katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Δεν το βλέπω να υπάρξει δεύτερη φορά στη Μάλτα.Δεν ήθελα να σου ξυπνήσω τυχόν απωθημένα. Απλά μου αρέσει πολύ ο Caravaggio και τον ΅κυνηγάω΅ στα ταξίδια μου. Δεν πειράζει που δεν τον είδες. Την επόμενη φορά.
Εγώ επίτηδες (υποσυνείδητα) αφήνω εκκρεμότητες για να έχω δικαιολογία να ξαναπάω σε ένα μέρος. Γιατί, τη δεύτερη φορά το απολαμβάνω πιο πολύ γιατί δεν έχω το άγχος να προλάβω να δω τα ΅χοντρά¨αξιοθέατα γιατί τα έχω δει την πρώτη φορά. Όπότε είμαι πιο χαλαρή και ασχολούμε με την τέχνη ή ότι άλλο με ενδιαφέρει.
Το ΅ξετρύπωμα¨ του Caravaggio εγώ στη Ρώμη το έκανα με το τρίτο μου ταξίδι εκεί και είχα ασχοληθεί μόνο με αυτόν. Θεματική εκδρομή: Caravaggio.
Γενικά, τα τελευταία χρόνια, προσπαθώ να αποβάλω τον ψυχαναγκασμό του highlight. Πάω/πάμε όπου μας κάνει κούκου και ασχολούμαστε με ό,τι μας ευχαριστεί, πολλές φορές αφήνοντας τον χρόνο να περνάει χαλαρά πχ πίνοντας μπύρες . Τέρμα πια τα 3 μουσεία την ημέρα!
Το Aaron's το είχα στα υπόψη κι εγώ.Βλεπω τις φωτογραφιες σου και θυμαμαι το καλοκαιρινο μου ταξιδι. Ηταν ενα απο τα ωραιοτερα που εχω κανει!
Παραδόξως δεν απογοητευτηκα απο το φαγητο, παρα καποιες προειδοποιησεις που μου εχαν αναφερει. Περιπου σε ιταλικες γευσεις κινηθηκα, εκτος της Ftyra. Να προσθεσω ενα εστιατοριο που πηγα και μου αρεσε παρα πολυ, πολυ ωραιο περιβαλλον και φαγητο, το Aaron's Kitchen, κρατηση απαραιτητη για Σαββατοβραδο. Σε καναδυο που αναφερεις πηγα κι εγω.
Οσο για τον Καραβατζιο, πολυ καλος παντα, αλλα κυριως ενθουσιαστηκα με το εσωτερικο του Sain John's Cathedral και το μουσειο του με τα χειρογραφα, τις τεραστιες Φλαμανδικες ταπισερι, τα παμπαλαια αμφια.
Θα το ξαναπώ, πόσες τύψεις και ενοχές νιώθω που σε κρέμασα με την ιστορία πριν πας στη Μάλτα. Είμαι σίγουρη ότι δεν την χρειαζόσουν, αλλά κάθε φορά που διαβάζω το καλοκαιρινό σου μήνυμα με πιάνει ντροπή