underwater
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ανταρκτική
Ω,μα δεν απαιτούμε τίποτα ιδιαίτερο.
Τι δοκίμασες μόνο πες μας και αν σου άρεσαν για αρχή.
Εντάξει λοιπόν.Κι εγώ βρε ψιλοάσχετη είμαι κι έχω πιεί και ξύδια στη ζωή μου και σε ταβέρνες χύμα πίνω πολλάκις αλλά σε forum είμαστε έχει πλάκα να λέμε τη γνώμη μας δε νομίζω οτι θα κριθούμε αυστηρά...οπότε πες μας κι εσύ τι από αυτά που ηπιες σου άρεσε.
Εγώ στάθηκα αρκετά στην αναφορά σας για τον Torres και περισσότερο σε αυτό:
Έτσι, τις προάλλες που είδα σε ένα μπαράκι στη λίστα των λευκών κρασιών το Vina Esmeralda (δεν έχω τόσο εξασκημένο ουρανίσκο ώστε να απολαύσω κόκκινα και ροζέ κρασιά, σπάνια μου αρέσουν) το δοκίμασα και μου άρεσε αρκετά, καθώς είναι πολύ ελαφρύ και φρουτώδες!Γενικώς ότι υπογράφει ο οίκος Torres είναι εγγύηση στα λεφτά του.Συνολικά θεωρώ ότι έχει τα πιο καλά κοστολογημένα κρασιά σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν σε ολόκληρη την Ελληνική αγορά.
Επίσης, διαβάζοντας αυτό
θυμήθηκα πέρυσι που με είχε σύρει η αδερφή μου σε μια βραδιά beaujolais τέτοια εποχή και μάλιστα σκεφτόμαστε να το επαναλάβουμε και φέτος. Καλό ήταν, χωρίς όμως να ενθουσιαστώ (σας είπα, δεν τρελαίνομαι για κόκκινα κρασιά. Μέχρι στιγμής το κόκκινο που με έχει ικανοποιήσει περισσότερο είναι το Brunello που δοκίμασα την άνοιξη στην Τοσκάνη).Κατ'αρχήν αυτή τη Πέμπτη έρχονται τα Beaujolais Nouveau (μποζολέ νουβό),τα οποία αξίζουν να πίνονται ολόφρεσκα -γι'αυτό υπάρχουν- με συνοδεία ενός πλατό τυριών.Είναι ιδανικά για μια βραδιά με καλή παρέα και χαλαρή διάθεση.
Από εκεί και πέρα, έχω κάνει μία λίστα με κάποια από τα οικονομικά που αναφέρετε με σκοπό να κάνω μια δοκιμή!