• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Αιθιοπία Τανζανία Mambo Jambo Tanzania

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ με την σειρά μου! Γυρίσαμε από την χώρα πρίν από μόλις δέκα ημέρες και χάρηκα που μπόρεσα να δω ζωντανά την οπτική κάποιου άλλου μέσα στο φόρουμ! Πολλά και καλά ταξίδια με υγεία :)

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ με την σειρά μου! Γυρίσαμε από την χώρα πρίν από μόλις δέκα ημέρες και χάρηκα που μπόρεσα να δω ζωντανά την οπτική κάποιου άλλου μέσα στο φόρουμ! Πολλά και καλά ταξίδια με υγεία :)
ναι ναι τα είπαμε εμείς, ευχαριστώ πολύ! Μήπως να μας έγραφες και συ να δούμε τη δική σου ματιά;
ή έστω τις εντυπώσεις σας;

BASILISPAP

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απο εδώ και από εκεί...
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΖηλανδία,Περού,Κιργιστάν
Μήπως να μας έγραφες και συ να δούμε τη δική σου ματιά;
ή έστω τις εντυπώσεις σας;
Θα ξεκινήσω σιγά σιγά, όπως ξέρεις θέλει χρόνο. Αλλά θα το κάνω μέσα στον επόμενο μήνα ελπίζω!! :)

Dimitra-1205

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαλδίβες
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Καλησπέρα!!! Sos είμαι ένα βήμα πριν κλείσω για Ζανζιβαρη για τον ερχόμενο Αύγουστο με σύζυγο και 4 ετών παιδί. Είμαι 50-50 μετά από όσα διαβάζω. Μόνο για Ζανζιβαρη, οχι ενδοχώρα και σαφάρι. Περίπου τι ώρα ξεκινα η αμπωτη και ποσο διαρκει ? Θα μπορέσουμε να κάνουμε κανένα μπάνιο ή θα τη βγάλουμε σε πισίνες?

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καλησπέρα!!! Sos είμαι ένα βήμα πριν κλείσω για Ζανζιβαρη για τον ερχόμενο Αύγουστο με σύζυγο και 4 ετών παιδί. Είμαι 50-50 μετά από όσα διαβάζω. Μόνο για Ζανζιβαρη, οχι ενδοχώρα και σαφάρι. Περίπου τι ώρα ξεκινα η αμπωτη και ποσο διαρκει ? Θα μπορέσουμε να κάνουμε κανένα μπάνιο ή θα τη βγάλουμε σε πισίνες?

Φυσικά θα μπορέσετε! Κάθε παραλία έχει τις ώρες της αλλά εμείς μια χαρά κάναμε μπανάκι παντού.
Στείλε μου μήνυμα αν θέλεις να σου δώσω συστάσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.996
Μέλη
39.699
Νεότερο μέλος
GIANNIS PNT

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα