• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κρασιά του Κόσμου

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτοί φτιάχνουν εξαιρετικά cavas.Έχεις δοκιμάσει κανένα τους;

GTS

Member
Τι κρασί είναι αυτό το Brunello ρε παιδιά....έχω μαγευτεί ως αδαής μεν, αλλά πράγματι εξαιρετικά κρασιά δε....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πολύ μεγάλα τα Brunello,αλλά και ακριβά εξίσου.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πόσο το βρήκες εκεί; 30-35;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κάπου πήρε το μάτι μου στο φόρουμ μια ενημέρωση για τους Βορειοελλαδίτες του φόρουμ σχετικά με τις "Ανοιχτές Πόρτες 2013",ας ενημερώσω εγώ με τη σειρά μου τους Στερεοελλαδίτες.

awww.enoake.gr_uplds_5_AnoixtesPortes_13_LOW.jpg

Γενικότερα πάντως θα υπάρχουν πολύ ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις σε πολλά οινοποιεία ολόκληρης της χώρας το Σ/Κ που μας έρχεται και οι λάτρεις του αμπελιού οφείλουν να στηρίξουν και την προσπάθεια και τον ανερχόμενο αμπελώνα μας.Καλή εξόρμηση.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αν και δοκιμάζω συνεχώς νέα κρασιά το τελευταίο διάστημα θα αναφερθώ μόνο σε δυο Ισπανικά που ξεχώρισα πρόσφατα,έτσι προς τιμήν και του panpan που μόνος του στήριζε το νήμα τις περασμένες εβδομάδες.

a2.bp.blogspot.com__8Wibze6iKBk_T6vRgW7rjCI_AAAAAAAABkQ_udYedI84_bs_s1600_O_Rosal.jpg

O Rosal,Terras Gauda
Ένα Albarino (ποικιλία) από την περιοχή Rias Baixas της Γαλικίας.Η ποικιλία αυτή που εμφανίζει έντονα στοιχεία ροδάκινου,βερίκοκου και τροπικών φρούτων κάνει πραγματική αίσθηση στα μεγάλα εστιατόρια παγκοσμίως και θεωρείται,δικαίως,η ανερχόμενη δύναμη στα Ισπανικά λευκά κρασιά.Ήδη η φήμη της έχει αρχίσει να έχει αντίκτυπο στις τιμές της.Το συγκεκριμένο απέδωσε όλο τον πλούτο της με τιμή μόνο 10,30€.

am.vcst.net_wines_sierra_cantabria_coleccion_privada_168265.jpg

Sierra Cantabria Coleccion Privada
Premium Rioja από τo San Vicente de la Sonsierra,στη σκιά της οροσειράς Cantabria.100% Tempranillo από ρίζες άνω των 50 ετών που συνδυάζει τη φινέτσα της Rioja Alavesa με την πληθωρικότητα της Rioja Alta.Συμπυκνωμένο φρούτο (βύσσινο,κεράσι,μούρο) καθώς και νότες δρυός,τοστ,νοτισμένης γης.Το κρασί ήταν μόλις στο ξεκίνημα της ζωής του (σοδειά του 2010) και λυπάμαι που το σκότωσα νωρίς.Κόστισε 23€.

Και τα δύο κρασιά παραγγέλθηκαν online από Ισπανία,οπότε μην τα ψάξετε εδώ γιατί απλά δεν υπάρχουν.Σύντομα θα αναφερθώ σε διαδικτυακά μαγαζιά κοσμήματα που έχω ανακαλύψει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom