ΑΑνεξαρτητος
Member
συμφωνώ απόλυτα με την ερση όταν υφίσταται κάθε είδους βία ή όταν κάτι δεν το κάνει κάποιος με ελεύθερη βούληση είναι καταδικαστέο.
Mυλαίδη ωστόσο και συ κοροϊδευεις τον εαυτό σου ώστε να απολαυσεις πολλά αγαθά που μας προσφέρει απλόχερα ο δυτικός πολιτισμός.Μην κάνεις τον ανήξερο. Αυτός καθεαυτός ο πληρωμένος έρωτας δεν έχει κατά τη γνώμη μου απαξία αρκεί να:
-μην είναι προιόν εξαναγκασμού της γυναίκας.
- να μην έχει περιπέσει η γυναίκα αυτή σε τέτοια ένδεια ώστε να μην έχει άλλο τρόπο επιβίωσης
- να μην έχει "πωληθεί" από γονείς, κηδεμόνες και πλείστους όσους επιτήδειους σε τέτοια "σπίτια" από τα μικράτα της και πλέον να μην υπάρχει άλλη εναλλακτική ζωή γι αυτήν.
-να μην καρπώνονται τρίτοι τα κέρδη του μόχθου της με απειλές και βία.
Είσαι σίγουρος οτι σε όλες τις περιπτώσεις που προσήλθες σε σαρκική συνάφεια με κορίτσια της δουλειάς αυτής, είτε στην Ελλάδα είτε στη Γερμανία, δεν ίσχυε τίποτε από τα παραπάνω; Και πως μπορείς να είσαι σίγουρος γι αυτό όταν και στις δυτικές χώρες και η Ελλάδα μάλιστα φιγουράρει πάνω πάνω στοη κατάλογο αυτών των χωρών, όπου υπάρχουν ολόκληρα κυκλώματα τα οποία με διάφορα προσχήματα φέρνουν κοπέλες από εξαθλιωμένες χώρες των πρώην ανατολικών χωρών ή και της Αφρικής ακόμη και τις εκμεταλλεύονται με την ανοχή των αστυνομικών αρχών;
Και όταν μόλις προσφάτως έγινε μια προσπάθεια να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο έτσι ώστε να μην απελαύνεται πάραυτα η αλλοδαπή εκδιδομένη έτσι ώστε να μπορεί να παρίσταται στις ανακρίσεις και στη δίκη και να δίνει καταθέσεις και αναμένουμε να δούμε καρπούς;
Στην τελική πώς μπορείς να ελέγξεις σε τη κατάσταση βρίσκεται το έτερο συμβαλλόμενο μέρος; Ενδεχομένως να μη λέει τίποτε για τα όσα τραβάει γιατί είναι εξαιρετικά τρομαγμένο για να παραδεχθεί οτιδήποτε.
Εξοχότατε,Πολυαγαπημένη μου αρχόντισσα!
Οτι σε συμφέρεις λες και όπως σε συμφέρεις το αναλύεις.Ελπίζω τώρα εσύ να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου.Δεν φταις εσύ αλλά οι δεκάδες μεσολαβητές φταίνε που έφτασε ο καφές σου στο φλυτζάνι.
Οσο για τις εργάτριες ας μην το αναλύεις μια και δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτα για το θέμα στη παρούσα φάση.Δε λέω οτι έχεις άδικο αλλά εγώ συνήθως δεν ανακατευομαι σε θέματα που δε γνωρίζω.Εικάζω οτι εσύ δεν έχεις επισκεφτεί ποτέ ενα σπίτι ούτε έχεις συζητήσει ποτέ με μια εργαζόμενη του συγκεκριμένου κλάδου.