vasilis.gkik
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ο Γυρος του Κοσμου
Κλεισαμε εισιτιρια τον Μαρτιο για ενα γεματο 3ημερο στη Μαλτα...τι προτεινετε να επισκεφτουμε εσεις που εχετε ξαναπαει...?
Βαλέτα, Mdna-Ραμπάτ, Τρεις Πόλεις. Αυτά πρέπει οπωσδήποτε να τα δεις. Μετά αν θες να κάνεις ένα βαρύ πρόγραμμα κοίτα και για Σλιέμα (εκτός κι αν μένετε εκεί), έναν μεγαλιθικό ναό (Tarxien που είναι κοντά),Κλεισαμε εισιτιρια τον Μαρτιο για ενα γεματο 3ημερο στη Μαλτα...τι προτεινετε να επισκεφτουμε εσεις που εχετε ξαναπαει...?
Καλημέρα. Με τον καιρό ποτέ δεν ξέρεις. Σε γενικές γραμμές περιμένεις να μην κάνει πολύ κρύο. Τις ημέρες του ταξιδιού σου έλεγξε μετεορολογικά σάιτ για να ξέρεις σίγουρα.Παιδιά καλησπέρα!!!! Έκλεισα κι εγώ με δύο φίλες μου για Μάλτα στα μέσα του Φλεβάρη για πέντε μερουλες. Διάβασα όσα γράφτηκαν και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα αρκετά! Απλά θέλω να ρωτήσω αυτούς που πήγαν για τον καιρό.Θα έχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας με Ελλάδα;
Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ ελπίζω ο καιρός να είναι λίγο καλύτερος εκεί.Καλημέρα. Με τον καιρό ποτέ δεν ξέρεις. Σε γενικές γραμμές περιμένεις να μην κάνει πολύ κρύο. Τις ημέρες του ταξιδιού σου έλεγξε μετεορολογικά σάιτ για να ξέρεις σίγουρα.