• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Κωνσταντινούπολη

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Margialex said:
ηδη αρχισα να ψαχνω, μπορει να μου πεις vickokka για την sirkesi,πως ειναι, για παραδειγμα μαρεσει αυτο παρα πολυ αλλα δεν ξερω για την περιοχη..να δες αν μπορεις να με βοηθησεις: Booking.com: Best Town Palace Hotel, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία - 624 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
και επισης το σαιτ που μου εδωσες πιστευεις οτι ειναι απολυτα ασφαλες???θεωρω οτι ειαι αρκετα εμπειρη μετα απο μια ματια στον χαρτη σου ;)
Στο Sirkeci δεν εχω μείνει αλλα λενε ότι ειναι ωραία περιοχή με στάση τραμ κοντά στη γέφυρα του Γάλατα και εχει και κίνηση το βράδυ! Το ξενοδοχείο καλο φαίνεται .
Το site μου φαίνεται ασφαλές κι όσες φορές ήθελα κάτι τους έστειλα mail και αμέσως με πήραν τηλέφωνο απο το εξωτερικό και με εξυπηρέτησαν! Μάλιστα μου βρήκαν και το δωμάτιο που ήθελα! Τωρα τι να σου πω δεν νομίζω να τύχει κάτι!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Η Ευαγγελία το είχε προτείνει πρίν λίγες μέρες .
Αρα είναι καλόοοοο

Δες και το maywood πάντως που είναι μεταξύ γέφυρας γαλατά και Sultanahmet
το δίνει γύρω τα 65-70

Boutique Maywood Hotel, Sirkeci Istanbul
Ποσα σου δίνει η Ευαγγελια για να τα γράφεις αυτά ;;;
μουαχαχαχαχαχαα ειδες ο κοσμος ΞΕΡΕΙ και ΔΙΑΛΕΓΕΙ τα σωστα!!
Για την κοπελια μας τη φοιτητρια τωρα...
Κλεισε στο Residence , ακου με που σου λεω.
Επειδη βλεπω οτι φοβασαι , απεναντι απο το ξενοδοχειο υπαρχει αστυνομικο τμημα ( ετσι για να εισαι ησυχη και στον υπνο σου )

marilounaxos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
ευαγγελια said:
μουαχαχαχαχαχαα ειδες ο κοσμος ΞΕΡΕΙ και ΔΙΑΛΕΓΕΙ τα σωστα!!
Για την κοπελια μας τη φοιτητρια τωρα...
Κλεισε στο Residence , ακου με που σου λεω.
Επειδη βλεπω οτι φοβασαι , απεναντι απο το ξενοδοχειο υπαρχει αστυνομικο τμημα ( ετσι για να εισαι ησυχη και στον υπνο σου )
Είσαι φοβερή βρε Ευαγγελία, αφού βρηκες και ξενοδοχείο απέναντι απο αστυνομικό τμήμα θα σκάσω τα πτυχία μου!!!αυτο θα προτιμήσει στο τέλος!!σνιφφφφφφ

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Στο Sirkeci δεν εχω μείνει αλλα λενε ότι ειναι ωραία περιοχή με στάση τραμ κοντά στη γέφυρα του Γάλατα και εχει και κίνηση το βράδυ! Το ξενοδοχείο καλο φαίνεται .
Το site μου φαίνεται ασφαλές κι όσες φορές ήθελα κάτι τους έστειλα mail και αμέσως με πήραν τηλέφωνο απο το εξωτερικό και με εξυπηρέτησαν! Μάλιστα μου βρήκαν και το δωμάτιο που ήθελα! Τωρα τι να σου πω δεν νομίζω να τύχει κάτι!
Ωραια το πρωι μεν , με τη γεφυρα του Γαλατα σε πεδιο βολης , αλλα το βραδυ κοβεις φλεβες. Τα μαγαζια εχουν κλεισει , επικρατει ερημια
Μονο στο δρομο που περναει το τραμ εχει κοσμο και στο σταθμο των τραινων

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Είσαι φοβερή βρε Ευαγγελία, αφού βρηκες και ξενοδοχείο απέναντι απο αστυνομικό τμήμα θα σκάσω τα πτυχία μου!!!αυτο θα προτιμήσει στο τέλος!!σνιφφφφφφ
Χαμπαρι δεν ειχα παρει , την πρωτη φορα που εμεινα εκει ειδα οτι ειχε αστυνομικο τμημα και πεζες περιπολιες

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
ευαγγελια said:
Χαμπαρι δεν ειχα παρει , την πρωτη φορα που εμεινα εκει , ειδα οτι ειχε αστυνομικο τμημα οι οποιοι ειναι στο ποδι 24/24ωρο
Το γλεντανε κι αυτοί μωρε!!!!

marilounaxos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ρε κοπέλια με δουλευετε..αποφασιστε που θα μεινω...χαχαχα...λεγε μου τετοια τωρα ευαγγελια που πανω που εχω αρχισει να σκεφτομαι να κλεισω...αγαπημενη vickokka δες και αυτο που ξερεις απο κει μαλλον Booking.com: Hotel Aslan Istanbul, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία - 211 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! γενικα μπορεις να μου πεις στην σουλταναχμεντ ποιες οδοι ειναι πολυσυχνστες????και τα βραδια ε

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Margialex said:
ρε κοπέλια με δουλευετε..αποφασιστε που θα μεινω...χαχαχα...λεγε μου τετοια τωρα ευαγγελια που πανω που εχω αρχισει να σκεφτομαι να κλεισω...αγαπημενη vickokka δες και αυτο που ξερεις απο κει μαλλον Booking.com: Hotel Aslan Istanbul, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία - 211 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! γενικα μπορεις να μου πεις στην σουλταναχμεντ ποιες οδοι ειναι πολυσυχνστες????και τα βραδια ε
Καλο φαίνεται κι αυτο και ειναι στον πεζοδρομο Akbiyil με ταβέρνες και μπυραρίες! Αλλος πεζόδρομος με ξενοδοχεία και εστιατόρια ειναι το Yerebatan caddesi( εκει ειναι το And hotel και αρκετά άλλα) και μετα εκει γυρω απο τη στάση τραμ Sultanahmet εχει κίνηση! Στην Παλιά Πόλη δεν εχει νυχτερινή ζωή ως τις 3 αλλα μέχρι τις 12-1 εχει εκτός απο τα εστιατόρια και μπυραρίες.αλλα σου λέω αν θες να πας Taksim παίρνεις ένα ταξί με 10-15 λίρες και σε 10 λεπτά είσαι στο ξενοδοχείο σου!!

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Υστερόγραφο: που είσαι βρε Χρηστο71 να υπερασπιστείς την Παλιά Πόλη;;;

marilounaxos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ναι οκ για την μετακινηση!!!!!!ααα κατι που παρατηρησα τα ξενοδοχεια στη σουλταναχμεντ εχουν ολα υψηλη βαθμολογια σε σχεση με την τιμη τους και σε αντιθεση με τα της ταξιμ...επισης το and hotel δεν το βρισκω στο σαιτ που μου στειλες :( (μη με δειρεις στο τελος)....χιχι

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Υστερόγραφο: που είσαι βρε Χρηστο71 να υπερασπιστείς την Παλιά Πόλη;;;
Που πατε να τα στειλετε νεα παιδια ?? Αφηστε τους εγωισμους και σκεφθειτε βασει των δικων τους θελω

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom