και εγώ παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον την πανέμορφη ιστορία σου με τις υπέροχες φωτογραφίες,σ'ευχαριστώ και σου εύχομαι Καλή Χρονιά.:xmas_biggrin:
Ωχχχ τί εγινε;; Πολύ απότομα μου έκοψες το ταξίδι...:xmas_sad: Περιμένω τη συνέχεια με μεγαλη αγωνία και περιέργεια...Μολις γυρισε και ενας συναδελφος από γαμηλιο στα μέρη που αναφέρεις και μου λεει και αυτος οτι ειναι φοβερά και ότι εκεί παίζει και να έκανε το καλύτερό του φαγητό στο εξωτερικό.... Ισχύει αυτό;;
Με την ευκαιρία να ζήσετε ευτυχισμενοι και να φτιάξετε μια πολύ όμορφη οικογενεια!! :xmas_biggrin::xmas_biggrin:
Σέυχαριστώ πολύ Ιταλίτσα μου.Να πω και στα δικά σου?Ο συνάδελφος σου πήγε Μαδέρα ή Λισσαβώνα?
Θα συνεχίσω την ιστορία μόλις μπορέσω,με Alfama.
Να' σαι καλα...Πωπω αυτο το κέικ φαινεται πεντανοστιμο...Και θα ταιριαζε μουρλια με τον καφε που τον πινω ξεροσφυρι τωρα....:xmas_sad::xmas_sad:Και στα δικά σου λοιπόν Ιταλίτσα μου.Να πας οπωσδήποτε.Α,κι όσο για το φαγητό που λέγαμε,στη Μαδέρα φάγαμε καλύτερα από τη Λισσαβώνα.:xmas_wink:
Και να φανταστείς ότι δεν τρελαίνομαι για ψάρι,αλλά το espada έχει τόσο γλυκιά γεύση που δεν μπορούσα να αντισταθώ.Τα εξωτικά φρούτα είναι η αδυναμία μου,οπότε έσκαγα κάθε μέρα ειδικά στο πρωινό.
Επίσης στη Μαδέρα ειδικά στα χωριουδάκια,φτιάχνουν ένα ωραίο bolo de mel,που είναι σαν κέικ με σταφίδες,μέλι,αμύγδαλα ή καρύδια κλπ.Το ίδιο κέικ μπορείς να το βρεις και σε αλυσίδες καταστημάτων στην ηπειρωτική Πορτογαλία,αλλά καμία σχέση με της Μαδέρας.Στη Μαδέρα το φτιάχνουν να μοιάζει πολύ πιο "σπιτικό" και όχι βιομηχανοποιημένο.
Bolo de mel - Wikipedia, the free encyclopedia