Κοπή Πίτας Θεσσαλονίκης

Κοπή πίτας 2010 Θεσσαλονίκης

• Total voters
    14
  • Poll closed .

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
για να μην σας κραταμε αλλο σε αγωνια
αχ...ας πω λιγα πραγματα για τη συναντηση που ακομη συνεχιζεται
λοιπον σπασαμε πραγματικα ολα τα ρεκορ συμμετοχης, μαζευτηκαμε 25 και βαλε ατομα, ειδωθηκαμε οι παλιοι, γνωριστηκαμε οι νεοτεροι,
κοπηκαν 3 βασιλοπιτες,εκτος απο τους 3 τυχερους, special δωρακι τσιμπησαμε ολοι -ευχαριστουμε ελενη70-
η συναντηση σε πολυ φιλικο κλιμα, οπως παντα καταιγισμος ιδεων, πληροφοριων, αποψεων,
ενημερωθηκαμε για τις νεες ταξιδιωτικες τασεις (παπουα, διαστημα κλπ)
ηταν αλλη μια υπεροχη τραβελστορικη βραδυα και οποιος την εχασε.. εχασε

αυτα τα ολιγα για την ωρα, ες αυριον τα σπουδαια

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
ένα γρήγορο καλησπέρα και από εμένα.
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους, ήταν υπέροχα!
ευχαριστούμε πάρα πολύ για το δώρο Ελένη! Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Αυτά για απόψε, πάω να την πέσω. Αύριο με το καλό πιο αναλυτικά κάποια πράγματα που θέλω να σχολιάσω.
Μία ερώτηση: αύριο τις φωτό (μετά από κατάλληλη επεξεργασία βεβαίως;)) να τις ανεβάσω σε αυτό το τόπικ ή τις βάζουμε κάπου αλλού;

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
ένα γρήγορο καλησπέρα και από εμένα.
Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα όλους, ήταν υπέροχα!
ευχαριστούμε πάρα πολύ για το δώρο Ελένη! Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη!

Αυτά για απόψε, πάω να την πέσω. Αύριο με το καλό πιο αναλυτικά κάποια πράγματα που θέλω να σχολιάσω.
Μία ερώτηση: αύριο τις φωτό (μετά από κατάλληλη επεξεργασία βεβαίως;)) να τις ανεβάσω σε αυτό το τόπικ ή τις βάζουμε κάπου αλλού;
Στις φώτο θα είσαι και εσύ?:bleh::bleh::bleh:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Λοιπόν.......η συναντηση πήγε καταπληκτικά.Το κοντέρ σταμάτησε στους 28 και ήταν όλοι τους ένας και ένας.Να ευχαριστήσω εκ μέρους και των υπολοίπων τους εκτος Θεσσαλονίκης , την ελένη 70 που μας συγκίνησε με την χειρονομία της/ τον άντρα της τον Πολυνίκη ,τον Λάζαρο απο Κοζάνη και τον φίλο του τον Βασίλη.Η συνάντηση συνεχίστηκε μετα την Συμφωνία στον Κατερινιώτη (προτροπή του Dimpanayio)μέχρι και την ώρα που βλέπεται (03:10).Τυχεροί της βραδυάς ο Jjimakos και ο Stamataras δηλαδή το καινούργιο αίμα που βρήκαν το φλουρί.Μας έλειψαν τα παιδιά απο την Κρήτη (Soudianos και ο Kemcap)και βέβαια να μην ξεχάσω και τον Vagantos που μπορεί να μην μπόρεσε να έρθει (όπως μας είχε πει απο την αρχή)αλλά μας τηλεφώνησε κσι μσς ευχήθηκε(νασαι καλά Βαγγέλη).
Αυτά για την ώρα και θα επανέρθω αύριο (πιστεύω να προλάβω να βάλω και τις φωτογραφίες.
Καληνύχτα σε όλους.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πράγματι πολύ ωραία βραδυά!Τελικά μαζευτήκαμε 27!!και ταξιδέψαμε παντού,κυρίως πρός Ν.Γουινέα-Παπούα και δε συμμαζεύεται:haha:...(όποιος κατάλαβε κατάλαβε...)
Nα συμπληρώσω στά όσα είπε ο toumpiotis και να ευχαριστήσω γιά τα δώρα,τα βιβλία που δόθηκαν...,τον ίδιο καθώς και τον babaduma,επίσης και τον jjamako για τα ημερολόγια και φυσικά για τις βασιλόπιττες την erminathess και τον xristo, που επίσης μας τα προσέφεραν(δε σήκωνε κανείς κουβέντα για να πληρωθεί:bleh:)(όσο για την Eleni70 μοίρασε σε όλους μας ατομικά τσιπουράκια:)δικής της παραγωγής με την ονομασία απ έξω travelstories και τη φωτό ενός αεροπλάνου στους αιθέρες!

Και μιά που είχα και το παρουσιολόγιο:haha:να σημειώσω τις ηχηρές απουσίες:thanos,christian,xontro mpizeli,fourkas,vagantos, α και σύζυγος Ερσης που ενώ μας τον έταξε δε μας τον έφερε:bleh:
Αντε και εις άλλα με υγεία!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
:roll:πάντως ακόμα δεν μπορώ να κατασταλάξω αν είμασταν 27 ή 28;

τι εστί Κατερινιώτης βρε παιδιά;ταβερνείο;:haha::haha:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Στη μεγαλύτερη παρέα του travelstories εύχομαι πολλά ταξίδια το 2010!!!:clap:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
:roll:πάντως ακόμα δεν μπορώ να κατασταλάξω αν είμασταν 27 ή 28;

τι εστί Κατερινιώτης βρε παιδιά;ταβερνείο;:haha::haha:
η προσγειωση μετα απο τις φυλες της νεας γουινεας και των παπουα και τα ταξιδια στο διαστημα...
επισης και μια προταση που δεν ακουσατε... απο τον αντρα της ελενης 70. τον Πολυνικη ...ανταλλασει λεει χωραφι στον γραφικο αγ.αθανασιο με 6... ελεος.... ταξιδια στο διαστημα αξιας περιπου 600000 ε.....
μη νομιζεται και οι καλεσμενοι μας... κολλανε και αυτη αγριως το μικροβιο....και την τρελλα μας... σαν επιδημια...

skiouros82

Member
Επόμενο Ταξίδι
μας τσάκισε ο covid
Ταξίδι-Όνειρο
japan me cherry blossom
να πω και εγω με την σειρα μου οτι ηταν μια πολυ ομορφη βραδια,,σαν ολες βεβαια τις βραδιες που μαζευονται τα μελη του φορουμ.με μεγαλη μου χαρα ειδα οτι η παρεα εχει μεγαλωσει για τα καλα!βεβαια αυτο εγινε σταδιακα.περυσι στην κοπη της πιτας νομιζω ειμασταν 8 το πολυ 10 ατομα και φετος ημασταν 28!!!και του χρονου με υγεια!
παντως δεν ειναι κανεις να χανει συγκεντρωση!!μπηκα μεσα στην αιθουσα και ειδα πολυ αγνωστο κοσμο!νομιζα οτι πηγα αλλου!δεν προλαβα να μιλησω με ολους αλλα ελπιζω οτι θα εχουμε την ευκαιρια να τα ξαναπουμε!καλη χρονια σε ολους μας και καλα ταξιδια!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom