Κινηματογραφική κουβέντα....

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Και εγώ την είδα χθες στο σινεμά. Ως καλλιτεχνική διεύθυνση μου άρεσε απίστευτα και σύμφωνα με όσα μου είπε μια θεία μου, έχει γίνει πολύ ωραία αναπαράσταση του Παρισιού της δεκαετίας του 70. Κατά τα άλλα κλασικός Πάμπλο Λαραίν (όσοι έχετε δει τις ταινίες "Τζάκι" και "Σπένσερ" καταλαβαίνετε μάλλον τί εννοώ), η Τζολί δεν με χάλασε για να είμαι ειλικρινής, αυτό που με χάλασε όμως ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ είναι οι διάλογοι!!! Εντελώς βαρύγδουποι και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Είδα και εγώ προχτές την Κάλλας στον κινηματογράφο. Πολύ φλατ μου φάνηκε, ένα συνεχόμενο βαρετό μοτίβο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Καλή η Τζολί, δε λέω αλλά δε πολυτράβαγε η όλη δουλειά. Στην έξοδο πέτυχα και γνωστούς, ήταν στον εξώστη αυτοί οπότε δεν τους είχα δει καθόλου νωρίτερα, και μου είπαν ότι "κοιμόντουσαν με βάρδιες" :haha:

Επίσης η ταινία (ακολουθεί spoiler, το οποίο δεν δούλευε, και έτσι έβαλα αυτό το θολό) αναφέρεται στην τελευταία εβδομάδα της Κάλλας. Δεν είναι ταινία για την ζωή της γενικότερα. Εγώ αυτό δεν το γνώριζα, οπότε ήταν μια έξτρα απογοήτευση.

Η ταινία δεν είναι και για πέταμα, αλλά οκ μπορείτε να περιμένετε να την δείτε στα....στέκια!
Ωραίο κ αυτό το spoiler ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.736
Μέλη
39.471
Νεότερο μέλος
syphonen