα:shock:,λέω να πω και εγώ την άποψή μου.έχω ταξιδέψει ελάχιστα εκτός Ελλάδας,υποθέτω γιατί δεν ένιωσα αυτή την ανάγκη!:roll:συμφωνώ πως η ανάγκη να κατοικήσει κάποιος σ' ένα μέρος είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να το κάνει(δηλ.αν θες πολύ να μείνεις σε κάποιο μέρος αναλαμβάνεις όλα τα ρίσκα και κάνεις τις απαραίτητες θυσίες...)αυτό σημαίνει πως μένουμε τελικά εκεί που επιλέξαμε!
αλλά.........αυτά ως πρότινος!!!έχω κανα 2 χρονάκια που τρώγομαι....κάτι με πάει αλλού...αν λοιπόν εγκατέλειπα την αγαπημένη μου γενέτειρα αυτό θα ήταν προς χάρη της ...ισπανίας!!
ο κλήρος πέφτει σε βαρκελώνη και χώρα των βάσκων:p:p
1ο βήμα:αρχίζω ισπανικά με βάσκα δασκάλα!!!καλό??

Brand39

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κουρακάο
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
αφού διάβασα 17 σελίδες πάνω στο θέμα:shock:,λέω να πω και εγώ την άποψή μου.έχω ταξιδέψει ελάχιστα εκτός Ελλάδας,υποθέτω γιατί δεν ένιωσα αυτή την ανάγκη!:roll:συμφωνώ πως η ανάγκη να κατοικήσει κάποιος σ' ένα μέρος είναι ικανή και αναγκαία συνθήκη για να το κάνει(δηλ.αν θες πολύ να μείνεις σε κάποιο μέρος αναλαμβάνεις όλα τα ρίσκα και κάνεις τις απαραίτητες θυσίες...)αυτό σημαίνει πως μένουμε τελικά εκεί που επιλέξαμε!
αλλά.........αυτά ως πρότινος!!!έχω κανα 2 χρονάκια που τρώγομαι....κάτι με πάει αλλού...αν λοιπόν εγκατέλειπα την αγαπημένη μου γενέτειρα αυτό θα ήταν προς χάρη της ...ισπανίας!!
ο κλήρος πέφτει σε βαρκελώνη και χώρα των βάσκων:p:p
1ο βήμα:αρχίζω ισπανικά με βάσκα δασκάλα!!!καλό??
Ανάμεσα σε Βαρκελώνη - Αθήνα θα διάλεγα Αθήνα

Ξεκίνα Ισπανικά με δασκάλα εκτός Ισπανίας (Αργεντίνα ή Μεξικάνα). Μιλάνε καθαρότερα και σωστότερα.
Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις και αυτό "TELL ME MORE SPANISH"

ANEL

Member
καλά,Αθήνα δεν θα έμενα με τίποτα,αλλά αυτά είναι γούστα!αυτό που δεν κατάλαβα είναι είναι η αποψή σου για την δασκάλα.λες ότι η ισπανίδα δεν θα μιλάει καλά τα ισπανικά?αν θες μου το εξηγείς λίγο?ευχαριστώ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom