psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Σ' ευχαριστώ πολύ και πάλι! Δίνω ιδέες από τώρα για το καλοκαίρι, μοιράζω νησιά απλόχερα!Χειμερινούς κολυμβητές θα μας κάνεις..Οι φωτογραφίες σου είναι φοβερές..Θέλω πραγματικά να κάνω μια βουτιά..
Ναι βέβαια, το μόνο εύκολο. Στο Βιετνάμ, από κει που το πήρα κι εγώΘέλω κι ένα πουκάμισο με ανανάδες σε γυναικείο, ξέρεις πού μπορώ να βρω;
Να σου πω την αλήθεια δε την έχω σε τόσο μεγάλη υπόληψη, χωρίς να την υποτιμώ.Επίσης λίγο άσχετο, αλλά αν κατάλαβα καλά ζεις στη Θεσσαλονίκη και δεν έχεις πάει ακόμα Σαμοθράκη; Βάλτην και αυτή στο άμεσο πρόγραμμα, όχι μόνο την Κάρπαθο. Άσε τη σαγιονάρα, βάλε το αθλητικό και κάνε όσο μπορείς το κατσίκι στο νησί των κατσικιών. Όταν η τοπική μπύρα λέγεται Φονιάς, χρειάζεσαι κάτι άλλο;; Κάτι ξέρει ο ταξιδιώτης που την έβαλε σε περίοπτη θέση στη λίστα του..
Δώσε στο λαό νησιά!
Απλά τη θεωρώ σχετικά κοντά και πιο «εύκολη» εκδρομή.
Μια εκδρομή που λέω να τη κάνω όταν στερέψω από εναλλακτικές. Ίσως δεν είναι το στυλ μου.
Το άγονο Κυκλαδίτικο & Δωδεκανήσιο τοπίο με τραβάει πολύ περισσότερο όπω καταλαβαίνεις. Το αγαπώ. Το κυνηγάω εδώ και χρόνια.
Γι αυτό και δεν έχω παρά ελάχιστη εμπειρία σε Επτάνησα, Σποράδες κτλ.
Η Σαμοθράκη βέβαια είναι μια κατηγορία μόνη της και οφείλω να τη ξεχωρίσω. Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα μάλλον γι αυτήν, αν και οι φίλοι μου αλλά και όσοι έχουν πάει μόνο καλά λόγια έχουν να πουν!
Προέχει η Λήμνος και ο Άη Στράτης απο τη γειτονιά εκείνη ωστόσο επειδή πολλοί έμπειροι ταξιδιώτες - υποστηριχτές μαζεύεστε, οφείλω να αναθεωρήσω και να το σκεφτώ..
(Επίσης να συμπληρώσω ότι έχω κάνει χειρότερα από το να μη πάω στη Σαμοθράκη, δείγμα ίσως ανισορροπίας χαρακτήρα Έχω πάει π.χ.3 φορές Αμοργό,3 Λέρο, 2 Πάτμο, και δεν έχω πατήσει το πόδι μου στις Σέρρες ή στη Δράμα που ναι μια ώρα δρόμος. Ακραία πράγματα)
Last edited: