• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Μιλια απο αεροπορικες!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
για πες, για πες...
ακόμα τπτ..αλλά είδατε τις πτήσεις κοινού κωδικού με τη μαμά..το πρωτο βήμα λέω εγώ..
άλλοι χρησιμοποιούν κ το παραδειγμα της φετινής φιλοξένια. παρούσα η ουρανοομάδα. χορηγός η ΟΑ. απούσα η αστροσυμμαχία. είχες καλό βαθμό μαθηματικά φαντάζομαι για να λύσεις την εξίσωση..:D

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
βρηκα ενα ξεχασμενο εισιτηριο (26 Μαϊου) απο διαδρομη Αθηνα-Γενευη-Λονδινο με swiss .. αν παρω τηλεφωνο στην aegean θα μου περασουνε τα μιλια στην καρτα μου;;; ισχυει το 6μηνο ή οχι;;;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
να πω εδώ τη μεγάλη διαφορά της ουρανοομάδας με τους άλλους...δείτε πόση διαφορά έχουν στα awards...και δειτε κ την προσφορά της ΑΖ που τρέχει τώρα...Easy 50. δηλ 50% λιγότερα μιλια για πτησεις ως 31/3/12. δηλ με 25000 μιλια πας ΗΠΑ, 10000 Τυνησια κλπ..συγκρίνετε κ τους φορους..250 ΑΖ- 350 LH για ΗΠΑ πχ ενδεικτικά, και αποφασίστε πού ανήκετε..
προσπαθώ να είμαι δίκαιος. οι άλλοι έχουν καλύτερα lounges, για οποιον θέλει lounge να παει εκεί, οποιος θέλει ομως κυρίως awards ταξίδια η επιλογή είναι βεβαια ουρανοομάδα. και Mille miglia εννοείται...

taou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βρότσλαβ
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση για τα μίλια;
Έχω αυτή την στιγμή στην κάρτα μου (Α3) 10 χιλ. μίλια περίπου.
Αν χαλάσω τα 6500, τότε θα πάω στα 3500. Για να πάρω την Gold θα πρέπει να φτάσω στα 20000 ή στα 13500;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Πρέπει να φτάσει στα 20000.
Αλλά αυτά που θα χαλάσεις είναι award μίλια και όχι status.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση για τα μίλια;
Έχω αυτή την στιγμή στην κάρτα μου (Α3) 10 χιλ. μίλια περίπου.
Αν χαλάσω τα 6500, τότε θα πάω στα 3500. Για να πάρω την Gold θα πρέπει να φτάσω στα 20000 ή στα 13500;
δεν έχει καμμία σχέση τα μίλια που ξοδευεις με τη χρυση καρτα... και μιλάμε για μίλια όχι από πιστωτική αλλά κυρίως από πτήσεις και πρέπει να συγκεντρωθουν το τελευταιο χρόνο δες λίγο τους όρους στο σαιτ της

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Σημερα μπηκα στο account μου στην aegean και ανακαλυψα οτι ο,τι μιλια εχω κανει με star alliance δεν εχουν μπει στην καρτα μου παροτι το ελεγα καθε φορα στο check in .. Εχει συμβει και σε αλλους αυτο; Καλο ειναι να κανετε ενα τσεκαρισμα οσοι εχετε λογαριασμο στην aegean ..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia