Παρίσακτος
Member
Θα έρθει η συνέχεια, αλλά μιας και δεν σας έχω αφήσει σε cliffhanger, για να μην παραπονιέστε για τις χιτσκοκικές μου επιρροές, θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα να επιστρέψω δριμύτερος.αυτό το facebook τέλος πάντων... φοβερή ατυχία, τι να πω! Περιμένουμε συνέχεια με ανυπομονησία!
Στο μεταξύ, κερνάω ψηφιακό καφεδάκι από τις πρώτες μου μέρες στο Ανόι. Λέγεται egg coffee κι είναι ακριβώς αυτό: καφές με αβγό. Έντονη γεύση, χωρίς να με ενοχλεί ιδιαίτερα η αυγουλίλα, αλλά νόστιμο ρόφημα, όσο κι αν δεν του φαίνεται από το όνομα, όπως και όλοι οι καφέδες που δοκίμασα στη χώρα.
Η συνέχεια θα είναι πιο ταξιδιωτική: περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ερείπια ναών, πυροτεχνήματα, εξωτικές παραλίες, παρατημένα λούνα παρκ, εγκαταλελειμμένες επαύλεις βασανιστών, παλάτια, τάφους, φαΐ, βόλτες με ποδήλατα, με μηχανάκια, με τα πόδια, με τα χέρια, εξωτικά φρούτα, κι άλλο φαΐ , τζαζ μπαρ, κηδείες στη μέση του δρόμου, καλόκαρδους ανθρώπους, κάποιους τρελούς, κάποιους άλλους που τους αξίζει κι αυτωνών μια κορώνα για την τύχη τους ή τη βλακεία τους, ανάλογα με την περίσταση. Είχα την πεποίθηση ότι το ταξίδι μόνο καλύτερο μπορούσε να γίνει από εκείνο το σημείο και μετά. Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, άλλωστε, από τη στιγμή που για να σας τα εξιστορώ μάλλον ζωντανός θα είμαι;
Όχι ότι οι περιπέτειες τελειώνουν, αλλά για κάμποσο δεν θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον.
Απαραίτητα highlight για μια αξέχαστη περιπέτεια στη Νοτιοανατολική Ασία:
Αστυνομία, check.
Πρεσβείες και Immigration, check, κι ας έχουμε δρόμο μπροστά μας.
Νοσοκομεία, unchecked, αν κι έφτασα πολύ κοντά.
Θα καταφέρω άραγε να ολοκληρώσω την τριλογία;
Αστυνομία, check.
Πρεσβείες και Immigration, check, κι ας έχουμε δρόμο μπροστά μας.
Νοσοκομεία, unchecked, αν κι έφτασα πολύ κοντά.
Θα καταφέρω άραγε να ολοκληρώσω την τριλογία;