Σ' ευχαριστώ πολύ! Συμφωνώ σε πολύ μεγάλο βαθμό μαζί σου.ωραια τα 12νησα, αλλα αν τα ρουχα δεν ασπρισουν απο τα ασβεστωμενα πεζουλια των Κυκλαδων δεν μπορω να πω οτι μπαινω σε πειρασμο...
συνεχισε...ειμαι φανατικος σου ανγνωστης πλεον
Συμφωνώ, είναι εντελώς διαφορετικές και πανέμορφες χώρες, αξιολάτρευτες και οι δύο, και αρχοντικές όπως ακριβώς το είπες.Εμένα πάλι αυτη η αρχιτεκτονική πολυχρωμία που έχουν ορισμένες δωδεκανησιακες χώρες όπως της Σύμης κ της Χάλκης μου αρέσει απίστευτα. Αποπνέει μια άλλη αρχοντιά
Απορώ πως δε το χεις κάνει ακόμη!Ξετρελάθηκα με τις φωτο από Χάλκη και όντως μου θυμίζει την αγαπημένη μου Σύμη. Αλλά Σύμη έχω ήδη πάει 2 φορές ενώ Χάλκη ακόμα δεν.... Υπέροχη φαίνεται.
Ευχαριστώ πολύ για όσα γράφεις για μένα, με τιμάς ειλικρινά.@psilos3, παρακολουθώ την (μη ιστορία σου με κομμένη την ανάσα.
Είναι εξαιρετική. Είναι άριστη.
Επειδή στο παρελθόν έχω γυρίσει όλα τα νησιά, αν μου επιτρέπεις να κάνω μια αξιολόγηση.
Επειδή δεν παρεμβαίνω σε ιστορίες...
Είναι καταπληκτικό νησί οι Λειψοί, σίγουρα από τα πολύ αγαπημένα μου.Αχχχχχχχχχχχχχ...... Μαγικές εικόνες, μοναδικές στιγμές... Πέρυσι το καλοκαίρι του 19 κάνοντας το καθιερωμένο μου αιγαιοπελαγίτικο τουρ,ανάμεσα σε Λέρο,Πάτμο,Αγαθονήσι, Αρκιούς, Μαράθι, Τηγανάκια, Ασπρονήσι πέρασα με το καράβι από Λειψούς...Μου δημιουργήθηκε τόση νοσταλγία που αναρωτιόμουν γιατί δεν έβαλα άλλη μια επίσκεψη στο νησί με διανυκτέρευση αυτή τη φορά(το είχα δει σε ημερήσια χρόνια πριν). Τελικά πήγα και σε άλλα νησιά το '19 (Χίος, Σίφνος, Σέριφος, Ρόδος,Σύμη...)αλλά τους Λειψούς δεν τους έβαλα στο πρόγραμμα.
Καημό το έχω να ξανακολυμπήσω στον Πλατύ Γυαλό με τα παπάκια, να ξαναβολτάρω στην οδό "Μεζέ και Ούζου γωνία", να δω όσα δεν είδα όπως την "Παναγιά του Χάρου",την παραλία της Κατσαδιάς....
Το μόνο που δεν είμαι σίγουρη αν αξίζει αυτή την φορά να πάρουμε αμάξι μαζί...Την άλλη φορά είχαμε πάει με το ταξί στον Πλατύ Γυαλό με 5 ευρώ...