Μετρό Θεσσαλονίκης

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Μα είναι αυταπόδεικτη αλήθεια..
Στην Αγγλία βλέπανε κάτι μέτριους από μας που ψιλοβλέπονταν, και τρέχανε τα σάλια στις Αγγλιδούλες:
- Ι mean, he was gorgeous, like a Greek God!
- Oh, really?
- Oh, really?
- Oh, really?
- C'mon, what's he like?

Γεγονότα αυτά που σας λέω, αλλά ας μην το παρακάνω..
:)
καλα τα σαλια σε αυτες μπορει να τρεχανε κ απο το πολυ αλκοολ.....

varioAthens

Member
Μα είναι αυταπόδεικτη αλήθεια..
Στην Αγγλία βλέπανε κάτι μέτριους από μας που ψιλοβλέπονταν, και τρέχανε τα σάλια στις Αγγλιδούλες:
- Ι mean, he was gorgeous, like a Greek God!
- Oh, really?
- Oh, really?
- Oh, really?
- C'mon, what's he like?

Γεγονότα αυτά που σας λέω, αλλά ας μην το παρακάνω..
Δηλαδη τωρα εσεις χαιρεστε που τρεχουν τα σαλια των αγγλιδων? Των αγγλιδων!! Που αν κρινουμε απο το γουστο τους στο ντυσιμο καθε Σαββατο βραδυ ξεκαλτσωτες, αστα βραστα

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ρε μην παραμυθιαζεστε από την εξωτερική εμφάνιση. Την ομορφιά των ανθρώπων θα την βρείτε αλλού, εσωτερικά...στην τσέπη.

McElk

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Ναι, αυτό βλέποντας με στον καθρέφτη το αναγνωρίζω κι εγώ. Είμαστε πιο όμορφοι από τους Βερολινεζους και βασικά πιο όμορφοι απ' όλους.

Και να συμπληρώσω. Εκτός από πιο όμορφοι από τους Βερολινέζους είμαστε και πιο έξυπνοι, πιο πολιτισμένοι και πιο μετριόφρονες!

chrisbd

Member
Μόνο οτι εχουμε και πιο μακρύ "μετρό" δεν γραψατε;; μεινετε στο "επομενη σταση Βενιζελου" και mind the gap που να πουμε οτι εμενα μου εκανε εντυπωση το gap στο μετρο οπου χωρα δεν χωρα ενα πακετο τσιγαρα (στη στενη του διασταση) οποτε μην mind..

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
30 χρόνια μετά και αφού έγινε το ακριβότερο έργο για Μετρό στο κόσμο , σας παρέδωσαν 9χλμ γραμμή, με προβλήματα , άκου εκδοτήρια που παίρνουν μόνο ψιλά 🤣, που ακούστηκε αυτό το 2024 και θεωρείτε και φυσιολογικό να περπατάτε στο τούνελ( εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη και γνωστοί μου Θεσσαλονικείς το θεωρούν φυσιολογικό), κάνετε και συγκρίσεις με άλλα μετρό μεγάλων πόλεων 🤣 γιατί έχουν άσχημους κατοίκους.
Καλά για το συμπρωτεύουσα ασχολίαστο , μια πρωτεύουσα υπάρχει

Teodoro

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγ. Πετρούπολη & Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Τόκιο & Route 66?..
Δηλαδη τωρα εσεις χαιρεστε που τρεχουν τα σαλια των αγγλιδων? Των αγγλιδων!! Που αν κρινουμε απο το γουστο τους στο ντυσιμο καθε Σαββατο βραδυ ξεκαλτσωτες, αστα βραστα
Είδαμε και τις καλτσωμένες..
Παρακάτω αυτά που δεν φτάνει η αλεπού:

;)
Όσοι άντρες (υπάρχουν ακόμη..) πουν ότι δεν σκίρτησαν για 2-3 τουλάχιστον απ' τις Αγγλίδες στο video, έχουν τάση προς το ψέμα ή έχουν άλλου είδους "δεσμεύσεις".
Εγώ δεν έχω ούτε το ένα ούτε τ' άλλο.
🙃

Last edited:

alma

Member
Ξέφυγε το θέμα.Το ποιός λαός αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό,οπότε δεν έχω πολλά να σχολιάσω για το ποιός είναι ωραίος κ ποιός όχι.

Οι μισές Ελληνίδες που ξέρω να πήγαν Αγγλία για σπουδές κλπ,γύρισαν παντρεμένες με Σκωτσέζους,Άγγλους,Ιρλανδούς,ακούω πως έχουν πέραση εκεί οι Ελληνίδες,τις βρίσκουν εξωτικές.Προφανώς δεν παντρεύεσαι μόνο για αυτό,λένε πως θεώρησαν κ ο ένας τον άλλο κατάλληλο για σπίτι-οικογένεια αλλιώς δεν θα το προχωρούσαν.Παραδόξως όσες ξέρω να πήραν άντρες από Ην.Βασίλειο έκαναν κ περισσότερα παιδιά από τη μέση Ελληνίδα(τυχαίο ή όχι δεν ξέρω).

Στο θέμα μας που είναι το μετρό,κρίμα να εμφανίζει βλάβες από τόσο νωρίς κ να βγαίνει κόσμος από καταπακτές(!!!!)...Για μένα το έργο ήταν πολύ χρήσιμο,μακάρι να γίνει κ η επέκταση στην Καλαμαριά κ κυρίως να είναι ασφαλές.Αυτό είναι το βασικό.

Πόλεις σαν τη Θεσ/νικη συνήθως δεν έχουν πολλές γραμμές, ανέλυσα πιο πάνω για τη Γενοβα(με τη μία κ μοναδική γραμμή).

Last edited:

annoula

Member
30 χρόνια μετά και αφού έγινε το ακριβότερο έργο για Μετρό στο κόσμο , σας παρέδωσαν 9χλμ γραμμή, με προβλήματα , άκου εκδοτήρια που παίρνουν μόνο ψιλά 🤣, που ακούστηκε αυτό το 2024 και θεωρείτε και φυσιολογικό να περπατάτε στο τούνελ( εκτός από τα κυβερνητικά στελέχη και γνωστοί μου Θεσσαλονικείς το θεωρούν φυσιολογικό), κάνετε και συγκρίσεις με άλλα μετρό μεγάλων πόλεων 🤣 γιατί έχουν άσχημους κατοίκους.
Εσύ είσαι από κέντρο κέντρο Αθήνα? Από εκεί που ξεκινάνε να μετράνε τα χιλιομετρα ή μήπως λίγο πιο έξω βρε παιδί μου??? 🙂🙂🙂 Το καλοκαίρι "κανά νησάκι"??? Έχει γεμίσει η Αθήνα Αθηναίους και πρωτευουσιάνους που μόνο απ την Αθήνα δεν είναι! Ασε μας εμάς να πηγαίνουμε απ το χωριό μας στην Σαλόνικα και να χαιρόμαστε με το μετρό!

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Εσύ είσαι από κέντρο κέντρο Αθήνα? Από εκεί που ξεκινάνε να μετράνε τα χιλιομετρα ή μήπως λίγο πιο έξω βρε παιδί μου??? 🙂🙂🙂 Το καλοκαίρι "κανά νησάκι"??? Έχει γεμίσει η Αθήνα Αθηναίους και πρωτευουσιάνους που μόνο απ την Αθήνα δεν είναι! Ασε μας εμάς να πηγαίνουμε απ το χωριό μας στην Σαλόνικα και να χαιρόμαστε με το μετρό!
Και ναι έχω γεννηθεί Αθήνα και έχω χωριό και τον χειμώνα κ το καλοκαίρι, ευχαριστώ για ενδιαφέρον.
Σας έθιξε οτι υπάρχει μόνο μια πρωτεύουσα; Λυπάμαι , κόμπλεξ ονομάζεται. Και συγχαρητήρια για το μετρό σας

thessaris

Member
-η κατασκευή του Μετρό δεν κράτησε 30 χρόνια, κράτησε 18, ενώ η πολιτική απόφαση κατασκευής του πάρθηκε το 2004. (ναι και πάλι κράτησε πολύ η κατασκευή του)
-δεν είναι το ακριβότερο μετρό στον κόσμο. (ναι είχε μεγάλο κόστος, λόγω καθυστερήσεων και πολύ μεγάλου αρχαιολογικού έργου)
-τα εκδοτήρια παίρνουν και χαρτονομίσματα (δεν αρκεί, φυσικά και θα πρέπει να παίρνουν χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, αναμένεται μέσα στον Ιανουάριο να γίνει και αυτό)
-ναι είναι φυσιολογικό να γίνεται εκκένωση μέσω τούνελ σε διακοπή κίνησης ανάμεσα στους σταθμούς. Έχει γίνει σε όλες τις πόλεις του κόσμου, έγινε την προηγουμενη εβδομάδα στην Κοπεγχάγη, έγινε πριν ένα μήνα στο Μιλάνο.
-ασφαλώς και δεν είναι συμπρωτεύουσα η Θεσσαλονίκη, αυτός είναι ένας ηλίθιος χαρακτηρισμός που υιοθετήθηκε από πριν από 70 χρόνια από αθηναίους πολιτικούς και τον χρησιμοποιούν μόνο αθηναίοι, δε θα ακούσεις κανένα θεσσαλονικιό να τον χρησιμοποιεί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.735
Μέλη
39.471
Νεότερο μέλος
syphonen

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom