• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Μετρό Αθήνας: με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Στην Λυών που βάραγα κάρτα στα ΜΜΜ, δεν αναρωτήθηκα ποτέ πως θα με ελέγξουν. Δικό τους θέμα :bleh:.

maria91

Member
Στις πόλεις που ισχύει ήδη αυτό, οι ελεγκτές σου σκαναρουν την πιστωτική κάρτα και φαίνεται ότι την έχεις χτυπήσει. Θα αρχίσουν ελληνοψυχες θεωρίες συνομωσιας; Ελπίζω πως ναι.
Ω ρε πως κ πως περιμενω μανουρα μεταξυ ελεγκτη και ατομων που δε θα περνανε την καρτα τους πανω απο το μηχανημα μη τυχον κ τους κλεψει τα λεφτα !!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Εχω παρει το Χ95 3 φορες με καρτα, τελευταια χτες. Περασα την καρτα στις 14.00. Οπως και τις προηγουμενες φορες Δεν εμφανιστηκε καμμια απολυτως κινηση στο e banking, wallet κ κανενα μηνυμα πουθενα. Πρακτικα δεν μπορουσα να αποδειξω τιποτε, πως κ τι ελεγχουν ειναι αποριας αξιο. Ηρθε μηνυμα συναλλαγης 12 ωρες μετα…στις 02.11. Νυχτοβιος ο ΟΑΣΑ.

IMG_1696.jpeg

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Εχω παρει το Χ95 3 φορες με καρτα, τελευταια χτες. Περασα την καρτα στις 14.00. Οπως και τις προηγουμενες φορες Δεν εμφανιστηκε καμμια απολυτως κινηση στο e banking, wallet κ κανενα μηνυμα πουθενα. Πρακτικα δεν μπορουσα να αποδειξω τιποτε, πως κ τι ελεγχουν ειναι αποριας αξιο. Ηρθε μηνυμα συναλλαγης 12 ωρες μετα…στις 02.11. Νυχτοβιος ο ΟΑΣΑ.

View attachment 485350
:haha::haha::haha: Ελλαδιστάν... 👎

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος

View attachment 485350
Και στο Άμστερνταμ μου χει τύχει να αργεί, μου χει εμφανιστεί την επόμενη μέρα. Είχα αρχίσει να αμφιβάλω ότι την χτύπησα στο βγες. Φαίνεται και στην κάρτα και στο wallet όταν το σκαναρουν. Οι νεοταξιτες τα έχουν καταφέρει!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Φαίνεται και στην κάρτα και στο wallet όταν το σκαναρουν.
Εμενα δεν φαινοταν πουθενα. Στο wallet εμφανιστηκε 12 ωρες μετα. Ημουν εξω και το ειδα. Στη Σινγκαπουρη εμφανιστηκε ακαριαια. Θα το φτιαξουν υποθετω απλα απορω που κ πως φαινεται αφου εγω δεν βλεπω τιποτε.
IMG_1707.jpeg

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Εμενα δεν φαινοταν πουθενα
Στο σκαναρισμα των ελεγκτών φαίνεται, εσύ δεν μπορείς να το δεις. Δεν θα ήταν έτσι κι αλλιώς λογικό να τους δείχνεις την συναλλαγή. Θα ήταν σαν να τους δείχνεις την απόδειξη αντί για το εισιτήριο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω ακυρώσει τη μια κάρτα μου και η άλλη έληξε. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου με μετρητά;

Kostass

Member
Ελπίζω οι τζαμπατζήδες να αποτελέσουν είδος προς εξαφάνιση ή ακόμα και "προστατευόμενος είδος" (αφού είμαστε στο Ελλαδιστάν) και να εκτίθενται σε μουσεία οι όποιες πρακτικές τους(για να μην πω και οι ίδιοι)!
Απλά δε γίνεται ο άλλος να μη πληρώνει εισιτήριο και να αγανακτεί-απαιτεί καλύτερες υπηρεσίες στα μμμ.
Σαν επιβάτης πληρώνεις κανονικά για τις μετακινήσεις σου και αν κάτι δε λειτουργεί σωστά τότε μόνο έχεις το δικαίωμα να χτυπηθείς κάτω σα χταπόδι,να διαμαρτυρηθείς,να απαιτήσεις κοκ.
Αυτός ειναι ο τρόπος,με αυτη την σειρά.
Το να μην πληρώνει κάποιος και ταυτόχρονα να γκρινιάζει γιατι τα μμμ μας,δεν ειναι οπως στα ταξιδάκια που κάνουμε στο εξωτερικο ,δε θα πω οτι με ξεπερναει(γιατι εχω σιχαθεί αυτη τη φράση-κλισέ) αλλα με αηδιάζει.
Έλεος,μια ζωή απαιτούμε. Είναι το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε καλά.

maria91

Member
Ελπίζω οι τζαμπατζήδες να αποτελέσουν είδος προς εξαφάνιση ή ακόμα και "προστατευόμενος είδος" (αφού είμαστε στο Ελλαδιστάν) και να εκτίθενται σε μουσεία οι όποιες πρακτικές τους(για να μην πω και οι ίδιοι)!
Απλά δε γίνεται ο άλλος να μη πληρώνει εισιτήριο και να αγανακτεί-απαιτεί καλύτερες υπηρεσίες στα μμμ.
Σαν επιβάτης πληρώνεις κανονικά για τις μετακινήσεις σου και αν κάτι δε λειτουργεί σωστά τότε μόνο έχεις το δικαίωμα να χτυπηθείς κάτω σα χταπόδι,να διαμαρτυρηθείς,να απαιτήσεις κοκ.
Αυτός ειναι ο τρόπος,με αυτη την σειρά.
Το να μην πληρώνει κάποιος και ταυτόχρονα να γκρινιάζει γιατι τα μμμ μας,δεν ειναι οπως στα ταξιδάκια που κάνουμε στο εξωτερικο ,δε θα πω οτι με ξεπερναει(γιατι εχω σιχαθεί αυτη τη φράση-κλισέ) αλλα με αηδιάζει.
Έλεος,μια ζωή απαιτούμε. Είναι το μόνο που ξέρουμε να κάνουμε καλά.
Οι νεες πορτες μενουν πιο πολυ ωρα ανοικτες μολις χτυπας το εισιτηριο σου απ οτι οι παλιες...οποτε μη κανετε ονειρα γιατι θα ξυπνησετε αποτομα....τωρα ειναι που οι τσαμπατζηδες θα αυξηθουν κατακορυφα!!
Ωστοσο για το οτι τιποτα δε λειτουργει καλα στο ελλαδισταν το λεμε κ κοπανιομαστε οσοι πληρωνουμε οποτε τσαμπα το παραληρημα σας!!!

Kostass

Member
Κοιμήσου,ξημερώνει Κυριακή,δεν ηθελα να σε συγχίσω. Αν δεν τα καταφέρεις υπάρχει και το γνωστό απόσταγμα σταφυλιών που καταπραΰνουν τα νεύρα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.793
Μέλη
39.521
Νεότερο μέλος
charis75

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα