echo2011
Member
Σκεφτόμουν τη Λισσαβώνα για το καλοκαίρι και με την ιστορία σου το βλέπω να 'ρχεται..
Να πας οπωσδήποτε.Έχει πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις και δεν είναι και ακριβή πόλη.Να κάνεις και μια ημερήσια στη Σίντρα.Αν βγάλεις και lisbon card είναι και το τρένο για Σίντρα μέσα στην τιμή.Σκεφτόμουν τη Λισσαβώνα για το καλοκαίρι και με την ιστορία σου το βλέπω να 'ρχεται..
Πρώτα από όλα ευχαριστώ πολυ για τις ευχές.Μαδέρα δύο βδομάδες θα δεις πολλά πράγματα(ή μάλλον μπορεί να δεις και τα πάντα),προλαβαίνεις να πας και Πόρτο Σάντο.Πολλές ευχές γιά την νέα σας ζωή. Πάντως ωραία την αρχίσατε μάυτό το ταξίδι.
Σκέπτομαι καί εγώ γιά δύο βδομάδες Στην Μαδέρα φέτος το καλοκαίρι αλλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρίσκω κάτι τρελλές πτήσεις μέσω δύο ή τριών ενδιάμεσων σταθμών καί με απίστευτες ώρες αναμονής, πράγμα πού με προβληματίζει. Αν μπορούσες να με ενημερώσεις γιά την πτήση σας, θα με υποχρέωνες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Είχαν σταματήσει τα απευθείας της ΤΑΡ;Πήγαμε μέσω ΤΑΡ Αθήνα-Λισσαβώνα,Λισσαβώνα-Φουντσαλ.Στο γυρισμό είχαμε κλείσει Φουντσαλ-Λισσαβώνα και Λισσαβώνα-Ρώμη πάλι με ΤΑΡ.
Εγώ όπως έχω γράψει και στην ιστορία μου συνάντησα μεγάλη καθυστέρηση (και ενοχλητική στάση της εταιρείας) μόνο στο σκέλος Lisbon-Funchal (να σημειωθεί ότι έκανα όλες τις πτήσεις με TAP). Πάντως γενικότερα πρέπει να παίζουν πολύ οι καθυστερήσεις σε αυτή την εταιρεία.Οι ώρες αναμονής μεταξύ των πτήσεων μάλλον χρειάζονται με τις καθυστερήσεις της ΤΑΡ.Η αλήθεια είναι ότι στο γυρισμό μας ταλαιπώρησε.
Αχ άντε με το καλό κορίτσι μου σου εύχομαι και Κούβα ή Αργεντινή !!!Σε ευχαριστώ πολύ Νικόλ μου.Της επετείου πιθανά να είναι υπερατλαντικό.
Αν και είμαι λίγο διστακτική στα πολύωρα ταξίδια.