• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Κωνσταντινούπολη

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Margialex said:
ναι οκ για την μετακινηση!!!!!!ααα κατι που παρατηρησα τα ξενοδοχεια στη σουλταναχμεντ εχουν ολα υψηλη βαθμολογια σε σχεση με την τιμη τους και σε αντιθεση με τα της ταξιμ...επισης το and hotel δεν το βρισκω στο σαιτ που μου στειλες :( (μη με δειρεις στο τελος)....χιχι
Εγω το βρήκα και εχει 48 ευρω τις μερες που θέλεις. Έχεις μπερδευτεί γιατι οι επιλογές ειναι πολλές το ξέρω , τι να σου πω κανε μια έρευνα και βλέπεις σιγά σιγά!

marilounaxos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
στειλε μου το λινκ ακριβως που μπηκες...κοιτα εγω απο την αρχη ηθελα κοντα στην Αγ.Σοφια γενικα εκει...απ την ημερα που γραφτηκα εδω και αρχισα να διαβαζω επηλθε και το μπερδεμα και ολα...

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
www.olotels.com βάζεις τις μερες που θέλεις και μετα εγω διαλέγω να τα βάλει σε λίστα με την χαμηλότερη τιμη πρώτα!!θα το βρεις στα 48 ευρω εχει κι αλλα εκει γυρω...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Λοιπόν άκου να δεις μπέρδεμα: στη γειτονιά αυτή είδα ότι υπάρχουν δυο δρόμοι με το ίδιο όνομα Akbiyil!
Πρόκειται για τον ίδιο (μακρύυυυυυ) δρόμο.

Margialex:

Istanbul accommodation in Istanbul. Discount Istanbul accommodation And Hotel Boutique

Γενικά εγώ θα σου πρότεινα κάπου εκεί να ψάξεις, όχι "κάτω" από την Αγιά Σοφιά.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ακόμα και αυτό .... μπερδεύτηκε!

marilounaxos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
παιδια να ρωτησω στο 360 μπορεις να πας να φας και απογευμα;;;;τιμες καλες;;;ποσο βγαινει για παραδειγμα στα 2 ατομα;

XRISTOS71

Member
Που πατε να τα στειλετε νεα παιδια ?? Αφηστε τους εγωισμους και σκεφθειτε βασει των δικων τους θελω
Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση μια και καλή

Ο κανόνας λέει οτι όποιος πάει πρώτη φορά στην Κωνσταντινούπολη μένει πρός περιοχή Sultanahmet .

Για να είναι σε απόσταση βολής απο τα Κυριότερα αξιοθέατα της πόλης .
Αγία Σοφία ,Μπλέ ΤΖαμί , Βασιλική Δεξαμενή , Αρχαιολογικό Μουσείο ,Top Kapi
Αιγυπτιακή Αγορά ,Μεγάλο Παζάρι ,Μουσείο Ψηφιδωτών, Τζαμί Σουλειμάν Γέφυρα Γαλατά Arasta Bazaar ,xamam (Hagia Sophia , Cemberlitas, Cagaloglou ) , γέφυρα Γαλατά , kum Kapi για ψαρoμεζέδες .

Επίσης με ελάχιστο κόστος πάς με ταξί ( το εχω κάνει δις με τα πόδια ) :Πατριαρχείο ,Μονή της Χώρας , Fethiye Camii , Eyup και λόφος Pierre loti .

Στην απέναντι μεριά αν μείνεις Taksim -Istiklal
έχεις άμεση πρόσβαση στα εμπορικά καταστήματα της Istiklal .
Στην Istanbul modern ( στο λιμάνι ) ,στον Πύργο του Γαλατά , στο Pera Palace ( ξενοδοχείο μύθος ,απλά το αναφέρω ως αξιοθέατο ),στην υπέροχη Cicek Pasaji ( εστιατόριο Ιμβρος ) σε όλα τα γύρω στενά που είναι γεμάτα με μπαράκια για ποτό και σε μικρά μεζεδοπωλεία ( τα οποία όμως έιναι αρκετά ακριβά για αυτό που προσφέρουν ) , Gay Bar ,Gay xamam , Inci ( προφιτερόλ).
Επίσης σε σχετικά κοντινή απόσταση με taxi είναι το Ortakoy ,το Besiktas ( καραβάκια για Αdalar ), το Dolmabahce Palace , το Ξενοδοχείο Ciragan Palace με το Saray ( Υπέροχη εμπειρία το Saray ).
Απο Taksim πάς στην περιοχή Nisantasi ( εμπορικά καταστήματα +ωραία μαγαζιά για καφέ και φαγητό ) , στην περιοχή Levent με τα μεγάλα εμπορικά (
( βλέπε Canyon κτλ....).

ΥΓ1. Σε μιά πόλη με 15 + εκατομμύρια μόνιμους κατοίκους συν τους τουρίστες δεν θα νιώσετε μοναξιά και ερημιά καθόλου .

ΥΓ2. Σχεδόν το σύνολο των ξενοδοχείων στην πόλη είναι αρκετά ικανοποιητικά και κατά βάση τιμούν τα χρήματα που δίνετε.
Βρείτε και κλείστε αυτό που αρέσει περισσότερο σε εσάς τους ίδιους .

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom