deka
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Mama Africa
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
Να έχετε καλή ζωή και να ζήσετε αγαπημένοι!
Ευχαριστούμε για την ιστορία!
Ευχαριστούμε για την ιστορία!
Οπότε από ό, τι φαίνεται καλά έκανα και προτίμησα τους κήπους του Μόντε από τους Βοτανικούς! :xmas_smile:
Χαίρομαι που περάσατε τόσο ωραία και περιμένω εναγωνίως την περιγραφή της εξόρμησής σας στα ανατολικά επειδή εγώ δεν πήγα εκεί. :xmas_smile:
Πεζοπορία στις levadas κάνατε αλήθεια;
Ναι; Τα "ωραία" της Μαδέρας! :xmas_lol: Να σου πω εγώ ήθελα να κάνω και αυτό το tour, αλλά μια η levada, μια οι Ilhas Desertas, μια η Funchal δεν τα κατάφερα! Next time!Υπέροχα τα ανατολικά,αλλά κι εμείς δεν ξέρω αν ήταν και πολύ σοφό που πήγαμε γιατί αρρωστήσαμε.:xmas_sad:
Ο οδηγός δεν μας είχε προετοιμάσει για την τεράστια διαφορά κλίματος και ακόμα και οι Άγγλοι που ήταν μαζί μας(αν και μαθημένοι σε κρύο) πάγωσαν.:xmas_sad:
Next time! :xmas_wink:Δεν κάναμε ούτε πεζοπορία,αφού την άλλη μέρα είχαμε και λίγο πυρετό.:xmas_evil:
Πολύ καλά πέρασα! Δεν ήταν και Μαδέρα βέβαια, αλλά και πάλι ποιοτικά. :xmas_biggrin:Επέστρεψες από Βαλτική?Πώς πέρασες?Ήταν πολύ ωραία αν κρίνω από όσα έχω διαβάσει ως τώρα στην ιστορία σου.:xmas_wink:
Πολύ ωραίες οι φωτός από την εξόρμηση στα ανατολικά του νησιού! :xmas_biggrin: Ειδικά η πρώτη από το Machico μαγεία! Στενοχωριέμαι που δεν πήγα κι εγώ. Αλλά νομίζω πως για να είμαστε ρεαλιστές αν κάποιος θέλει να γυρίσει το νησί, να κάνει και 2-3 πεζοπορίες στις levadas, να δει και Funchal, να πάει και Ilhas Desertas χρειάζεται minimum 10-12 μέρες. Τι να σου κάνει μια εβδομάδα. :xmas_rolleyes: