mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Aχ
Τα ΄λεγες κι εσύ
Το είχα στο μυαλό μου αλλά δε βόλεψε, ήταν πολύ απαιτητικές μέρες. Σίγουρα όμως θα υπάρξει επόμενη φορά, δε μου 'φτασε!Την επόμενη φορά αφιέρωσε ένα βράδυ και στη Χώρα.
Όχι, δεν είμαι πολύ πρωινός τύπος...Το κάστρο που δεν βρήκες επισκέψιμο Ιούλιο ήταν ανοικτό και μάλιστα με δωρεάν είσοδο. Μήπως πήγες πολύ πρωί;
Να που με εξέπληξε και δε το περίμενα. Πολύ καλή περίπτωση, να μη το αμελήσεις.Να ένα νησί που και γω διαρκώς βρίσκω δικαιολογίες το αναβάλω....Ψήθηκα πολύ πάντως μετά την ιστορία σου για να δούμε αν θα βολέψει του χρόνου...
Απ' ότι έχω καταλάβει πλέον έχει να κάνει με νέα λογική του youtube. Θέλοντας να πάει όσο πιο κοντά σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης γίνεται τύπου Tiktok, instagram reels κ.α. ,μετατρέπει σε shorts όλα τα Portrait videos. Στο δικό μου κανάλι συνέβη το ίδιο με όσα ήταν σε κάθετο προσανατολισμό εντάχθηκαν αυτόματα στα shorts. Δοκίμασε μια λήψη Landscape,ανέβασε το στο youtube, πόσταρε το και θα δουλέψει όπως το θέλεις.Εν τω μεταξύ πως ανεβάζεις μικρά βιντεάκια και μένα μου τα μετατρέπει μόνο του σε short?
Τι καλά που θα ήταν όντως, ειδικά τον αγαπημένο Σεπτέμβριο. Δυστυχώς όμως ανήκω στο γενικό κανόνα των εργαζομένων ως στιγμής, εκτός από μερικές λίγες περιπτώσεις που θα καταφέρω να βρω τριήμερα/τετραήμερα εκτός Αυγούστου. Είναι όντως άλλη αίσθηση, όσες φορές το έχω επιχειρήσει Ιούνιο ή Σεπτέμβριο ήταν το κάτι άλλο!ι καλά που θάταν να μπορούσες να πήγαινες και εκτός Αυγούστου! ΄Αλλη αίσθηση!