ANEL
Member
να τους πάρεις τηλέφωνο και θα στα κλείσουν ταυτόχρονα...το έχω κάνει αρκετές φορές.μη ρισκάρεις να τα κλείσεις μόνος σου.
έχει έναν όρο για μία πτηση κάθε χρόνο για να κρατησεις το χρυσο....Εχω δυο ενδιαφερουσες ερωτησεις σχετικα με το Miles & Bonus, σε περιπτωση που γνωριζει καποιος:
1) Κανουν ποτε expire τα μιλια της Miles & Bonus?
2) Εστω οτι έχω μια χρύση Miles and Bonus και εξαργυρωνω 80000 μιλια για ενα ταξειδι. Αν μηδενιστει η καρτα και δεν εχω πλεον καθολου μιλια, χάνω το gold status?
Εγω εχω alpha bank bonus premium και κερδιζω 8 ποντους για καθε ευρω. Θα βγαλω και μια aegean bonus visa και θα μεταφερω εκει τους ποντους μου ενω θα χρησιμοποιω τη premium για να περνω τους x8 ποντους και ανα τακτα διαστηματα θα τους μεταφερω στην Visa. Εχω 50.000 ποντους που θα γινουν 50.000 μιλια δηλαδη.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης: ποιος ειναι ο απαιτουμενος αριθμος μιλιων που πρεπει να ξοδεψω για ενα ταξιδι στην Ευρωπη, Αμερικη, Ασια ?? Υπαρχει καποιος πινακας με παραδειγματα?? Γιατι αν ειναι για ενα ταξιδι στην Νεα Υορκη να μου ζητησουν 200.000 μιλια τοτε δεν αξιζει να κανω τη φασαρια με τη νεα καρτα..
αυτόν λες?έχει έναν όρο για μία πτηση κάθε χρόνο για να κρατησεις το χρυσο....
Ναι, απλως παιρνεις την alpha στο 210 3260000 και τους λες οτι θελεις να κανεις μεταφορα bonus ποντων. Παιρνει 2 εργάσιμες για να γινει.μπορεις να χρησιμοποιεις μια καρτα, πχ την premium και να μεταφερεις τους ποντους στην aegean bonus visa?
πως γινεται αυτο;
on-line διαθεσιμοτητα και κράτηση μόνο στην αιγαίου, στην οικονομικη δίνει 3 θέσεις σε κάθε πτήση, η πειραιώς δε δίνει μίλια για αιγαίου παρα μόνο στη γερμανική lufthansa μα πίστεψε με είναι πολύ ποιο εύκολο να τα μαζέψεις με την κάρτα της αλφα τραπεζας. α και κάτι ακόμη η ιστοσελίδα της ΟΑ είναι κατα τη γνώμη μου της πλάκας καμμία σχεση με αυτή της αιγαίου....Δεν υπάρχει τρόπος να κάνει κανείς κράτηση για θέση με μίλια εξαργύρωσης ηλεκτρονικά? (από την OA μου απάντησαν όχι, μόνο αίτημα για κράτηση). Αλλά πόσες διαθέσιμες θέσεις για αυτόν τον σκοπό υπάρχουν σε συγκεκριμένη πτήση σε δεδομένη στιγμή υπάρχει τρόπος να το δει κανείς online?
Επίσης είδα ότι όλοι εδώ αναφέρεστε στην Aegean Bonus της Alpha, υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα σε αυτήν και σε ανάλογη άλλων τραπεζών (πχ Πειραιώς)?
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση για την alpha card, το πρόβλημα με τις ΟΑ και A3 είναι ότι όπως έχουν ρυθμίσει τα δρομολόγιά τους τουλάχιστο στο Αθήνα-Ρόδο δεν έχουμε πια τη δυνατότητα να επιλέξουμε με ποιαν θέλουμε να πετάξουμε - το έκαναν μονοπώλιο κανονικότατο!