Smaragda53
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αχ, μακάρι νάξερα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολυνησία
ωχ! ωχ!ωχ!με τους φραγκάτους και τα τζιπ τους...
ωχ! ωχ!ωχ!με τους φραγκάτους και τα τζιπ τους...
Σε ευχαριστώ πολύ. Ήμουν σίγουρη ότι θα μπεις στο κλίμα της εποχής και ότι θα ευχαριστηθείς την ιστορία.Την κατευχαριστήθηκα την ιστορία σου Klair, τι ωραίες αναμνήσεις!
Φοβήθηκα λίγο. Ήμουν ήδη εκπαιδευμένη από προηγούμενες φορές.Εγώ πάντως θα φοβόμουν πολύ μόνη μου νυχτιάτικα στην παραλία και οι άλλοι να κάνουν ψαροντούφεκο. Μπρρρρ!
Δεν ξέρω αν εκείνα τα χρόνια ήταν εφικτό, χωρίς να έχεις δικό σου πλεούμενο. Δε θυμάμαι αν γινόταν κάποια εκδρομή από το Καψάλι με σκάφος στη Χύτρα.Δεν αξιώθηκα καμμία φορά να πάω στη Χύτρα ή Αυγό όπως το λένε οι ντόπιοι, δυστυχώς.
Ρωτήσαμε στο χωριό αλλά μας είπαν ότι δε λειτουργεί, χωρίς να μάθουμε το γιατί.Για το σπήλαιο της Αγίας Σοφίας έπρεπε να βρεις τον φύλακα και να σε οδηγήσει αυτός, να σου ανοίξει. Τον φύλακα δεν τον βρήκαμε ποτέ!
Κύριος με όλα του. Το είχε δουλέψει και οργανώσει με μαεστρία και πρωτοτυπία το έργο και είχε επιτυχίες.Τι γέλιο με το greek kamaki, πάντως αν μη τι άλλο ο τύπος ήταν ευγενής!
Οπότε ξέρεις την αίσθηση καθαριότητας που έχεις μετά. Μαλακά καθαρά μαλλιά και απαλό δέρμα σαν να έκανες μπάνιο στο σπίτι σου.΄Εχω κάνει κι εγώ αφρόλουτρο θαλάσσης!!!
Υ.Γ. 2 Ρίχνοντας σήμερα μια ματιά στον χάρτη πρέπει να είναι η παραλία Κυριακουλού.
Καταπληκτικές εικόνες @Klair ,από τις πολλές που υπάρχουν στα Κύθηρα.Μα δεν είναι μαγικό όλο το σκηνικό!
Ναι, ναι αυτή είναι η παραλία.Επιβεβαίωσες τελικά αν είναι η παραλία που έλεγες; Σου θυμίζει το τοπίο κάτι;