ΕΡΣΗ
Member
Κοριτσακι ειμαι καλε!...νομίζω οτι οι πληροφορίες του χρήστη Έρση θα βοηθήσουν αρκετά.
Κοριτσακι ειμαι καλε!...νομίζω οτι οι πληροφορίες του χρήστη Έρση θα βοηθήσουν αρκετά.
Πηγαινω κωνσταντινουπολη το Σαββατο 21/11 (αποφαση της στιγμης αφου βρηκα τα φτηνα εισιτηρια της Ολυμπιακης) και θα ηθελα μια συμβουλη. Να διαλεξω ξενοδοχειο στην περιοχη του Ταξιμ στο Σουλταναχμετ ή καπου αλλου που προτεινετε?
Σωκράτη ,έχω μείνει και στις δύο περιοχές. Την πρώτη φορά στο Σουλταναχμέτ πίσω από την Αγιά-Σοφιά σε ένα ξύλινο του 19ου αι. αν θυμάμαι καλά historia το λέγανε. Η περιοχή εκεί, όπως θα διάβασες εξάλλου, είναι πιο γοητευτική σίγουρα με παρελθόν ρωμαίκό, οθωμανικό και βυζαντινό. Την άλλη φορά είχα μείνει στην περιοχή του Ταξίμ στο Germir palace. Αν και το ξενοδοχείο ήταν πολύ ατμοσφαιρικό η περιοχή δεν έλεγε και τίποτα.Πηγαινω κωνσταντινουπολη το Σαββατο 21/11 (αποφαση της στιγμης αφου βρηκα τα φτηνα εισιτηρια της Ολυμπιακης) και θα ηθελα μια συμβουλη. Να διαλεξω ξενοδοχειο στην περιοχη του Ταξιμ στο Σουλταναχμετ ή καπου αλλου που προτεινετε?