• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ελληνικά γράμματα βγάζει; Ελληνικά μιλάει; :bleh::bleh::bleh:
ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
μια χαρα τα μιλαει ...τα ελληνικα.
εγω εχω επιλεξει την εγγλεζα γιατι μαρεσει η προφορα της:bleh:...και με κραταει σε εγρηγορση:haha:

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
αν κάποιος πάρει, επειδή δεν ειχε προνοήσει να σας διαβάσει, ένα garmin,
που θα βρεί το link του Αι Βασίλη, :bleh:
για να κάνει στον εαυτό του δωρο, εναν χαρτη των αλπεων για πασα?

ο "αι βασίλης" θα εχει κερασμα

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
...μιραντακι...τι να τα κανεις τα skins:haha::haha: δεν παιζουν στο φουρνο μικροκυματων:bleh:
μμ !με πλήγωσες τώρα!και γω που νόμιζα πως είμαστε φίλοι δηλαδή τι εννοείς είναι αντρικό το σπόρ;:(:roll:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
μια χαρα τα μιλαει ...τα ελληνικα.
εγω εχω επιλεξει την εγγλεζα γιατι μαρεσει η προφορα της:bleh:...και με κραταει σε εγρηγορση:haha:
Το ιδανικό θα ήταν να επέλεγες την Εγγλέζα να σου μιλάει στα ελληνικά με αγγλιστή προφορά! :bleh::bleh::bleh:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
αν κάποιος πάρει, επειδή δεν ειχε προνοήσει να σας διαβάσει, ένα garmin,
που θα βρεί το link του Αι Βασίλη, :bleh:
για να κάνει στον εαυτό του δωρο, εναν χαρτη των αλπεων για πασα?

ο "αι βασίλης" θα εχει κερασμα
ναι ο αι βασιλης κατι θα κανει......:clap:
εννοειται με κερασμα:haha::haha:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
μμ !με πλήγωσες τώρα!και γω που νόμιζα πως είμαστε φίλοι δηλαδή τι εννοείς είναι αντρικό το σπόρ;:(:roll:
φιλεναδα που τοδες τα περι αντρικου σπορ??αν ειπα κατι τετοιο..πιπερι στο στομα:bleh:
εννοω οτι πρεπει να εχουμε μηχανακι για να φορτωθουν:kiss:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Το ιδανικό θα ήταν να επέλεγες την Εγγλέζα να σου μιλάει στα ελληνικά με αγγλιστή προφορά! :bleh::bleh::bleh:
για να ικανοποιησω τις μαζοχιστικες σου τασεις,καλε μου φιλε cakenet θα σου στειλω για dest τη σαπφω νοταρα...
εχω και αλλες πιο extream....

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
φιλεναδα που τοδες τα περι αντρικου σπορ??αν ειπα κατι τετοιο..πιπερι στο στομα:bleh:
εννοω οτι πρεπει να εχουμε μηχανακι για να φορτωθουν:kiss:
Α ωραία λύσαμε την παρεξήγηση !Πάντως όπου να ναι θα το πάρω το μηχανάκι !Τώρα μάλλον είμαι στο mio330 μιας και μου είπες οτι εύκολα θα βάλω τους χάρτες του εξωτερικού !167 το έχει το e-shop απλά περιμένω μήπως κατέβει λίγο ξέρεις οι τιμές αλλάζουν μέρα με τη μέρα

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
για να ικανοποιησω τις μαζοχιστικες σου τασεις,καλε μου φιλε cakenet θα σου στειλω για dest τη σαπφω νοταρα...
εχω και αλλες πιο extream....
Και τι θα μου λέει? "Στρίψε αριστερά...γιατί αν το πας όπως το πας....μπουρλότο!!!!" ??? :bleh::haha:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Α ωραία λύσαμε την παρεξήγηση !Πάντως όπου να ναι θα το πάρω το μηχανάκι !Τώρα μάλλον είμαι στο mio330 μιας και μου είπες οτι εύκολα θα βάλω τους χάρτες του εξωτερικού !167 το έχει το e-shop απλά περιμένω μήπως κατέβει λίγο ξέρεις οι τιμές αλλάζουν μέρα με τη μέρα
μολις με το καλο το παρεις θα σου πω πως θα το ξεκλειδωσεις.
μετα θα φορτωσεις καποια πραγματα,θα το δουλεψεις λιγο να εξεικοιωθεις και στο τελος θα φορτωσουμε ευρωπαικους χαρτες ωστε να εχεις καταληξει ποια πλατφορμα σαρεσει καλυτερα.
να παρεις και μια καρτουλα SD 2GB me ψηλη ταχυτητας αναγνωσης πανω απο 150 ΚΒ/sec

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom