Μηχανές αναζήτησης ξενοδοχείων

tham

Member
σε τοσο μεγαλη εκπτωση αξιζει το ρισκο
οταν κλεινεις μεσω "συνεργαζομενου" δεν την μετραει στις κρατησεις που εχεις κανει μεσω booking (αν σου χρειαζεται κατι τετοιο για να αλλαξεις επιπεδο genius πχ, αλλα συνηθως ειναι τοσο χαμηλη η τιμη που αξιζει τον κοπο)

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
NY
Ταξίδι-Όνειρο
japan
οταν κλεινεις μεσω "συνεργαζομενου" δεν την μετραει στις κρατησεις που εχεις κανει μεσω booking (αν σου χρειαζεται κατι τετοιο για να αλλαξεις επιπεδο genius πχ, αλλα συνηθως ειναι τοσο χαμηλη η τιμη που αξιζει τον κοπο)
επίπεδο αλλάζεις πολύ ευκολα, μετρανε και οι ενοικιασεις αυτοκινητων και οι μεταφορες απο προς αεροδρομιο

deerhunter

Member
καλησπέρα , εάν κάνω κράτηση στο hotel.com και εξαργυρώσω μιά δωρεάν νύχτα ,εάν κάνω ακύρωση της κράτησης, γυρνά η έκπτωση της εξάργύρωσης πίσω?ευχαριστώ

pavlos1985

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
καλησπέρα , εάν κάνω κράτηση στο hotel.com και εξαργυρώσω μιά δωρεάν νύχτα ,εάν κάνω ακύρωση της κράτησης, γυρνά η έκπτωση της εξάργύρωσης πίσω?ευχαριστώ
Γυρνάει, αρκεί να μην έχει λήξει.

paefstra

Member
σημαντικό ευχαριστώ δεν το ήξερα
Το καταλαβαμε στην καραντινα που εδωσαν περιοδο χαριτος 2 χρονια. Εδιναν κι αλλα δωρα τοτε, καθε νυχτα μετρουσε διπλη, ωραιες εποχες.

Maria___Man

Member
Καλησπέρα στην ομάδα,
Εάν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου απαντήσει στο εξής διότι δεν έδωσαν ικανοποιητικη απάντηση ούτε η Booking ούτε το κατάλυμα.
Θέλω να κλείσω ένα δωμάτιο στη Βιέννη. Γράφει λοιπόν τιμή με μεγάλα γράμματα, 376€ απο αρχική 510. Η ανάλυση τιμής παρουσιάζεται ως εξής:
170Χ3 βραδια= 510€
Genius έκπτωση: -51
Έκπτωση λόγω κινητής συσκευής: -45.90
-(εδω προσοχή) Η Booking πληρωνει : επωφελειστε από μειωμένη τιμή επειδή η Booking πληρωνει μέρος της τιμής: -37.80.
Το σύνολο των ανωτέρω, 375,92€. Το επιλέγω λοιπόν, και προχωρώντας παρακάτω το ποσό γίνεται 413€!! Χάνεται η τιμή που πληρώνει η Booking, τα 37.80!! Μέχρι και το τελευταίο στάδιο που ζητάει στοιχεία κάρτας, είναι το ποσό στα 413. Τι γίνεται με την έκπτωση αυτή; Μου την επιστρέφει μετά η Booking με κάποιο τρόπο; Δεν αναγράφεται τίποτα τετοιο σε κανένα από τα βήματα. Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας με διαφωτίσει! Βάζω και screenshots σχετικά. Ευχαριστώ πολύ συνταξιδιωτες.

Attachments

Billouk

Member
Καλησπέρα στην ομάδα,
Εάν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου απαντήσει στο εξής διότι δεν έδωσαν ικανοποιητικη απάντηση ούτε η Booking ούτε το κατάλυμα.
Θέλω να κλείσω ένα δωμάτιο στη Βιέννη. Γράφει λοιπόν τιμή με μεγάλα γράμματα, 376€ απο αρχική 510. Η ανάλυση τιμής παρουσιάζεται ως εξής:
170Χ3 βραδια= 510€
-(εδω προσοχή) Η Booking πληρωνει : επωφελειστε από μειωμένη τιμή επειδή η Booking πληρωνει μέρος της τιμής: -37.80.
Το σύνολο των ανωτέρω, 375,92€. Το επιλέγω λοιπόν, και προχωρώντας παρακάτω το ποσό γίνεται 413€!! Χάνεται η τιμή που πληρώνει η Booking, τα 37.80!! Μέχρι και το τελευταίο στάδιο που ζητάει στοιχεία κάρτας, είναι το ποσό στα 413. Τι γίνεται με την έκπτωση αυτή; Μου την επιστρέφει μετά η Booking με κάποιο τρόπο; Δεν αναγράφεται τίποτα τετοιο σε κανένα από τα βήματα. Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας με διαφωτίσει! Βάζω και screenshots σχετικά. Ευχαριστώ πολύ συνταξιδιωτες.
Το σύνολο που θα εισπράξει το κατάλυμα είναι το 413, 375.92 θα πληρώσετε εσείς. Σε κράτηση που είχα κάνει το καλοκαίρι στο email της επιβεβαιώσης μου έγραφε ότι το ένα μέρος θα το καλύψει η Booking ενώ στην απόδειξη θα εμφανιστεί το σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, αφού είναι μη επιστρέψιμη και θα χρεωθείτε επί τόπου θα σας σταλεί push από την τράπεζα να επιβεβαιώσετε την συναλλαγή. Αν δείτε ότι κάτι πάει λάθος με το ποσό και δεν περιλαμβάνει την έκπτωση, πατήστε ακύρωση.

connosp

Member
Καλησπέρα στην ομάδα,
170Χ3 βραδια= 510€
Λογικά τα 37,80Ε θα σε αφαιρεθούν όταν θα πληρώσεις με την κάρτα, όπως στην περίπτωση την δική μου παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να πάρεις την στη Booking
Screenshot_1.png

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom