marilounaxos
Member
α ναι; δεν τα χω δει τα ποστ,θα τα κοιταξω γιανα δω τι εχετε γραψει αλλα δεν εχω βρει χρονο ακομα.οκ το βλεπω και αυτο ευχαριστω
Ποσα σου δίνει η Ευαγγελια για να τα γράφεις αυτά ;;;Margialex said:αα και το hotel residence εχω σταμπαρει,το ξερετε?
Πες τα βρε Χρήστο, taksim.... Α πα πα πα !!!εγω μόλις εξαντλησω τα καλύτερα στο Sultanahmet μετά θέλω Βοσπορο!!XRISTOS71 said:Ποσα σου δίνει η Ευαγγελια για να τα γράφεις αυτά ;;;
Για πες για πες!!!!Margialex said:α αν ειναι να σας πω σε ποιο ειχα κλεισει να μου πειτε αν ξερετε για την περιοχη..
εμ πως να μην είσαι μπερδεμένη;;;εδω εμείς...πάμε ξαναπάμε και πάλι μισομπερδεμένοι είμαστε...χαχα, παιδια μπορω να πω οτι ειμαι πληρως μπερδεμενη,λοιπον ακουστε:χτες εκανα ακυρωση του ξενοδοχειου που ειχα κλεισει,το οποιο ειναι στην Αγ.Σοφια απο πισω γιατι βλεποντας τον χαρτη ειδα οτι δεν ειναι ευκολα προσβασιμο με τα ΜΜΜ και επειδη ειχα διαβασει τα πρωτα ποστ που ελεγαν για την ταξιμ και ιστικλαλ.Εγω ειχα κλεισει στη σουλταναχμεντ για λογους καθαρα προσωπικους,συναισθηματα που θα βλεπω την Αγ.Σοφια και κλπ...εγω ομως ειμαι και παρα πολυ φοβιτσιαρα,πολυ ομως,θεωρησα οτι ειναι απομονωμενο το ξενοδοχειο και γιαυτο αρχισα να ψαχνω για ταξιμ...πριν λιγο διαβασα ολα τα ποστ του θεματος:σουλταναχμεντ-ταξιμ,και ομολογω οτι μπερδευτηκα μεχρι κοκαλο.Θελω οπως δηποτε βοηθεια,για μενα να σας πω για παραδειγμα:δεν μαρεσει η ομονοια την φοβαμαι,αν εχει παει καποιος ιταλια και γνωριζει,θα μαρεσε να εμενα σε μια περιοχη οπως διπλα στη φοντανα που θα ειχε συνεχεια κοσμο γιανα μη φοβαμαι,επειδη στην ιταλια ειχα κλεισει σε απομονωμενο δρομο δεν βγαιναμε μετα τις 8 γιατι θεωρουταν επικινδυνο,δεν θελω να νιωσω το ιδιο και στην Κωνσταντινουπολη,θελω αν μπορω να γυριζω μεσανυχτα,ασχετα με το τι κανω,δεν ειμαι του κλαμπ,ειμαι του χαλαρου ρομαντικου αλλα και του κοσμου,να μη νιωθω ερημο το δρομο..σας παρακαλω ριξτε τα φοντα σας μπας και ξεμπερδευτω και κλεισω ξενοδοχειο γιατι στο τελος μας βλεπω σε παγκακι.να τονισω οτι η περιοδος που θα παω ειναι 18-23 δεκεμβρη.