• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Μιλια απο αεροπορικες!

Clemence

Member
Α, και γω κάθε εβδομάδα ταξίδευα την τελευταία χρονιά, αλλά επειδή είχα πολύ συγκεκριμένο και σφιχτό χρονοδιάγραμμα δεν μπόρεσα να κάνω όλα μου τα ταξίδια με Α3 και έτσι πάει η χρυσή κάρτα ... για φέτος! Το καλό είναι ότι έχω δικό μου σπίτι και Αθήνα και έτσι ταξιδεύω με χειραποσκευή και δεν έχω ούτε να περιμένω ούτε να με απασχολεί υπέρβαρο. Το σκέφτεσαι και συ για την alpha card?

Clemence

Member
Ταυτόχρονα με τη VISA λαμβάνεις και μία Miles&Bonus, όπου καταχωρείς τα μίλια σου, όταν μετατρέπεις τους πόντους από τις αγορές σου, σε μίλια.
Ερώτηση: δλδ αν ήδη έχεις Miles&Bonus card θα πάρεις και δεύτερη ειδικά για να συγκεντρώνεις τα μίλια από τη χρήση της πιστωτικής?

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...
Ερώτηση: δλδ αν ήδη έχεις Miles&Bonus card θα πάρεις και δεύτερη ειδικά για να συγκεντρώνεις τα μίλια από τη χρήση της πιστωτικής?

Όχι, θα πάρεις μόνο την πιστωτική η οποία θα γράφει επάνω και τον αριθμό της κάρτας μιλίων που έχεις! Σ’ εμένα έτσι έγινε…
:D

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
εμένα μου βγάλαν και δευτερο κωδικό και αναγκαστικά τα μεταφέραμε όλα στον νεο κωδικο μιλίων της κάρτας και τα μίλια του παλιού κωδικού ακυρωνοντάς τον....

Jane8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
Kαλησπέρα!
Ταξίδεψα τον Ιούνιο με British για Los Angeles, αλλά τότε δεν ήξερα τι παίζει με κάρτες, μίλια και τα λοιπά, καθ' ότι άσχετη.
Σχεδιάζω να ξαναταξιδέψω σύντομα για Αμερική πάλι με BA.
Yπάρχει καμία περίπτωση να διεκδικήσω τα μίλια του Ιουνίου;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Kαλησπέρα!
Ταξίδεψα τον Ιούνιο με British για Los Angeles, αλλά τότε δεν ήξερα τι παίζει με κάρτες, μίλια και τα λοιπά, καθ' ότι άσχετη.
η διεκδίκηση μιλίων αναδρομικά ισχυει από όσο θυμάμαι, σίγουρα κάποιοι θα σου απαντήσουν καλύτερα....

Jane8

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mετανάστευση
η διεκδίκηση μιλίων αναδρομικά ισχυει από όσο θυμάμαι, σίγουρα κάποιοι θα σου απαντήσουν καλύτερα....

Σ' ευχαριστώ.
Αν κάποιος ξέρει κάτι πιο σίγουρο, ας απαντήσει.
Κρίμα να πάνε χαμένα τόσα μίλια.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Σ' ευχαριστώ.
Αν κάποιος ξέρει κάτι πιο σίγουρο, ας απαντήσει.
Κρίμα να πάνε χαμένα τόσα μίλια.
γιατί δε βγάζεις άμεσα τη κάρα και αμέσως μετα να διεκδικήσεις τα μίλια? κοντός ψαλμός.....;)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Kαλησπέρα!
Μάλλον όχι. Αν είσαι ήδη μέλος μπορείς να διεκδικήσεις μίλια από ταξίδια που έκανες 6 μήνες μετά το ταξίδι σου. Αν δεν είσαι έχεις μόνο 3 μήνες περιθώριο.

_antonis_

Member
Μπήκα σήμερα να ελέγξω τα μίλια μου στην olympic και είδα ότι μπήκαν 500 επιβράβευσης λόω γενεθλίων. Δεν το ήξερα... Μια χαρά!!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Μπήκα σήμερα να ελέγξω τα μίλια μου στην olympic και είδα ότι μπήκαν 500 επιβράβευσης λόω γενεθλίων. Δεν το ήξερα... Μια χαρά!!
κράτα τα. θα σου χρειαστούν τώρα που πλησιάζει στις αγκάλες μας, της ουρανοομάδας...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα