• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
μολις με το καλο το παρεις θα σου πω πως θα το ξεκλειδωσεις.
μετα θα φορτωσεις καποια πραγματα,θα το δουλεψεις λιγο να εξεικοιωθεις και στο τελος θα φορτωσουμε ευρωπαικους χαρτες ωστε να εχεις καταληξει ποια πλατφορμα σαρεσει καλυτερα.
να παρεις και μια καρτουλα SD 2GB me ψηλη ταχυτητας αναγνωσης πανω απο 150 ΚΒ/sec
Θα ακολουθήσω πιστά όλες τις οδηγίες σου φίλε μου θα γίνω η καλύτερη μαθήτρια σου!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Θα ακολουθήσω πιστά όλες τις οδηγίες σου φίλε μου θα γίνω η καλύτερη μαθήτρια σου!
στα σοβαρα,κανεις πολυ καλη επιλογη.ειναι πολυ γερο μηχανημα και απιστευτα φτηνο γιαυτα που προσφερει.
αν δεν κολλησεις το μικροβιο:roll: θα σε συντροφευει για πολλα πολλα χρονια....ειδεμη καθε μηνα θα σεταρεις:haha::haha:.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Αγαπητέ συνφορουμίτη mio gps κανεις ιδιαίτερα μαθήματα σε μηχανάκια PDA πχ Fujitsu Siemens Loox η σε κινητά Samsung Omnia i900 που ως γνωστό εχει και GPS?:cool:

Πόσο χρεώνεις την ώρα;:haha:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Αγαπητέ συνφορουμίτη mio gps κανεις ιδιαίτερα μαθήματα σε μηχανάκια PDA πχ Fujitsu Siemens Loox η σε κινητά Samsung Omnia i900 που ως γνωστό εχει και GPS?:cool:

Πόσο χρεώνεις την ώρα;:haha:
πολυ ακριβα φιλε θανο:bleh: γλυκο με λιωμενη ζεστη σοκολατα....:haha:

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
an mpoρεσες να τους φορτωσεις πες μου.
δυστυχως,οπως εχω γραψει νωριτερα με garmin δεν εχω ασχοληθει και περισσοτερο δε μπορω να βοηθησω.
επειδή τωρα τρέχω, μόλις τα φορτώσω θα στο πω;)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Το Carrefour είχε εχθές και σήμερα σε προσφορά το GPS VECTOR MASTER 310 με ελληνικούς χάρτες και δωρεάν αναβάθμιση στα 69 ?...αλλά δεν γνώριζα αν ήταν καλό και δεν το πήρα.

Manos

Member
Το Carrefour είχε εχθές και σήμερα σε προσφορά το GPS VECTOR MASTER 310 με ελληνικούς χάρτες και δωρεάν αναβάθμιση στα 69 ?...αλλά δεν γνώριζα αν ήταν καλό και δεν το πήρα.

Καλά έκανες και δεν το πήρες νομίζω.
Αυτό έχει χάρτες της DIS αν δεν κάνω λάθος.

Έχει αναφερθεί ξανά πως το GPS χρειάζεται τέλειους χάρτες, αλλιώς είναι άχρηστο και επικίνδυνο.
Για την Ελλάδα σου προτείνω οποιαδήποτε συσκευή τρέχει το Destinator με τους χάρτες της Ngi.
Για το εξωτερικό σου προτείνω το Tomtom. :)

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Στο μυαλό μου έχω να πάρω κάποια στιγμή το Μιο που προτείνει ο Μιο! :-D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη