Κοπή Πίτας Θεσσαλονίκης

Κοπή πίτας 2010 Θεσσαλονίκης

• Total voters
    14
  • Poll closed .

m-stam

Member
Επόμενο Ταξίδι
ακόμη τίποτα...
Ταξίδι-Όνειρο
Τα πάντα όλα...
Επιτέλους κατάφερα να ξυπνήσω σήμερα αλλά μετά τις 10, οπότε εννοείτε ότι την κοπάνησα από τη δουλειά.(ως γνήσιος Δ.Υπ.):bleh:
Για εχθές θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του travelstories για το θερμό καλωσόρισμα και για τα υπέροχα δώρα.Η βραδιά ήταν καταπληκτική!!!
Τώρα ως ένας από τους υπερτυχερούς της χθεσινής βραδιάς και με το φλουρί στη τσέπη θα ήθελα να ρωτήσω κάτι:
1.Πρέπει όντως να ρίξω το φλουρί σε ένα ποτάμι,λίμνη,καταρράκτη,λιμνοθάλασσα ή με δουλεύατε ως πρωτοεμφανιζόμενος που ήμουν?
2.Τα σουτζουκάκια νόστιμα ήταν?(ας μην έκανα δίαιτα και θα σας έλεγα εγώ..).

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
και για να μη χανουμε τα πρακτικα αυτη ηταν η 8 συναντηση των θεσσαλονικιων...
αντε παμε και για την 9...
καλα παιδια η βασιλοπιτα σοκολατα που δοκιμασα καταπληκτικη...
αλλα και η αλλη μια χαρα ηταν...
μπραβο στους ζαχαροπλαστες,,,,....

xrisa

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατινικη αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
περού
Εφυγα απο την συνάντηση με τις καλύτερες εντυπώσεις.:lol: Με βοήθησε να κατασταλάξω για το επόμενο μεγάλο ταξίδι μου.:clap:Περού!!!!!:clap: χίλια ευχαριστω στον Νίκο και τι Γιώργο για την βοήθεια. τώρα μένουν κάτι λεπτομέρειες. Να το συζητήσω με το έτερον ήμισυ:haha::haha:.να είμαστε όλοι καλά.
θα ήθελα να κάνω μια πρόταση. επειδή ζούμε σε μια πόλη (Θεσσαλονίκη) που πέρα από όλα τα άλλα, πάσχει στην ενημέρωση για τα λίγα καλά δρώμενα της πόλης, μήπως από το συγκεκριμένο φορουμ μπορούμε να κάνουμε κάτι σχετικό.:roll:

xrisa

Member
Επόμενο Ταξίδι
λατινικη αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
περού
μεγάλο ευχαριστώ και στην ελένη70 για τα τσίπουρα. εξαιρετική κίνηση!!!! ευχαριστω και όλους όσους προσέφεραν τα δώρα για τους τυχερούς και όχι μόνο. ζέσταναν ακόμη πιο πολύ την ατμόσφαιρα.

Giristroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
κάτσε να μαζώξω κάνα χρήμ
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα, Ιαπωνία
Φωτογραφίες πότε θα δούμε και μεις οι μακρινοί;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αργα αργα βαρια βαρια (λογω ξενυχτιου) και εγω να δηλωσω οτι ολα ηταν τελεια! Ειμασταν παρα πολυ και πολυ λυπαμαι που δε μπορεσα να μιλησω με ολους! Χαρηκα πολυ που γνωρισα την Χρυσα, την Τιτα, την Ελενη 70 που μας εφερε δωρο ευφραντικο τσιπουρο σε εξαιρετικη εμφυαλωση travelstories. Χαρηκα πολυ που ξαναβρηκα φιλους απο τα παλια και γενικα ηταν παραπανω απο υπεροχα! Υπηρχε ενας διαχυτος ενθουσιασμος!
ΥΓ Προς Σταματαρα: Σε καποιο ταξιδι σου που θα υπαρχει νερο τρεχουμενο πρεπει να πεταξεις το φλουρι σου. Την παραδοση αυτη ξεκινησε ο ELGEO 2 περσι ο οποιος κερδισε το φλουρι και το πεταξε στο Mekong ποταμο. Αφου ξεκινησε αυτη την παραδοση θα την συνεχισουμε. Δεν χρειαζεται να φθασεις βεβαια στην Ινδοκινα για να κανεις κατι τετοιο και ελληνικο ποταμι η λιμνη μας κανει αρκει να εισαι σε ταξιδι. (Ο Θερμαικος δηλαδη δεν μας κανει)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
.Μας έλειψαν τα παιδιά απο την Κρήτη (Soudianos και ο Kemcap)
Καληνύχτα σε όλους.

Ευχαριστώ Βαγγέλη που με σκεφτόσουνα...εγώ να δεις..

δεν κατάλαβα όμως, αυτά τα μπουκαλάκια με το τσίπουρο τ' ανοίξατε επί τόπου.. ή τα πήρατε μαζί σας;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
δεν κατάλαβα όμως, αυτά τα μπουκαλάκια με το τσίπουρο τ' ανοίξατε επί τόπου.. ή τα πήρατε μαζί σας;
Αντώνη μου, το μόνο που έλειπε στη σερβιτόρα (και μικρούλα και φρέσκια στη δουλειά) ήταν να τ'ανοίξουμε εκεί και ν'αρχίσουμε να παραγγέλνουμε και μεζέδες - 28 άτομα! Ακόμη λογαριασμούς θα έκανε η καημένη και πού να τα συμφωνήσει. Πάντως, έχω φυλαγμένα "κάβα" 2-3 για τους Κρητικούς φίλους για όταν βρεθούμε ... στο νησί αυτή τη φορά!

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Αντώνη μου, το μόνο που έλειπε στη σερβιτόρα (και μικρούλα και φρέσκια στη δουλειά) ήταν να τ'ανοίξουμε εκεί και ν'αρχίσουμε να παραγγέλνουμε και μεζέδες - 28 άτομα! Ακόμη λογαριασμούς θα έκανε η καημένη και πού να τα συμφωνήσει. Πάντως, έχω φυλαγμένα "κάβα" 2-3 για τους Κρητικούς φίλους για όταν βρεθούμε ... στο νησί αυτή τη φορά!
Ωραία ευχαριστώ. έστω και έτσι, ευχαριστώ Ελένη 70 από το βορρά που ακολούθησες το "δρόμο" που χάραξε ο νότος. επιβεβαίωσες με το παραπάνω την "προαγωγή" σου :clap:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αντωνη αληθεια ποτε εχει το προγραμα σου ανοδο στα μερη μας; Να το εχουμε κατα νου να διοργανωσουμε κατι...

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Αντωνη αληθεια ποτε εχει το προγραμα σου ανοδο στα μερη μας; Να το εχουμε κατα νου να διοργανωσουμε κατι...
όταν θα αποφασίσω να κάνω την επίσκεψη στο Άγιο Όρος που εδώ και 20 χρόνια σκέφτομαι:D
να μου δώσετε και πληροφορίες

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αααα να αποτανθεις στα αγορια της παρεας!:haha:
Παντως μην πας σε περιοδο νηστειας!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com