• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Λίγο μπερδεμένη και αναποφάσιστη όμως καταλήγω να είμαι στο θέμα της επιλογής Ειχα σταθεί στο mio 360 αλλά αφου διάβασα την εμπειρία της φίλης μας της mary a αρχισα να αμφιβάλω
Αν το πάρω επειδή ανήκει στην κατηγορία των PNA δεν θα μπορώ να του βάλω χαρτη navigator ή dastinator;πρέπει να εχω μόνο το προεγκατεστημένο που έχει κάποια προβλήματα απο οτι κατάλαβα στην Ευρώπη;
κι εγώ αναρωτιέμαι αν μπορώ να αλλάξω το λογισμικό του..
είχα πει να πάρω και στο service να ρωτήσω για τα νούμερα που μου κάνε στην Ιταλία αλλά το αμέλησα..
πάντως Μιράντα στην Ελλάδα είναι μια χαρά, και στην Ιταλία μέσα στις πόλεις ήταν επίσης μια χαρά.. μόνο στην Εθνική έκανε περίεργα.. (ήταν λίγα δευτερόλεπτα πίσω και χαναμε τις εξόδους..)δεν ξέρω αν έχει σχέση με την ταχύτητα..αυτό είχαμε σκεφτεί τότε..μήπως τρέχαμε και δεν μας "προλάβαινε.." αλλά και στην Ελλάδα πάνω κάτω με την ίδια ταχύτητα πάμε...δεν ξέρω..
Οι φίλοι μας που ήταν μαζί και έχουν ενα Mio αλλά με λειτουργικό destinator έλεγαν ότι σαν απεικόνηση και σαν χρήση είναι καλύτερο από το mio map

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
είχα πει να πάρω και στο service να ρωτήσω για τα νούμερα που μου κάνε στην Ιταλία αλλά το αμέλησα..
πάντως Μιράντα στην Ελλάδα είναι μια χαρά, και στην Ιταλία μέσα στις πόλεις ήταν επίσης μια χαρά.. μόνο στην Εθνική έκανε περίεργα.. (ήταν λίγα δευτερόλεπτα πίσω και χαναμε τις εξόδους..)δεν ξέρω αν έχει σχέση με την ταχύτητα..αυτό είχαμε σκεφτεί τότε..μήπως τρέχαμε και δεν μας "προλάβαινε.." αλλά και στην Ελλάδα πάνω κάτω με την ίδια ταχύτητα πάμε...δεν ξέρω..
Οι φίλοι μας που ήταν μαζί και έχουν ενα Mio αλλά με λειτουργικό destinator έλεγαν ότι σαν απεικόνηση και σαν χρήση είναι καλύτερο από το mio map
Πως λοιπόν μπορούμε να βρούμε ενα Μιο με λειτουργικό destinator;και ποσο να κοστίζει άραγε;

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
1. μιραντα το p-360 δεν ειναι pna,ειναι pda και ειναι ενα απο τα καλυτερα μηχανακια.περνει οτι προγραμμα θελησεις...αρκει να το βρεις γιατι ακουσα οτι ειναι δυσευρετο.εγω το καλοκαιρι το αγορασα 185 ευρω.δε θα μπω στη διαδικασια να απαριθμησω τα πλεονεκτηματα ,θα σταθω ομως στην εξαιρετικη διαχειριση ενεργειας που κανουν τα windows mobile6 poy φοραει.
συνιστω να το παρεις σκετη συσκευη χωρις προγραμμα πλοηγησης για να βγει πιο οικονομικο,και θα σου πω τι θα κανεις μετα...

μαρια
οχι δεν εφταιγε το μηχανημα σου.το λογισμικο πλοηγησης κατα τη γνωμη μου εφταιγε.
ευρωπη θα σουλεγα να πλοηγεισαι με navigon igo8 η destinator7.
de xρειαζεται να πας αντιπροσωπεια... πες μου τη συσκευη σου και ποτε το αγορασες.

Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
Πολυ χρησιμη η κουβεντα και πολυ βοηθητικη για μας τους τεχνολογικα αναλφαβητους!!! Μονο που πανω που πηγαινα να καταλαβω, σας εχασα παλι!
Αγοραζοντας ενα pna παει "πακετο" με το λογισμικο αρα και τους χαρτες που θα χρησιμοποιησεις? Δεν μπορεις να επιλεξεις να φορτωσεις ενα αλλο ή και ενα αλλο λογισμικο?
Συγνωμη αν εχετε ηδη απαντησει και δεν το καταλαβα. Πραγματικα κανω φιλοτιμες προσπαθειες αλλα...:roll:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Πως λοιπόν μπορούμε να βρούμε ενα Μιο με λειτουργικό destinator;και ποσο να κοστίζει άραγε;
σε ολα τα mio μπαινει το destinator. αν μιλαμε για pda αμεσα, ενω για pna με μια επεμβαση που λεγεται ''ξεκλειδωμα''.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Πολυ χρησιμη η κουβεντα και πολυ βοηθητικη για μας τους τεχνολογικα αναλφαβητους!!! Μονο που πανω που πηγαινα να καταλαβω, σας εχασα παλι!
Αγοραζοντας ενα pna παει "πακετο" με το λογισμικο αρα και τους χαρτες που θα χρησιμοποιησεις? Δεν μπορεις να επιλεξεις να φορτωσεις ενα αλλο ή και ενα αλλο λογισμικο?
Συγνωμη αν εχετε ηδη απαντησει και δεν το καταλαβα. Πραγματικα κανω φιλοτιμες προσπαθειες αλλα...:roll:
οπως προειπα αγαπητη ευδοκια αν αγορασεις ενα pna(χαμηλο κοστος κτησης),μπορεις να το ξεκλειδωσεις και να περασεις οποιο λογισμικο πλοηγησης θες.
μπορεις ακομα να εχεις 4-5 λογισμικα πλοηγησης και να χρησιμοποιεις καθε φορα αυτο που παει....με τα ρουχα που φορας:haha::haha:

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
1. μιραντα το p-360 δεν ειναι pna,ειναι pda και ειναι ενα απο τα καλυτερα μηχανακια.περνει οτι προγραμμα θελησεις...αρκει να το βρεις γιατι ακουσα οτι ειναι δυσευρετο.εγω το καλοκαιρι το αγορασα 185 ευρω.δε θα μπω στη διαδικασια να απαριθμησω τα πλεονεκτηματα ,θα σταθω ομως στην εξαιρετικη διαχειριση ενεργειας που κανουν τα windows mobile6 poy φοραει.
συνιστω να το παρεις σκετη συσκευη χωρις προγραμμα πλοηγησης για να βγει πιο οικονομικο,και θα σου πω τι θα κανεις μετα...
Λοιπον Mio gps νομίζω πως τώρα κάπου έχω καταλήξει
Θα πάρω το mio360 και με τη δική σου πολύτιμη βοήθεια του βάζω για σιγουριά και ένα destinator ή navigator καλά πιστεύω να κατάλαβα
Σε ευχαριστώ !

Επόμενο Ταξίδι
????????
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος λατινικης αμερικης
οπως προειπα αγαπητη ευδοκια αν αγορασεις ενα pna(χαμηλο κοστος κτησης),μπορεις να το ξεκλειδωσεις και να περασεις οποιο λογισμικο πλοηγησης θες.
μπορεις ακομα να εχεις 4-5 λογισμικα πλοηγησης και να χρησιμοποιεις καθε φορα αυτο που παει....με τα ρουχα που φορας:haha::haha:

1. Αυτο το "ξεκλειδωμα" ποσο ευκολο ειναι για καποιον μη γνωστη?
2. Αυτο ισχυει για ολα τα pna? Ρωταω βασικα για ενα που ηρθε πακετο με μια BMV μηχανη και που απο χαρτες δεν λεει τιποτα. Μπορω να το "ξεκλειδωσω" και να βαλω ενα λογισμικο πιο βολικο και ενημερωμενο ή να το ξεχασω και να ψαξω για καινουργιο? Κατι ειπατε και πιο πανω για gps αυτοκινητων αλλα δεν το πολυκαταλαβα (εως καθολου..). Συγνωμη και παλι και ευχαριστω

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Λοιπον Mio gps νομίζω πως τώρα κάπου έχω καταλήξει
Θα πάρω το mio360 και με τη δική σου πολύτιμη βοήθεια του βάζω για σιγουριά και ένα destinator ή navigator καλά πιστεύω να κατάλαβα
Σε ευχαριστώ !
αν το βρεις χτυπα το. εγω εριξα τωρα μια γρηγορη ματια δε βρηκα...
να μου πεις τιμη που το βρισκεις

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
αν το βρεις χτυπα το. εγω εριξα τωρα μια γρηγορη ματια δε βρηκα...
να μου πεις τιμη που το βρισκεις
Κοίτα σαν σκέτο μηχάνημα δεν το έχω βρεί μαλλον δεν το ψαξα γιατί δεν μπορώ εύκολα να το διακρίνω αλλά με τους χάρτες το έχει το e-shop στην τιμή των 248 euro φαντάζομαι εσύ εννοείς δυσεύρετο το σκέτο;

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
1. Αυτο το "ξεκλειδωμα" ποσο ευκολο ειναι για καποιον μη γνωστη?
2. Αυτο ισχυει για ολα τα pna? Ρωταω βασικα για ενα που ηρθε πακετο με μια BMV μηχανη και που απο χαρτες δεν λεει τιποτα. Μπορω να το "ξεκλειδωσω" και να βαλω ενα λογισμικο πιο βολικο και ενημερωμενο ή να το ξεχασω και να ψαξω για καινουργιο? Κατι ειπατε και πιο πανω για gps αυτοκινητων αλλα δεν το πολυκαταλαβα (εως καθολου..). Συγνωμη και παλι και ευχαριστω
1. διαδικασια ξεκλειδωματος.
θελει να εχεις μια σχετικη ευχερεια στους υπολογιστες.να ξερεις ενα copy paste,να ξερεις να συνδεεις το gps me to pc, na bazeis mia SD KLP...
Τη διαδικασια θα στη πω εγω...
2.για να εχεις τη δυνατοτητα ελευθερης επιλογης προγραμματος πλοηγησης...ναι πρεπει να ξεκλειδωθει.
μπορεις ομως να επιλεξεις ως λυση το προγραμμα που εχει βαλει η εταιρεια.
παραδειγματα
η σειρα mls ερχεται με προτοποθετημενο το destinator7.για ελλαδα ειναι κορυφη και πολυ αξιοπιστο για εξωτερικο.επισης εχει δωρεαν αναβαθμιση χαρτων.
η εταιρεια navigon exei ενα σχετικα καλο προγραμμα για ελλαδα,αφταστο για εξωτερικο. και στις δυο περιπτωσεις το εξωτερικο το αγοραζεις...

3.τα συστηματα πλοηγησης των αυτοκινητων δεν ειναι για ελλαδα πληρως αξιοποιησιμα.εχουν χαρτογραφηση για ευρωπη πολυ καλη αλλα ελλαδα εχουν την εθνικη αθηνων θεσνικης:lol:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Κοίτα σαν σκέτο μηχάνημα δεν το έχω βρεί μαλλον δεν το ψαξα γιατί δεν μπορώ εύκολα να το διακρίνω αλλά με τους χάρτες το έχει το e-shop στην τιμή των 248 euro φαντάζομαι εσύ εννοείς δυσεύρετο το σκέτο;
ναι σκετο.ελεγα να το εβρισκες πιο φτηνα γυρω στα 180.αλλα και τα 246 δεν ειναι πολυ ασχημη τιμη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom