mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
κι εγώ αναρωτιέμαι αν μπορώ να αλλάξω το λογισμικό του..Λίγο μπερδεμένη και αναποφάσιστη όμως καταλήγω να είμαι στο θέμα της επιλογής Ειχα σταθεί στο mio 360 αλλά αφου διάβασα την εμπειρία της φίλης μας της mary a αρχισα να αμφιβάλω
Αν το πάρω επειδή ανήκει στην κατηγορία των PNA δεν θα μπορώ να του βάλω χαρτη navigator ή dastinator;πρέπει να εχω μόνο το προεγκατεστημένο που έχει κάποια προβλήματα απο οτι κατάλαβα στην Ευρώπη;
είχα πει να πάρω και στο service να ρωτήσω για τα νούμερα που μου κάνε στην Ιταλία αλλά το αμέλησα..
πάντως Μιράντα στην Ελλάδα είναι μια χαρά, και στην Ιταλία μέσα στις πόλεις ήταν επίσης μια χαρά.. μόνο στην Εθνική έκανε περίεργα.. (ήταν λίγα δευτερόλεπτα πίσω και χαναμε τις εξόδους..)δεν ξέρω αν έχει σχέση με την ταχύτητα..αυτό είχαμε σκεφτεί τότε..μήπως τρέχαμε και δεν μας "προλάβαινε.." αλλά και στην Ελλάδα πάνω κάτω με την ίδια ταχύτητα πάμε...δεν ξέρω..
Οι φίλοι μας που ήταν μαζί και έχουν ενα Mio αλλά με λειτουργικό destinator έλεγαν ότι σαν απεικόνηση και σαν χρήση είναι καλύτερο από το mio map