shipping is included of course
ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...Ελληνικά γράμματα βγάζει; Ελληνικά μιλάει;
μμ !με πλήγωσες τώρα!και γω που νόμιζα πως είμαστε φίλοι δηλαδή τι εννοείς είναι αντρικό το σπόρ;:roll:...μιραντακι...τι να τα κανεις τα skins δεν παιζουν στο φουρνο μικροκυματων
Το ιδανικό θα ήταν να επέλεγες την Εγγλέζα να σου μιλάει στα ελληνικά με αγγλιστή προφορά!ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
μια χαρα τα μιλαει ...τα ελληνικα.
εγω εχω επιλεξει την εγγλεζα γιατι μαρεσει η προφορα της...και με κραταει σε εγρηγορση
ναι ο αι βασιλης κατι θα κανει......αν κάποιος πάρει, επειδή δεν ειχε προνοήσει να σας διαβάσει, ένα garmin,
που θα βρεί το link του Αι Βασίλη,
για να κάνει στον εαυτό του δωρο, εναν χαρτη των αλπεων για πασα?
ο "αι βασίλης" θα εχει κερασμα
φιλεναδα που τοδες τα περι αντρικου σπορ??αν ειπα κατι τετοιο..πιπερι στο στομαμμ !με πλήγωσες τώρα!και γω που νόμιζα πως είμαστε φίλοι δηλαδή τι εννοείς είναι αντρικό το σπόρ;:roll:
για να ικανοποιησω τις μαζοχιστικες σου τασεις,καλε μου φιλε cakenet θα σου στειλω για dest τη σαπφω νοταρα...Το ιδανικό θα ήταν να επέλεγες την Εγγλέζα να σου μιλάει στα ελληνικά με αγγλιστή προφορά!
Α ωραία λύσαμε την παρεξήγηση !Πάντως όπου να ναι θα το πάρω το μηχανάκι !Τώρα μάλλον είμαι στο mio330 μιας και μου είπες οτι εύκολα θα βάλω τους χάρτες του εξωτερικού !167 το έχει το e-shop απλά περιμένω μήπως κατέβει λίγο ξέρεις οι τιμές αλλάζουν μέρα με τη μέραφιλεναδα που τοδες τα περι αντρικου σπορ??αν ειπα κατι τετοιο..πιπερι στο στομα
εννοω οτι πρεπει να εχουμε μηχανακι για να φορτωθουν:kiss:
Και τι θα μου λέει? "Στρίψε αριστερά...γιατί αν το πας όπως το πας....μπουρλότο!!!!" ???για να ικανοποιησω τις μαζοχιστικες σου τασεις,καλε μου φιλε cakenet θα σου στειλω για dest τη σαπφω νοταρα...
εχω και αλλες πιο extream....
μολις με το καλο το παρεις θα σου πω πως θα το ξεκλειδωσεις.Α ωραία λύσαμε την παρεξήγηση !Πάντως όπου να ναι θα το πάρω το μηχανάκι !Τώρα μάλλον είμαι στο mio330 μιας και μου είπες οτι εύκολα θα βάλω τους χάρτες του εξωτερικού !167 το έχει το e-shop απλά περιμένω μήπως κατέβει λίγο ξέρεις οι τιμές αλλάζουν μέρα με τη μέρα