katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Στην Λυών που βάραγα κάρτα στα ΜΜΜ, δεν αναρωτήθηκα ποτέ πως θα με ελέγξουν. Δικό τους θέμα .
Ω ρε πως κ πως περιμενω μανουρα μεταξυ ελεγκτη και ατομων που δε θα περνανε την καρτα τους πανω απο το μηχανημα μη τυχον κ τους κλεψει τα λεφτα !!Στις πόλεις που ισχύει ήδη αυτό, οι ελεγκτές σου σκαναρουν την πιστωτική κάρτα και φαίνεται ότι την έχεις χτυπήσει. Θα αρχίσουν ελληνοψυχες θεωρίες συνομωσιας; Ελπίζω πως ναι.
Ελλαδιστάν...Εχω παρει το Χ95 3 φορες με καρτα, τελευταια χτες. Περασα την καρτα στις 14.00. Οπως και τις προηγουμενες φορες Δεν εμφανιστηκε καμμια απολυτως κινηση στο e banking, wallet κ κανενα μηνυμα πουθενα. Πρακτικα δεν μπορουσα να αποδειξω τιποτε, πως κ τι ελεγχουν ειναι αποριας αξιο. Ηρθε μηνυμα συναλλαγης 12 ωρες μετα…στις 02.11. Νυχτοβιος ο ΟΑΣΑ.
View attachment 485350
Και στο Άμστερνταμ μου χει τύχει να αργεί, μου χει εμφανιστεί την επόμενη μέρα. Είχα αρχίσει να αμφιβάλω ότι την χτύπησα στο βγες. Φαίνεται και στην κάρτα και στο wallet όταν το σκαναρουν. Οι νεοταξιτες τα έχουν καταφέρει!Εχω παρει το Χ95 3 φορες με καρτα, τελευταια χτες. Περασα την καρτα στις 14.00. Οπως και τις προηγουμενες φορες Δεν εμφανιστηκε καμμια απολυτως κινηση στο e banking, wallet κ κανενα μηνυμα πουθενα. Πρακτικα δεν μπορουσα να αποδειξω τιποτε, πως κ τι ελεγχουν ειναι αποριας αξιο. Ηρθε μηνυμα συναλλαγης 12 ωρες μετα…στις 02.11. Νυχτοβιος ο ΟΑΣΑ.
View attachment 485350
Εμενα δεν φαινοταν πουθενα. Στο wallet εμφανιστηκε 12 ωρες μετα. Ημουν εξω και το ειδα. Στη Σινγκαπουρη εμφανιστηκε ακαριαια. Θα το φτιαξουν υποθετω απλα απορω που κ πως φαινεται αφου εγω δεν βλεπω τιποτε.Φαίνεται και στην κάρτα και στο wallet όταν το σκαναρουν.
Στο σκαναρισμα των ελεγκτών φαίνεται, εσύ δεν μπορείς να το δεις. Δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς λογικό να τους δείχνεις την συναλλαγή. Θα ήταν σαν να τους δείχνεις την απόδειξη αντί για το εισιτήριο.Εμενα δεν φαινοταν πουθενα