• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοστος ζωης .....ανα τον κοσμο!!!

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
λες: "Η Ταϋλάνδη είναι γνωστή για τον τουρισμό ανήλικης πορνείας" : ΨΕΜΑ. Είναι γνωστή για τις υπέροχες θάλασσες, παραλίες και νησιά της, για τον πολιτισμό της, για τους χαμογελαστούς ανθρώπους, για τον Βουδισμό, τα τροπικά δάση, για την υπέροχη κουζίνα της και για πολλά ακόμα. Το ότι κάποιοι ανίδεοι προσπαθούν να τη συνδέσουν με την παιδική πορνεία είναι γελοίο.

λες: "η Ταϋλάνδη πουλάει ερωτική συνεύρεση με ανήλικα" : ΨΕΜΑ. Πουλάει όλα αυτά που έγραψα παραπάνω. Εσύ που το είδες ότι πουλάει αυτό;

λες: "Ο δυτικός λεφτάς το κάνει με ανήλικα νομίμως μια η πράξη του είνα νόμιμη στη συγκεκριμένη χώρα" : ΨΕΜΑ. Μα τι είναι αυτά που λες; Να είμαστε λίγο σοβαροί!! Η παιδική πορνεία είναι από τα πιο βαριά αδικήματα στην Ταϊλάνδη όπως και παγκοσμίως. Ακόμη και η πορνεία είναι παράνομη (χωρίς τις άδειες κτλ, όπως και στην ελλάδα) παρόλο που κάνουν τα στραβά μάτια σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Παιδική πορνεία υπάρχει δυστυχώς παντού, περισσότερο ή λιγότερο. Το να λες πως η χώρα είναι γνωστή για την παιδική πορνεία είναι όχι μόνο λάθος αλλά σημαίνει πως δεν έχεις ιδέα από τη χώρα. Ψαξ'το λίγο καλύτερο και θα δεις ότι έχω δίκιο.

Το ποσοστό των δυτικών που πάνε για το συγκεκριμένο σκοπό εγώ θα σου πω πως είναι 0.1% των τουριστών της Ταϊλάνδης. Ένα μεγαλύτερο ποσοστό πάει για την πορνεία αλλά αν αυτοί είναι μ****ς και πάνε μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου για να γ***σουν δεν φταίει σε τίποτα η χώρα!!Και σε πληροφορώ πως και από αυτούς οι περισσότεροι είναι Ασιάτες.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
λες: "Η Ταϋλάνδη είναι γνωστή για τον τουρισμό ανήλικης πορνείας" : ΨΕΜΑ. Είναι γνωστή για τις υπέροχες θάλασσες, παραλίες και νησιά της, για τον πολιτισμό της, για τους χαμογελαστούς ανθρώπους, για τον Βουδισμό, τα τροπικά δάση, για την υπέροχη κουζίνα της και για πολλά ακόμα. Το ότι κάποιοι ανίδεοι προσπαθούν να τη συνδέσουν με την παιδική πορνεία είναι γελοίο.

λες: "η Ταϋλάνδη πουλάει ερωτική συνεύρεση με ανήλικα" : ΨΕΜΑ. Πουλάει όλα αυτά που έγραψα παραπάνω. Εσύ που το είδες ότι πουλάει αυτό;

λες: "Ο δυτικός λεφτάς το κάνει με ανήλικα νομίμως μια η πράξη του είνα νόμιμη στη συγκεκριμένη χώρα" : ΨΕΜΑ. Μα τι είναι αυτά που λες; Να είμαστε λίγο σοβαροί!! Η παιδική πορνεία είναι από τα πιο βαριά αδικήματα στην Ταϊλάνδη όπως και παγκοσμίως. Ακόμη και η πορνεία είναι παράνομη (χωρίς τις άδειες κτλ, όπως και στην ελλάδα) παρόλο που κάνουν τα στραβά μάτια σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Δεν θελω να στο χαλασω αλλα δυστυχως η φημη κυκλοφορει ευρεως και μεγαλο ποσοστο παει ακριβως γι αυτο το λογο. Μπορει η εμφανης πορνεια να μην εχει να κανει με ανηλικους αλλα... δεν υπαρχει καπνος χωρις φωτια ετσι δεν λενε???
Κι εγω πηγα στην Κουβα και δεν ειδα τον φτηνο αγοραιο ερωτα αυτο τι σημαινει οτι παυει να υφισταται? Κατι φιλοι που πηγαν στα σωστα μερη τον καταλαβαν και με το παραπανω!!!
Η ακομη και στην γειτονικη Βουλγαρια. Αυτα δεν τα εχεις ακουσει? Κι εκει υπαρχουν, ρωτωντας τους καταλληλους ανθρωπους. Δεν βγαζουν και ντουντουκα. Αν εσυ ετρεχες (και καλα εκανες) στους ναους και στις παραλιες που να τα δεις αυτα. Αλλου βρισκονται. Κι επισης απο μαρτυριες φιλων απο Ταυλανδη μερια, ανετα με ενα ευρω διαλεγαν καλο κομματι ( για ενηλικους μιλαω παντα).
Οπως καθε νομισμα που εχει δυο οψεις, ετσι κι εδω υπαρχουν και οι δυο αποψεις. Οσοι αλλοι πηγαν ας μας πουν ποια πλευρα ειδαν να τις μαζεψουμε να δουμε τι γινεται.!

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Δεν "μου το χαλάς", κουβέντα κάνουμε (αν και τελείως εκτός θέματος). Έχω περάσει αρκετό καιρό στην Ταϊλανδη, έχω δει πράγματα και έχω μιλήσει με ανθρώπους. Δεν είμαι σε καμία περίπτωση ειδικός αλλά μια γνώση πάνω στη χώρα την έχω.

Το ότι η φήμη κυκλοφορεί είναι αλήθεια, το αν είναι όμως βάσιμη είναι το θέμα. Η φήμη αυτή κυκλοφορεί από την εποχή του πολέμου του Βιετνάμ, όταν οι Αμερικάνοι στρατιώτες βρίσκαν τον παράδεισο στον αγοραίο έρωτα και τα ναρκωτικά της Ταϊλάνδη. Εκείνες τις εποχές, που η Ταϊλάνδη δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή χώρα, ναι υπήρχαν και ανήλικες κοπέλες (15-17 χρονών) που έκαναν αυτή τη δουλειά για να ζήσουν τις οικογένειες τους. Τότε όμως δεν υπήρχε ούτε έλεγχος ούτε τίποτα. Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά στην κοινωνία της Ταϊλάνδης και ειδικά τα 10-15 τελευταία χρόνια. Η φήμη όμως έμεινε και διαιωνίζετε από ανθρώπους που δεν ξέρουν ούτε καν που βρίσκεται η χώρα! Ρώτα οποιονδήποτε εργένη (και όχι μόνο) που πήγε διακοπές στην Ταϊλάνδη τι σχόλια άκουσε από άσχετους με τη χώρα.

Φυσικά και δεν διαφωνώ ότι το φαινόμενο υπάρχει ακόμη αλλά το να λέμε ότι η χώρα "πουλάει" αυτό ή ότι βασίζεται σε αυτό ο τουρισμός της ή ότι είναι νόμιμο, είναι τελείως αβάσιμο και ψευδές. Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό δεν υπάρχει μόνο στην Ταϊλάνδη αλλά ακόμη και στις δυτικές και πιο ανεπτυγμένες χώρες, είναι όμως (όπως και εκεί) κρυμμένο καλά. Παντού αν ξέρεις τους "σωστούς" ανθρώπους όλα τα βρίσκεις, γιατί παντού υπάρχουν βρώμικοι κύκλοι και η Ταϊλάνδη φυσικά δεν είναι εξαίρεση.

Για το πρόβλημα της πορνεία και της "πορνείας" (υπάρχουν πολλά ήδη πορνείας στην Ταϊλάνδη) δεν διαφωνώ είναι μεγάλο και ο σεξοτουρισμός είναι τελείως απεχθής αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Στην Καμπότζη μέχρι πριν λίγα χρόνια σε συγκεκριμένη πλατεία έβρισκες αγοράκια 10-15 χρονών να εκπορνεύονται. Ευτυχώς οι ΜΚΟ και οι αρχές κατάφεραν να το περιορίσουν. Δεν λύθηκε το πρόβλημα αλλά τουλάχιστον έγινε πιο δύσκολο για τους παιδόφιλους να βρουν θύματα. Αλλά η Καμπότζη είναι 30-40 χρόνια πίσω από την Ταϊλάνδη.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
mpiftex τωρα ομιλεις σωστα (κατ εμε) και θα συμφωνησω!!

Traveller

Member
Eγώ θα πω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση...
Ασφαλώς και δεν είναι ψευδές ότι πορνεία ανηλίκων υφίσταται στην Ταϋλάνδη και ότι επίσης ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τουριστών πηγαίνει στην Ταυλάνδη για ένα συγκεκριμένο σκοπό, αλλά είναι κάπως υπερβολικό να υποστηρίζουμε ότι η συγκεκριμένη χώρα πουλάει αυτό ως βασική τουριστική ατραξιόν...

Η Ταϋλάνδη είναι μια ωραιότατη χώρα , το ότι εγώ την βρίσκω υπερβολικά υπερτιμημένη είναι άλλο θέμα, με παραλίες, νησιά, καλό φαί αλλά δίπλα σε όλα αυτά θα ήταν τραγικά υποκριτικό να μην βλέπουμε το τεράστιο πρόβλημα της πορνείας που υπάρχει και τις μηδενικές προσπάθειες που κάνει η χώρα για να το αντιμετωπίσει...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
μπορει κ να μην θελει η χωρα να αντιμετωπισει το προβλημα...αν απο πισω κρυβονται τεραστια κερδη, ή κ εγω δεν ξερω τι...

GTS

Member
Μερικοί μιλάνε για τη πορνεία λες και εδώ που ζούνε δεν υπάρχει τίποτα....τίγκα η Αθήνα στα μπο****λα είναι, η Ταϋλάνδη μας μάρανε.

Τι να πούμε άλλωστε για τη Γερμανία, τη πρωτεύουσα της πορνείας (νόμιμης φυσικά) στην Ευρώπη? Διάβαζα προχθές ότι λόγω της κρίσης κάνουν και προσφορές! 70 ευρώ λέει αν πας πρωϊ κτλ, ειδικές προσφορές για συνταξιούχους και φυσικά όλα στα φανερά, αφού μιλάμε για νόμιμη δραστηριότητα, απόλυτα διαφανή ΚΑΙ φέρουσα χρήματα στον κρατικό και τοπικό κορβανά. Εδώ είχαμε ολόκληρο θέμα σε άλλο τόπικ για το Βερολίνο, με τον φίλο madman (αν θυμάμαι καλά) που εγκαλούσε κάποια γιατί δεν έχει πάει σε γνωστό στούντιο πολυτελείας!

Η Ταϋλάνδη μας μάρανε.........σεμνοτυφεία και υποκρισία εις τον κύβο....συν τις αβάσιμες φήμες από ανθρώπους που ούτε ξέρουν πού πέφτει η Ταϋλάνδη.

Και τελείωνοντας: και στα νησιά μας έρχεται τόσος κόσμος (αγόρια-κορίτσια) με βασικό σκοπό να *γα*....τι θα πει αυτό?

Καλύτερα να σκεφτόμαστε καλύτερα κάποια πράγματα...

varioAthens

Member
Τι να πούμε άλλωστε για τη Γερμανία, τη πρωτεύουσα της πορνείας (νόμιμης φυσικά) στην Ευρώπη? Διάβαζα προχθές ότι λόγω της κρίσης κάνουν και προσφορές! 70 ευρώ λέει αν πας πρωϊ κτλ,
"Happy hour" και στους "οίκους".......:bleh::haha:

GTS

Member
"Happy hour" και στους "οίκους".......:bleh::haha:
Χαχα, ακριβώς! Και να φανταστείς ότι δε μιλάμε για απλούς οίκους όπως εδώ, αλλά ολόκληρα διαμερίσματα όπου πας, κάνεις μπανάκι, φοράς τη ρομπίτσα σου και τριγυρνάς με το ποτό στο χέρι κτλ κτλ (τα φαντάζομαι τα υπόλοιπα, δεν έχω πληροφόρηση:D). Τι να πει η Ταϋλάνδη τώρα....:haha:

Traveller

Member
GTS μου δεν έχεις καθόλου δίκιο...
Η πορνεία στην Ταυλάνδη είναι το κάτι άλλο... παντού στην πέφτουν για γυναίκες, παιδιά , αγοράκια... Τι σχέση έχει το τεράστιο πορνείο της BKK με την Ευρώπη? Στην Ελλάδα η νόμιμη πορνεία περιορίζεται με καμμια 100 οίκους ανοχής της κακιάς ώρας και η παράνομη σε 100-200 βίζιτες... στην Γερμανία τα πάντα είναι νόμιμα και ελεγχόμενα... τι σύγκριση υπάρχει με το χάλι της Ταυλάνδης... είναι ξεφτίλα της κυβέρνησής της που επιτρέπει αυτό το χάλι... ο αριθμός των σεξοτουριστών είναι τεράστιος και άμεσα σχετίζετε με την ανοχή μιας αργυρώνιτης κυβέρνησης...

Το σύστημα της Γερμανίας και δίκαιο είναι και νόμιμο και έχει κοινονικές ευαισθησίες... τι σχέση έχει το Κράτος της Γερμανίας με το ξέφραγο αμπέλι της Ταυλάνδης... Το θέμα μας δεν είναι αν υπάρχει πορνεία στον κόσμο, πάντα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει και καλά κάνει και υπάρχει, το θέμα μας είναι το πως υπάρχει και πως ελέγχετε η πορνεία... αν γίνονται εξετάσεις στις εκδιδόμενες, αν οι εκδιδόμενες εκδίδονται με την θέλησή τους αν προστατεύετε ο πολίτης και πολλά άλλα... η Ταυλάνδη σαν γνήσια τριτοκοσμική χώρα αντιμετωπίζει το θέμα πορνεία τριτοκοσμικά και απάνθρωπα... αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια... αν δεν την βλέπετε λυπάμαι...

GTS

Member
Όπως τα λες είναι και για την ελεγχόμενη κατάσταση της Γερμανίας έγραψα και με όλα όσα λες γενικά συμφωνώ. Καμία αντίρρηση.

Απλά κάποιοι επιχειρούν να δώσουν την εντύπωση ότι Ταϋλάνδη=σεξ, ανήλικα κτλ το οποίο είναι παντελώς αναληθές, διαστρεβλωτικό και δυσφημιστικό. Και μαζί να σπιλώσουν τους ταξιδευτές στη χώρα αυτή, λες και πήγαμε ή θα πάμε για να μαμήσουμε. Αυτό το κάνουμε καλύτερα στο Βερολίνο (όχι δε θα πάω γι'αυτό εγώ).

Καλύτερα να αποφεύγουμε τις αγιοποιήσεις, τα απόλυτα κατηγορώ αλλά και τις απόλυτες κατηγοριοποιήσεις. Εμένα προσωπικά, με έχουν "παρενοχλήσει" (σε μεγάλα εισαγωγικά αυτό διότι δεν με πείραξε καθόλου) απείρως περισσότερο οι πόρνες στο Ψυρρή παρά της Ταϋλάνδης, οι οποίες δε με "ενόχλησαν" καθόλου. Παιδάκια δεν είδα ούτε για δείγμα.

(Αν βγάλουμε βόλτα τον τουρίστα στο Ψυρρή θα νομίζει ότι στην Αθήνα γίνεται της...Ταϋλάνδης. Τα βιαστικά συμπεράσματα πάντα βλάπτουν. Καλύτερη άποψη θα έχουμε από μία σοβαρή διεθνή έρευνα επί του θέματος. Αλλά το θέμα δεν είναι η πορνεία, αλλά αν Ταϋλάνδη=πορνεία. Και φυσικά η απάντηση είναι όχι).

Traveller

Member
Σε αυτό με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο... ασφαλώς και Ταυλάνδη δεν είναι πορνεία... προς Θεού, ούτε επίσης ότι το κράτος υποθάλπτει την παιδική πορνεία... όποιος τα υποστηρίζει αυτά είναι ή άσχετος ή κακόβουλος... απλά πρέπει να επισημανθεί ότι όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πορνείας στην Ταυλάνδη και οτι το κράτος πρέπει να λάβει μέτρα γιατί δυστυχώς όπως είναι η κατάσταση δυσφημίζεται άδικα όλη η χώρα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom