psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Δεύτερο δρομολόγιο σήμερα από τον σταθμό της Βου-βου-Βούλγαρη μέχρι τις Βενιζέλου κι επιστορφή από την πλατεία Δημοκρατίας. Μπορεί βέβαια οι ώρες να μην ήταν εντελώς ώρες αιχμής, ωστόσο δεν αντίκρυσα την κατάσταση της προηγούμενης φοράς με τις τεράστιες ουρές.
Τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και στους τρεις σταθμούς δούλευαν στην πλειοψηφία τους, φυσικά με κέρματα, δεν έχει αλλάξει κάτι.
Κατέβηκα προς την αποβάθρα αεράτος με τον φρέντο εσπρέσο μου στο χέρι, μέχρι που άκουσα τη φωνή ενός υπαλλήλου:
- Απαγορεύεται ο καφές κύριε
- Μη με το κάνεις αυτό, ακόμα δε τον πήρα.
- Τι να σας πω έτσι είναι ο κανονισμός
- Έχετε δίκιο είπα, σκεπτόμενος το μετρό του Βερολίνου που επιτρέπονται ακόμα και οι μπύρες μέσα. Ωραία, να τον πιω στα γρήγορα και να τον πετάξω κάπου.
- Λυπάμαι, δεν έχουμε καλάθια αχρήστων στους σταθμούς.
- Και τι να τον κάνω, να τον βάλω στην τσέπη; Παραλογισμός!
Τελικά τον βόλεψα όπως - όπως στο backpack μου και πήγα προς τους συρμούς, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να τον πετάξω έτσι χύμα. Έχει βάση ο κανονισμός, δεν είμαστε και δε θα γινουμε ποτέ ούτε ευρωπαίοι, ούτε άνθρωποι, παραμένουμε ανθυποβαλκάνιοι.
(έξω από το σταθμό Βενιζέλου)
Τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων και στους τρεις σταθμούς δούλευαν στην πλειοψηφία τους, φυσικά με κέρματα, δεν έχει αλλάξει κάτι.
Κατέβηκα προς την αποβάθρα αεράτος με τον φρέντο εσπρέσο μου στο χέρι, μέχρι που άκουσα τη φωνή ενός υπαλλήλου:
- Απαγορεύεται ο καφές κύριε
- Μη με το κάνεις αυτό, ακόμα δε τον πήρα.
- Τι να σας πω έτσι είναι ο κανονισμός
- Έχετε δίκιο είπα, σκεπτόμενος το μετρό του Βερολίνου που επιτρέπονται ακόμα και οι μπύρες μέσα. Ωραία, να τον πιω στα γρήγορα και να τον πετάξω κάπου.
- Λυπάμαι, δεν έχουμε καλάθια αχρήστων στους σταθμούς.
- Και τι να τον κάνω, να τον βάλω στην τσέπη; Παραλογισμός!
Τελικά τον βόλεψα όπως - όπως στο backpack μου και πήγα προς τους συρμούς, καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να τον πετάξω έτσι χύμα. Έχει βάση ο κανονισμός, δεν είμαστε και δε θα γινουμε ποτέ ούτε ευρωπαίοι, ούτε άνθρωποι, παραμένουμε ανθυποβαλκάνιοι.
(έξω από το σταθμό Βενιζέλου)
Last edited: