paefstra
Member
Κατα τη γνωμη μου ειτε 10% δωρο απο booking ειτε η 11η νυχτα δωρο ειναι το ιδιο σχεδον.Επειδή είμαι στη φάση να κλείσω ξενοδοχείο για 7 διανυκτερεύσεις θα ήθελα μια διευκρίνηση σε σχέση με το σύστημα της hotels.com που δεν το γνωρίζω γιατί κλείνω πάντα με booking.
Μετα από 10 διανυκτερεύσεις η hotels στην επόμενη μου κράτηση θα μου δώσει μία δώρο ανεξαρτήτως τιμή διανυκτέρευσης ή με βάση τον μέσο όρο των 10 προηγούμενων διανυκτρεύσεων;
Εάν κλείσω τώρα 7 διαν/σεις και την επόμενη φορά άλλες 4 θα πάρω δώρο την 4η μέρα;
Αυτό το δώρο μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε όποια επόμενη κράτηση θέλω ή υπάρχει χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο πρέπει να εξαργυρώσω το δώρο μου;
π.χ. μπορεί σε επόμενη κράτηση να είναι φθηνή η μία διαν/ση και να μην έχω μεγάλο όφελος.
Είμαι σε δίλημμα από που να κλείσω αυτήν την διαμονή γιατί η booking μου έστειλε κουπόνι για 10% έκπτωση με το οποίο θα εξοικονόμησω 100 € στο πορτοφόλι σε επόμενη κρατηση και μου δίνει και δωρεάν ταξί από το αεροδρόμιο μέχρι το ξενοδοχείο που σημαίνει όφελος 24 € x3 άτομα = 72 € (αντί του λεωφορείου).
Ομως τη hotels την προτιμω οταν
1. Ηδη ειναι φθηνοτερη απο τη booking
2. Δεν ψαχνω διαμερισματα που τα διαχειριζεται ιδιωτης, γιατι αντιπαθω τους ιδιωτες
3. Χρεωνω και τα πρωινα στο ποσο για να παρω δωρο ακριβοτερη νυχτα.