marilounaxos
Member
σοβαρα;;; ο συγκεκριμενος δηλαδη δρομος του ξενοδοχειου δεν ειναι απομονωμενος;;;αν ηταν καλοκαιρι σιγουρα θα ηξερα οτι θα υπαρχει κινηση, αλλα επειδη ειναι καταχειμωνο,βεβαια θα ναι και πριν τα χριστουγεννα..
ελα βρε ακόμα το σκέφτεσαι!!σοβαρα;;; ο συγκεκριμενος δηλαδη δρομος του ξενοδοχειου δεν ειναι απομονωμενος;;;αν ηταν καλοκαιρι σιγουρα θα ηξερα οτι θα υπαρχει κινηση, αλλα επειδη ειναι καταχειμωνο,βεβαια θα ναι και πριν τα χριστουγεννα..
Λοιπόν άκου να δεις μπέρδεμα: στη γειτονιά αυτή είδα ότι υπάρχουν δυο δρόμοι με το ίδιο όνομα Akbiyil! Ο πεζόδρομος με τα εστιατόρια-ταβέρνες-μπυραρίες ειναι στα 50 μέτρα απο το ξενοδοχείο αυτό αλλα στην γειτονιά εχει πολλά ξενοδοχεία και ξενώνες οπότε δεν νομίζω να ειναι ερημιά!!στην Πόλη εχει πάντα κόσμο και να σου πω κάτι; Δεν σε πειράζει κανένας , αυτό κατάλαβα την πρώτη φορα που πήγα, σε κοιτάνε αλλα δεν ειναι καθόλου επικίνδυνα, εχει σχεδόν παντου αστυνομία και δε θα νιώσεις άσχημα!Margialex said:σοβαρα;;; ο συγκεκριμενος δηλαδη δρομος του ξενοδοχειου δεν ειναι απομονωμενος;;;αν ηταν καλοκαιρι σιγουρα θα ηξερα οτι θα υπαρχει κινηση, αλλα επειδη ειναι καταχειμωνο,βεβαια θα ναι και πριν τα χριστουγεννα..
Το site ειναι το www.olotels.com κι εκει το βρήκα 50 ευρω! Συνήθως το προπληρωνεις αλλα αν συμβεί κάτι και δεν πας σου επιστρέφουν τα χρήματα. Το εχω χρησιμοποιήσει και σε άλλο ταξίδι και πάλι είχα βρει πολυ καλή τιμή.Margialex said:παρα πολυ ωραιο..θες να μου στειλεις το σαιτ(πμ) γιατι στο booking το βρισκω 645ε (φοιτητες ειμαστε χαχα), αχ χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια
το ξενοδοχειο λεγεται Sphedon και για 5 διανυκτερευσεις ειναι 225ε με δωρεαν μεταφορα απο και προς αεροδρομιο να δες το λινκ για να δεις τον χαρτη Booking.com: Hotel Sphendon, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία - 163 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!