Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Κι'εγώ συμφωνώ 100%.
Doug ωραία υπογραφή
Doug ωραία υπογραφή
Και τι δε θάδινα για ένα Travel Story από Ιαπωνία!!η Ιαπωνία πριν από δυο χρόνια μου φάνηκε... φτηνή! (Για την ακρίβεια μου περίσσεψαν λεφτά ώστε να παρατείνω μια βδομάδα το ταξίδι ).
Δεν έδωσε τέτοια εντύπωση ο Doug. Η Ταϋλάνδη είναι γνωστή για τον τουρισμό ανήλικης πορνείας (να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους). Όπως η Ελλάδα πουλάει παραλίες και ήλιο η Ταϋλάνδη πουλάει ερωτική συνεύρεση με ανήλικα. Ο δυτικός λεφτάς το κάνει με ανήλικα νομίμως και (αν κρίνω με βάση τον ελληνικό ποινικό κώδικα) εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο από το δικαστήριο της χώρας του μια η πράξη του είνα νόμιμη στη συγκεκριμένη χώρα.Doug, δεν σε παρεξήγησε κανένας. Τα παιδιά, με αφορμή το post σου, έκαναν ένα σχόλιο και τίποτα παραπάνω. Αυτή η αίσθηση μου δόθηκε εμένα. Απλά, λόγω του θέματος, τα σχόλια αυτά ήταν έντονα, αλλά πάντα όχι προς εσένα, αλλά προς την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που δυστυχώς (όπως ξέρεις πολύ καλά Ζωή) εμπλέκει και πολλούς ανήλικους.
what the ...... άντε μην το γράψω. Είναι γεγονός ότι έπειτα από την αλλαγή νομίσματος (δεν φταίει το ευρώ από μόνο του αλλά η κερδοσκοπία και η κρατική ανικανότητα) έχουμε γίνει πανάκριβοι στην Ελλάδα. Έχοντας μάθει να μας κλέβουν όλες οι άλλες χώρες μας φαίνονται φτηνές.η Αθήνα και κάποιοι χοτ προορισμοί της χωρας μας το έχουν ξεφτιλίσει τελείως. Για να καταλάβετε πόσο, σκεφτείτε ότι η Ιαπωνία πριν από δυο χρόνια μου φάνηκε... φτηνή! (Για την ακρίβεια μου περίσσεψαν λεφτά ώστε να παρατείνω μια βδομάδα το ταξίδι ).
Για να σας βάλω σε πειρασμό, ιδού ένα γεύμα που κόστιζε περίπου 14 ευρώ, και για κάτι πιο ενδεικτικό, κάντε μια διαίρεση με σημερινές τιμές, για να δείτε και τις τιμές των τσιγάρων:
Φίλε μου συγνώμη που στο λεω αλλά ΟΛΗ η παραπάνω παράγραφος είναι ΛΑΘΟΣ! Ούτε μια πρόταση δεν είναι σωστή εκτός από το "η Ελλάδα πουλάει παραλίες" που και αυτό είναι μισή αλήθεια γιατί πουλάει και πολιτισμό και πολλά άλλα. Αλλά όλα όσα έγραψες για την Ταϊλάνδη είναι τραγικά λάθος!!Δεν έδωσε τέτοια εντύπωση ο Doug. Η Ταϋλάνδη είναι γνωστή για τον τουρισμό ανήλικης πορνείας (να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους). Όπως η Ελλάδα πουλάει παραλίες και ήλιο η Ταϋλάνδη πουλάει ερωτική συνεύρεση με ανήλικα. Ο δυτικός λεφτάς το κάνει με ανήλικα νομίμως και (αν κρίνω με βάση τον ελληνικό ποινικό κώδικα) εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο από το δικαστήριο της χώρας του μια η πράξη του είνα νόμιμη στη συγκεκριμένη χώρα.
Μια καλή ιδέα θα ήταν ένα διεθνές μποϋκοτάζ κατά του τουρισμού στην Ταϋλάνδη μέχρι να αλλάξει ο νόμος.