thessaris
Member
Εννοείται Τουρκία θα αλλάξεις. Είτε ανταλλακτήριο είτε ΑΤΜ. Εννοείται ότι οι πιστωτικές και οι χρεωστικές γίνονται δεκτές παντού. Οι ντόπιοι σπάνια χρησιμοποιούν μετρητά, ειδικά σε εστιατόρια και μαγαζιά.
30 ευρώ ειναι πολλα μην τα δώσεις !!!ptzelepis said:Απο το Ataturk για Sultanahmet με τι είναι καλύτερο να πάω ?
Metro, taxi, κάτι άλλο ή να χρησιμοποιήσω το service του ξενοδοχείου που μου ζήτησαν 30 ευρώ ?
Κάρτα ανάληψης μετρητών έχεις ;;Margialex said:Στην Τουρκια το να αλλαξουμε τα ευρω σε λιρες στο αεροδρομιο ειναι ευκολο να βρουμε που το κανουμε;;γιατι συνηθως οταν βγαινουμε απο την πτηση δεν συνανταμε τα ιδια με οταν ειναι να πεταξουμε...
Αν θες να δεις μόνο αυτά θα είσαι υπερβολικά άνετοςptzelepis said:Μια βοήθεια όποιος θέλει......και δεν βαριέται....
Φτάνω Τουρκία 11:30 το πρωί της Παρασκευής και φεύγω Δευτέρα 19:00.
Θέλω να δω σίγουρα Αγιά Σοφιά, Μπλε Τζαμί, Μεγάλη αγορά και Αιγυπτιακή, mini κρουαζιέρα στον Βόσπορο, Taxim και Istiklak....καλό κεμπάπ, γλυκά....
Υπάρχει και κάτι άλλο ?
Πως να τα μοιράσω και ποιες μέρες να κάνω τι ?
Προλαβαινεις να βγάλεις εισητηρια για την Αγία Σοφια απο το ιντερνετ γιατι εχει ουρές στα ταμεία.αλλιως πήγαινε πρωί να τελειώνεις γρήγορα.ολα αυτά ειναι μια χαρά για τρεις μερες και προλαβαινεις να πας και στην Ασιατική πλευρά πχ στο Kadikoy για φαγητο στο Ciya !ptzelepis said:Μια βοήθεια όποιος θέλει......και δεν βαριέται....
Φτάνω Τουρκία 11:30 το πρωί της Παρασκευής και φεύγω Δευτέρα 19:00.
Θέλω να δω σίγουρα Αγιά Σοφιά, Μπλε Τζαμί, Μεγάλη αγορά και Αιγυπτιακή, mini κρουαζιέρα στον Βόσπορο, Taxim και Istiklak....καλό κεμπάπ, γλυκά....
Υπάρχει και κάτι άλλο ?
Πως να τα μοιράσω και ποιες μέρες να κάνω τι ?
μα πως θα σηκωσω απο το ΑΤΜ λιρες;;;καρτα αναληψης εχω της πειραιως πως γινεται σε μια ξενη χωρα να σηκωσω,δεν το χω ξανακανει :roll:Κάρτα ανάληψης μετρητών έχεις ;;
Αν ναι στην έξοδο σας απο το αεροδρόμιο στην αίθουσα αφίξεων ( θα δείτε κόσμο με ταμπελακια ) στα αριστερά σας εχει ATM
Αν η κάρτα σου εχει επάνω το σήμα maestro, μπορείς.μα πως θα σηκωσω απο το ΑΤΜ λιρες;;;καρτα αναληψης εχω της πειραιως πως γινεται σε μια ξενη χωρα να σηκωσω,δεν το χω ξανακανει :roll: