8avos
Member
Θα μπορούσα να σου αντιπαραθεσω άλλα τόσα...1. Στον ίδιο τον πολιτισμό που έχουμε ως Έλληνες.
2. Στην στοιχειώδη παιδεία που περιλαμβάνει υποδομες ΑΜΕΑ που το Βερολίνο δεν έχει ούτε στο μεγαλυτερο μουσείο της χώρας.
3. Στην ευγένεια προς τον ντόπιο, τον ξένο, τον μετανάστη.
4.Στο αεροδρόμιο της που παρότι είναι συμπρωτεύουσα είναι κλάσεις ανώτερο απ του Βερολίνου που μόνο πρωτεύουσα κράτους δεν θυμίζει.
5. Στην καθαριότητα στο σύνολο της πόλης όχι μόνο στο μετρό που φυσικά δεν θεωρώ πεντακάθαρη την Θεσσαλονίκη αλλά την μπίχλα του Βερολίνου δεν την έχει.
6. Στο γεγονός ότι έχει μεγαλύτερη ιστορία.
7. Στο ότι το Βερολίνο με βάση τις έρευνες όλων των τελευταίων ετών κατατάσσεται στις πόλεις με τους πιο δυστυχισμένους ανθρώπους.
8. Στο ότι η Θεσσαλονίκη είναι μέρος της Ελλάδας ενώ το Βερολίνο της Γερμανίας. Θες κι άλλα? Γιατί μπορώ να γράφω μέχρι μεθαύριο. Τα έχω ξαναγράψει εξάλλου. Για πες μου και εσύ σε τι είναι πιο πολιτισμένο το Βερολίνο απ την Θεσσαλονίκη? Αν και αν δεν το καταλαβες, οπως λες τόσα χρόνια, δε νομίζω να αλλάξει αυτό τώρα.
Δεν θα το κάνω...αλλά έτσι είναι όταν απ το Βερολίνο βλέπει κανείς μόνο το Kreuzberg και την Alexanderplatz.
(Sorry για το off topic)