• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Το Carrefour είχε εχθές και σήμερα σε προσφορά το GPS VECTOR MASTER 310 με ελληνικούς χάρτες και δωρεάν αναβάθμιση στα 69 ?...αλλά δεν γνώριζα αν ήταν καλό και δεν το πήρα.
το σιγουρο ειναι οτι ξεκλειδωνει,οποτε βαζεις οτι θελεις.
πολυ καλη τιμη ακομα και για ...κινεζο.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
με ενα μικρο ψαξιμο βρηκα οτι το συγκερκριμμενο μηχανημα ειναι το my guide 3218 kai exeι κολλησει η αλυσιδα αυτοκολλητο vector.
το unlock απαιτει τροποποιηση μερικων αρχειων.
οποιος το αγορασει ευχαριστως να του δειξω το ξενο site που βρηκα.

για τους κατοχους συσκευων tibo παρεχω πολυ καλες ιδεες...θα τριβουν τα ματια τους:haha::haha:

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Στο μυαλό μου έχω να πάρω κάποια στιγμή το Μιο που προτείνει ο Μιο! :-D
τελικά μας πείθει εναν -εναν απο οτι βλέπω ο φίλος mio gps !Γιατί όχι ;εξάλλου φαίνεται πως κατέχει το θέμα καλύτερα απο όλους μας!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
τελικά μας πείθει εναν -εναν απο οτι βλέπω ο φίλος mio gps !Γιατί όχι ;εξάλλου φαίνεται πως κατέχει το θέμα καλύτερα απο όλους μας!
...και σκεψου μιραντα οταν κανει συναντηση το φορουμ στην αθηνα να σας πω..οτι δουλευω στη zegetron:haha::haha::haha:
...kai skasv me mia tsanta kai αρχιζω να μοιραζω....και μετα ξυπνησα:D

Manos

Member
........ ο φίλος mio gps !Γιατί όχι ;εξάλλου φαίνεται πως κατέχει το θέμα καλύτερα απο όλους μας!
Ίσως, αλλά χρειάζεται και αντίλογος. :)

Πολλά χρόνια ασχολούμαι με το GPS και έχω γυρίσει όλη την Ευρώπη οδηγώντας με τη βοήθεια – πάντα – του GPS.
Αγόρασα σταδιακά τρία PDA και κάποια στιγμή αγόρασα ένα κινητό/ GPS, το HTC Cruise.
Από τότε, δεν χρησιμοποίησα τίποτα άλλο.
Πέρυσι και φέτος έκανα πάνω από 12.000 χλμ διακοπών με τη βοήθειά του.

Κατά τη γνώμη μου το πιο σημαντικό στο GPS είναι να το έχεις διαθέσιμο όποτε το χρειάζεσαι και όχι να έχεις την καλύτερη συσκευή με μια μεγάλη οθόνη. Να έχεις GPS είτε περπατάς πεζός στην Αθήνα, είτε έχεις χαθεί με το αυτοκίνητο στην δαιδαλώδη Γένοβα.
Να το έχεις είτε οδηγάς το αυτοκίνητό σου, είτε αυτό που νοίκιασες, είτε όταν είσαι συνοδηγός στο αυτοκίνητο κάποιου φίλου.
Για αυτούς τους λόγους προτείνω την αγορά σε πρώτη φάση ενός κινητού / GPS και στη συνέχεια ενός PNA μόνιμα εγκατεστημένου στο αυτοκίνητο σας.

Attachments

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
...και σκεψου μιραντα οταν κανει συναντηση το φορουμ στην αθηνα να σας πω..οτι δουλευω στη zegetron:haha::haha::haha:
...kai skasv me mia tsanta kai αρχιζω να μοιραζω....και μετα ξυπνησα:D
και τι πειράζει φίλε mio εμείς εχουμε απολαύσει το ταξίδι μας μέσα απο την κουβεντούλα μας ...και όπως όλα τα ταξίδια εχουν απρόοπτα και ανατροπές.... αλλά μήπως αυτό δεν είναι που τα κάνει συναρπαστικά;

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
και τι πειράζει φίλε mio εμείς εχουμε απολαύσει το ταξίδι μας μέσα απο την κουβεντούλα μας ...και όπως όλα τα ταξίδια εχουν απρόοπτα και ανατροπές.... αλλά μήπως αυτό δεν είναι που τα κάνει συναρπαστικά;
ας σοβαρευτω λιγο...
ο μανος προσεγγιζει το θεμα απο μια οπτικη γωνια η οποια δεν εξεταζει τον οικονομικο παραγοντα.
η συσκευη που εχει ανηκει σε μια κατηγορια της ανωτατης κλιμακας.και εγω εχω κατι αναλογο περαν απο pna.
αλλα δεν ειναι το ζητουμενο για το κοινο στο οποιο απευθυνομαστε σαυτο το φορουμ.
στο φορουμ που ειμαι διαχειριστης και τα μελη ειναι χομπιστες εκει βεβαιως το diamond εχει τη θεση που του αρμοζει.
πιστευω μιραντα δε θαθελες να διαθεσεις 500-700 ευρω για gps ακομα και ας εχει δυνατοτητες κυψελωτου τηλ.
αυτη ειναι η γνωμη μου γιαυτο σας προτεινα συσκευες πανισχυρες απο 120-170 ευρω.

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
ας σοβαρευτω λιγο...
ο μανος προσεγγιζει το θεμα απο μια οπτικη γωνια η οποια δεν εξεταζει τον οικονομικο παραγοντα.
η συσκευη που εχει ανηκει σε μια κατηγορια της ανωτατης κλιμακας.και εγω εχω κατι αναλογο περαν απο pna.
αλλα δεν ειναι το ζητουμενο για το κοινο στο οποιο απευθυνομαστε σαυτο το φορουμ.
στο φορουμ που ειμαι διαχειριστης και τα μελη ειναι χομπιστες εκει βεβαιως το diamond εχει τη θεση που του αρμοζει.
πιστευω μιραντα δε θαθελες να διαθεσεις 500-700 ευρω για gps ακομα και ας εχει δυνατοτητες κυψελωτου τηλ.
αυτη ειναι η γνωμη μου γιαυτο σας προτεινα συσκευες πανισχυρες απο 120-170 ευρω.
Ακριβώς αυτό φίλε μου !Αν είχα την δυνατότητα να πάρω 3-4 συσκευές και να διαλέγω κάθε φορά την καλύτερη ανάλογα με τις ανάγκες μου...δεν υπήρχε λόγος να το κουβεντιάζω το θέμα...Εγώ προσπαθώ να επιλέξω μια και αυτή όσο το δυνατό πιο οικονομική αλλά ταυτόχρονα να με εξυπηρετεί σε απλά πράγματα...να με κάνει να νοιώσω κάπως ασφαλής ...

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ας δωσουμε μερικα παιχνιδια για PDA που κυκλοφορουν δωρεαν και με τα οποια μπορουμε να περασουμε ευκολα την ωρα μας π.χ σε ενα αεροπορικο ταξιδι...

mastermind
Logic games based on .NET Compact Framework

ταβλι(...αν τον κερδισετε σφυριχτε μου κλεφτικα:haha:)
BGLightCE 0.9.5: Download BGLightCE 0.9.5

POCKET UFO 1.16
RapidShare: Easy Filehosting

X-MAS RUNNER LITE
Ballshooter.com - Games for Pocket PC and Windows Mobile

RUBIK's CUBE
Logic games based on .NET Compact Framework

καλη διασκεδαση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ