• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοστος ζωης .....ανα τον κοσμο!!!

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
δυστυχως ομως η αποψη που εχει επικρατησει ειναι: Ταυλαδνη = παιδ. πορνεια
για αυτο κ ακους καποια σχολια του στυλ: σιγα μην παω εκει...εκει πανε μονο γαι να βρουν παιδακια...δεν παω καλυτερα χαλκιδικη;;;;

ειναι τα σχολια του στυλ: που ν πας μεξικο;;; εκει σε σφαζουν για 5 δολαρια....πηγαινε καλυτερα καμια Μυκονο...

εγω παντως πηγα Μεξικο κ δεν με εσφαξε κανεις απολυτως...ισα ισα πιο ασφαλης αισθανθηκα στην Riviera Maya, παρα στην Αθηνα...του χρονου ή οποτε μπορεσω θα παω Ταυλανδη...

αν μιλαμε εμεις για την Ταυλανδη, τι να πουμε για Λαγανα, Χερσονησο κλπ...

GTS

Member
Σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο... ασφαλώς και Ταυλάνδη δεν είναι πορνεία... προς Θεού, ούτε επίσης ότι το κράτος υποθάλπτει την παιδική πορνεία... όποιος τα υποστηρίζει αυτά είναι ή άσχετος ή κακόβουλος... απλά πρέπει να επισημανθεί ότι όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πορνείας στην Ταυλάνδη και οτι το κράτος πρέπει να λάβει μέτρα γιατί δυστυχώς όπως είναι η κατάσταση δυσφημίζεται άδικα όλη η χώρα...
Θα γράψετε τώρα για Παναμά και Darien που έχουμε ξεροσταλιάσει ή θα συζητάμε για πόρνες και υπέρβαρους ακτιβιστές.....έχει και η υπομονή τα όριά της κύριε!

...α-νυ-πο-μο-νού-με....

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Η πορνεία στην Ταυλάνδη είναι το κάτι άλλο... παντού στην πέφτουν για γυναίκες, παιδιά , αγοράκια...
Δεν θέλω να πιάνομαι από λέξεις αλλά επειδή πιστεύω πως ακόμη δίνεται άσχημη εικόνα για τη χώρα ερωτώ: που στην πέφτουν παιδιά και αγοράκια στην Ταϊλάνδη;

Traveller

Member
PATPONG... πήγαινε βράδυ... ο δρόμος είναι γεμάτος τέντες που πουλάνε μαιμούδες ρολόγια , τσάντες κ.λ.π. ... εκεί φορτικά θα στην πέσουν κράχτες... θα αρχίσουν με τα bar αν πεις οχι με γυναίκες... αν τους πεις για πλάκα ότι δεν μας αρέσουν οι γυναίκες θα συνεχίσουν με μικρές γυναίκες και αν τους πεις πάλι όχι θα σε αρχίσουν με αγόρια... στο τέλος υποθέτω θα συνέχιζαν με ζώα... ( με ζώα δεν μου έτυχε...)

Έχει συμβεί σε εμένα τον Απριλη του 2001 και σε φίλο μου το καλοκαίρι του 2006... αν από το 2006 και μετά άλλαξαν τα πράγματα θα βγάλω το καπέλο στην κυβέρνηση που καθαρισε από τον τόπο απο τα αποβράσματα... αν όχι ούτε που πρόκειτε να ξαναπατήσω το πόδι μου στην Ταυλάνδη... άλλωστε κρατάω τις υποσχέσεις μου... από το 2001 έχω να πάω...

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Πάω πάσο γιατί δεν έκατσα ποτέ να πιάσω κουβέντα με του κράχτες, ειδικά στην Patpong! Πραγματικά πάντως μου φαίνεται υπερβολικό. Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να τα λένε αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν το λένε σοβαρά, αν μπορούν να το προσφέρουν ή ακόμη και αν είναι κρυφοί αστυνομικοί.

Αυτό με τα ζώα μου θύμισε το βιβλίο Villa Incognito του Tom Robbins, όπου περιγράφει σκηνικό στην Patpong με ένα γεροκράχτη να ρωτάει τους ξένους σε σπαστά αγγλικά "you want to see a girl f@#$ a monkey?"! Οπότε είναι πολύ πιθανόν να συμβαίνει. Αλλά τα show με κτηνοβασίες δεν είναι μόνο φρούτο Ταϊλάνδης. Παρεμπιπτόντως το βιβλίο αυτό έχει πολύ καλές περιγραφές από Ταϊλάνδη και Λάος.

Πάντως τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια να καθαρίσουν και να ελέγξουν περιοχές όπως η Patpong και η Pattaya όπου το πράγμα είχε ξεφύγει. Να φανταστείς στα "club" με τα ping pong show έχουν απαγορεύσει το live sex στη σκηνή.. αρκούνται στα άλλα "σεμνά".. :roll:

υγ. Στο μήνυμα σου παραπάνω νόμιζα πως έγραφες "στην πέφτουν γυναίκες, παιδιά, αγοράκια", που σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει και γι'αυτό ζήτησα τη διευκρίνηση, λάθος δικό μου.

Traveller

Member
Θα γράψετε τώρα για Παναμά και Darien που έχουμε ξεροσταλιάσει ή θα συζητάμε για πόρνες και υπέρβαρους ακτιβιστές.....έχει και η υπομονή τα όριά της κύριε!

...α-νυ-πο-μο-νού-με....
Θα σας ψήσω το ψάρι στα χείλη... πάρτε μια πρώτη γεύση από τις φωτογραφίες και θα συνεχίσω...

GTS

Member
Θα σας ψήσω το ψάρι στα χείλη... πάρτε μια πρώτη γεύση από τις φωτογραφίες και θα συνεχίσω...
Τις είδαμε τις φωτό, αλλά δε μας λένε και πολλά (παρασύρθηκες κι εσύ από τη μόδα να φωτογραφίζεις παιδάκια).....περιμένουμε πληροφορίες-εντυπώσεις (και με ποιο πρακτορείο πήγες - αν φυσικά)

Εγώ, για να κλείσουμε ίσως το θέμα της Ταϋλάνδης, επειδή ακριβώς ούτε που πλησίασα τα μέρη αυτά που αναφέρετε, είδα μόνο γυναίκες που σε "κοιτούσαν με νόημα". Αν έβλεπα αυτά που λέτε ίσως κι εγώ είχα άλλη άποψη. Όπως σε όλα τα μέρη του κόσμου όμως, αποφεύγεις τα αίσχη και γεμίζεις με ωραίες εικόνες το μυαλό σου....δε πάμε και γυρεύοντας έτσι...

οι παιδεραστές κατά την άποψή μου θα έπρεπε να τιμωρούνται πολύ αυστηρά γιαπαραδειγματισμό. θεωρώ ότι είναι ίδιας κλίμακας αδίκημα με το φόνο. γιατί και με την παιδεραστία στην ουσία σκοτώνεται μία ψυχή, και δημιουργείται ένας νέος εγκληματίας, γιαυτό θα έπρεπε να υποστηρίζονται τα θύματα με ειδικούς επιστήμονες κάθε κράτους.στην ταυλάνδη πήγα αρκετες φορες αλλά δεν είδα παιδεραστία, βέβαια αυτά δεν γίνονται μπροστά σε όλους, γιατί από ότι ξέρω ο νόμος είναι και πολύ αυστηρός.είδα όμως οργασμό πορνείας.το θέμα όμως είναι τι θεωρεί καθένας πορνεία.υπάρχει παντού σε όλο τον κόσμο και σε πολλές μορφές. η διαφορά κατά την άποψή μου στην ταυλάνδη είναι ότι επειδή το σεχ δεν θεωρείται αμαρτία από τον βουδισμό όπως στις άλλες θρησκείες το σεχ είναι ελεύθερο και παντού, άλλοτε με πληρωμή και άλλοτε όχι. κατά την άποψη μου πορνεία είναι και όταν μία γυναίκα που είναι όμορφη παντρεύεται έναν άντρα για τα λεφτά του

Traveller

Member
υπάρχει παντού σε όλο τον κόσμο και σε πολλές μορφές. η διαφορά κατά την άποψή μου στην ταυλάνδη είναι ότι επειδή το σεχ δεν θεωρείται αμαρτία από τον βουδισμό όπως στις άλλες θρησκείες το σεχ είναι ελεύθερο και παντού, άλλοτε με πληρωμή και άλλοτε όχι. κατά την άποψη μου πορνεία είναι και όταν μία γυναίκα που είναι όμορφη παντρεύεται έναν άντρα για τα λεφτά του
Τέτοιο εμπνευσμένο ορισμό για την πορνεία είχα χρόνια να διαβάσω... Εμένα που μου αρέσει το βουδιαστικό σεχ με τζατζίκι , θεωρούμε γιατρέ μου αμαρτωλός?? Βάλτε το κιαυτό στα top του forum μαζί με τα αρχαία μοναστήρια της Ακράτας...

madman

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Ανδρος{ΠΣΚ}
Ταξίδι-Όνειρο
Σιβηρία,Ανταρτική,Σαχάρα.
Γιατί τι κακό έχεο ο πληρωμένος έρωτας με ενήλικες γυναίκες?Δηλαδή εγώ ο μλκς θα καώ στη κόλαση που επισκέφτομαι και τιμώ τα σπίτια στις Ελλάδα και Γερμανία.Οκ θα το αντέξω.

Για Ταυλάνδη δεν γνωρίζω απο τη σκοπιά οτι δε την έχω επισκεφτεί.Αλλά ξέρω αρκετό κόσμο που πάει εκεί για σεξοτουρισμό.Δεν το θεωρώ κακό.Ισως άδικο για την Ταυλάνδη αλλά δεν έχω πρόβλημα.Μάλιστα θέλω πολύ να πάω εκεί για να δοκιμάσω ασιάτισσες πριν...κρεμαστώ.

Για παιδαρεστία στην Ταυλάνδη δε γνωρίζω.Ισως είναι και κακόβουλη φήμη ίσως και αλήθεια. Αλλά ξέρω οτι δυστυχώς είναι πολύ περισσότερο διαδομένο στις Φιλιππίνες και Ινδία.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τέτοιο εμπνευσμένο ορισμό για την πορνεία είχα χρόνια να διαβάσω... Εμένα που μου αρέσει το βουδιαστικό σεχ με τζατζίκι , θεωρούμε γιατρέ μου αμαρτωλός?? Βάλτε το κιαυτό στα top του forum μαζί με τα αρχαία μοναστήρια της Ακράτας...
:haha::haha::haha:..
:clap::clap::clap::clap::clap:
τι βοτανα δοκιμασες στις ζουγκλες και ανανεωθηκες εντυπωσιακα?

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Γιατί τι κακό έχεο ο πληρωμένος έρωτας με ενήλικες γυναίκες?Δηλαδή εγώ ο μλκς θα καώ στη κόλαση που επισκέφτομαι και τιμώ τα σπίτια στις Ελλάδα και Γερμανία.Οκ θα το αντέξω.
Μην κάνεις τον ανήξερο. Αυτός καθεαυτός ο πληρωμένος έρωτας δεν έχει κατά τη γνώμη μου απαξία αρκεί να:

-μην είναι προιόν εξαναγκασμού της γυναίκας.
- να μην έχει περιπέσει η γυναίκα αυτή σε τέτοια ένδεια ώστε να μην έχει άλλο τρόπο επιβίωσης
- να μην έχει "πωληθεί" από γονείς, κηδεμόνες και πλείστους όσους επιτήδειους σε τέτοια "σπίτια" από τα μικράτα της και πλέον να μην υπάρχει άλλη εναλλακτική ζωή γι αυτήν.
-να μην καρπώνονται τρίτοι τα κέρδη του μόχθου της με απειλές και βία.

Είσαι σίγουρος οτι σε όλες τις περιπτώσεις που προσήλθες σε σαρκική συνάφεια με κορίτσια της δουλειάς αυτής, είτε στην Ελλάδα είτε στη Γερμανία, δεν ίσχυε τίποτε από τα παραπάνω; Και πως μπορείς να είσαι σίγουρος γι αυτό όταν και στις δυτικές χώρες και η Ελλάδα μάλιστα φιγουράρει πάνω πάνω στοη κατάλογο αυτών των χωρών, όπου υπάρχουν ολόκληρα κυκλώματα τα οποία με διάφορα προσχήματα φέρνουν κοπέλες από εξαθλιωμένες χώρες των πρώην ανατολικών χωρών ή και της Αφρικής ακόμη και τις εκμεταλλεύονται με την ανοχή των αστυνομικών αρχών;
Και όταν μόλις προσφάτως έγινε μια προσπάθεια να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο έτσι ώστε να μην απελαύνεται πάραυτα η αλλοδαπή εκδιδομένη έτσι ώστε να μπορεί να παρίσταται στις ανακρίσεις και στη δίκη και να δίνει καταθέσεις και αναμένουμε να δούμε καρπούς;
Στην τελική πώς μπορείς να ελέγξεις σε τη κατάσταση βρίσκεται το έτερο συμβαλλόμενο μέρος; Ενδεχομένως να μη λέει τίποτε για τα όσα τραβάει γιατί είναι εξαιρετικά τρομαγμένο για να παραδεχθεί οτιδήποτε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom