• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή Πίτας Θεσσαλονίκης

Κοπή πίτας 2010 Θεσσαλονίκης

• Total voters
    14
  • Poll closed .

kemcap

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
γαυδος
ρομαντικ γουμαν,λιζ,μπαμπαντουμα,τουμπιωτη και ολους τους υπολοιπους απο την συναντηση της θεσσαλονικης στις 12.12.09 σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναβρεθουμε μαζι σας εχοντας μαζι μου και τον σουδιανο.

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Κανένα πρόβλημα, ακόμη και σε περίπτωση κακοκαιρίας, υπάρχουν κι άλλοι θεριακλήδες... απλά στέκονται όρθιοι στο ένα πόδι στη γωνία! :bleh:
μου αρεσει που μαθαινετε γρηγορα.....:D

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Καπνίζουμε, άπλα είμαστε...
Πήγα πριν λίγες μέρες πάλι (για βάφλα!) και είχαμε καθίσει εκεί ακριβώς που θα είμαστε αύριο, μόλις ανεβαίνεις δεξιά. Και εκεί, ναι, καπνίζαμε ελεύθερα...
με το ενα ποδι στη γωνια...:D

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εδω εχω οικογενειακο προβλημα: Ο αφεντης επιθυμει να σας γνωρισει: Θελει να μαθει τι κανω πια τοσες ωρες στο computer. Φτανει η βασιλοπιτα;

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Εδω εχω οικογενειακο προβλημα: Ο αφεντης επιθυμει να σας γνωρισει: Θελει να μαθει τι κανω πια τοσες ωρες στο computer. Φτανει η βασιλοπιτα;
ερση αμα ερθει ο αντρας σου να κλεισουμε και το διπλα μαγαζι... μη τυχον και κουβαλησει και καμια λιμουζινα...:D:):clap:

FAMEK

Banned
Επόμενο Ταξίδι
στουτγκαρδη
Ταξίδι-Όνειρο
γαλλικη πολυνησια
Τωρα που το σκεφτομαι δεν θα ταν ασχημη ιδεα να αγοραζα την προσελανινη νεκροκεφαλη απο τους ουραγκουλου και να την προσφερα σαν δωρο για το φλουρι της βασιλοπιτας....
σιγουρα τετοιο δωρο δεν θα ξεχνιοταν ποτε....
να δω βεβαια αν θα το επαιρνε στο σπιτι του...αλλα δεν ξερεις μπορει να το εκαμνε και φωτιστικο.....

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Παρεπιπτώντος Vagantos χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις.
Eυχαριστώ Βαγγέλη, ότι επιθυμείς.
Για αύριο το βράδι πολυ χλωμό το πράγμα, ( γιατί πρέπει να κατέβω θεσσαλονίκη και Παρασκευοσάββατο)

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Με σύζυγο Ερσης πάμε στους 33!ζωή νάχουμε:clap:...εγώ συνεχίζω να μετράω...
Από 33 ίσως να γίνει ... 32, γιατί κάποιο μπιζέλι μπορεί να σας την κάνει και να μην καταφέρει να έρθει. Σημαντικός λόγος, αλλά στον άερα ακόμη. Δυστυχώς, αν κάτσει έτσι, θα πρέπει να φύγω για σήμερα και αύριο εκτός πόλης, οπότε και δεν θα έρθω στη βασιλοπιτοσυνάντησή μας σήμερα.

Όπως και να έχει, έχουμε ώρες ακόμη,... τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το πιο σίγουρο είναι ότι θα προσπαθήσω μέχρι τέλος να καταφέρω να παρευρεθώ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα