katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Σίγουρα έχει να κάνει με το από που παίρνεις το λεωφορείο. Εμείς τις περισσότερες φορές το παίρναμε από την αφετηρία του. Μάλιστα, δεν θυμάμαι κάποια φορά που δεν κάτσαμε.Ας γράψω λίγο την άποψή μου για τα λεωφορεία επειδή τείνω να διαφωνήσω με όλους σας. Με κούρασαν, με κούρασαν, με κούρασαν. Και είμαι και βολική και συνηθισμένη στην ταλαιπωρία των ΜΜΜ διότι δεν οδηγώ στην καθημερινότητά μου.
Έμενα Σλιέμα στα όρια με το St Julian. Δεινοπάθησα. Τα ωράρια δεν ήταν απολύτως ακριβή, υπήρχαν καθυστερήσεις, στις ώρες αιχμής γινόταν η πλήρης σαρδελοποίηση. Συχνά περνούσε ένα λεωφορείο κι επειδή περίμενε τόσος κόσμος ο οδηγός έβαζε μερικούς μόνο μέσα και οι υπόλοιποι έπρεπε να περιμένουν το επόμενο. Ειδικά η μετάβαση στο Μαρσασλόκ ήταν δράμα! Τι να πω, ενδεχομένως να είχε τόσο κόσμο λόγω Πρωτομαγιάς. Από την άλλη πώς θα είναι το καλοκαίρι;
Γενικώς προτείνω ενοικίαση αυτοκινήτου για 1-2 μέρες. Εμείς κλείσαμε transfer από και προς το αεροδρόμιο, ενώ πήγαμε Γκόζο ημερήσια εκδρομή οργανωμένα. Χρήματα που καθόλου δεν μετάνιωσα, καθώς αν κάναμε αυτές τις διαδρομές με ΜΜΜ θα χάναμε πολύτιμο χρόνο και θα ταλαιπωρούμασταν οικτρά.
Σόρρυ για την παρένθεση, περιμένω τη συνέχεια!
Η γραμμή Βαλέτα - Σλιέμα μου έκανε και εμένα για προβληματική, καθώς εξυπηρετεί μεγάλο όγκο τουριστών. Να φανταστείς δεν πήγαμε Σλιέμα (και) γιατί μας απέτρεψε το πλήθος που συνωστιζόταν στην αφετηρία.