Κινηματογραφική κουβέντα....

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Και εγώ την είδα χθες στο σινεμά. Ως καλλιτεχνική διεύθυνση μου άρεσε απίστευτα και σύμφωνα με όσα μου είπε μια θεία μου, έχει γίνει πολύ ωραία αναπαράσταση του Παρισιού της δεκαετίας του 70. Κατά τα άλλα κλασικός Πάμπλο Λαραίν (όσοι έχετε δει τις ταινίες "Τζάκι" και "Σπένσερ" καταλαβαίνετε μάλλον τί εννοώ), η Τζολί δεν με χάλασε για να είμαι ειλικρινής, αυτό που με χάλασε όμως ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ είναι οι διάλογοι!!! Εντελώς βαρύγδουποι και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Είδα και εγώ προχτές την Κάλλας στον κινηματογράφο. Πολύ φλατ μου φάνηκε, ένα συνεχόμενο βαρετό μοτίβο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Καλή η Τζολί, δε λέω αλλά δε πολυτράβαγε η όλη δουλειά. Στην έξοδο πέτυχα και γνωστούς, ήταν στον εξώστη αυτοί οπότε δεν τους είχα δει καθόλου νωρίτερα, και μου είπαν ότι "κοιμόντουσαν με βάρδιες" :haha:

Επίσης η ταινία (ακολουθεί spoiler, το οποίο δεν δούλευε, και έτσι έβαλα αυτό το θολό) αναφέρεται στην τελευταία εβδομάδα της Κάλλας. Δεν είναι ταινία για την ζωή της γενικότερα. Εγώ αυτό δεν το γνώριζα, οπότε ήταν μια έξτρα απογοήτευση.

Η ταινία δεν είναι και για πέταμα, αλλά οκ μπορείτε να περιμένετε να την δείτε στα....στέκια!
Ωραίο κ αυτό το spoiler ;)

MVSylvia

Member
Και εγώ την είδα χθες στο σινεμά. Ως καλλιτεχνική διεύθυνση μου άρεσε απίστευτα και σύμφωνα με όσα μου είπε μια θεία μου, έχει γίνει πολύ ωραία αναπαράσταση του Παρισιού της δεκαετίας του 70. Κατά τα άλλα κλασικός Πάμπλο Λαραίν (όσοι έχετε δει τις ταινίες "Τζάκι" και "Σπένσερ" καταλαβαίνετε μάλλον τί εννοώ), η Τζολί δεν με χάλασε για να είμαι ειλικρινής, αυτό που με χάλασε όμως Π
ΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ είναι οι διάλογοι!!! Εντελώς βαρύγδουποι και εντελώς εκτός τόπου και χρόνου.
Η Τζάκι παίζει να ήταν από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ, είχα πάει τότε γιατί δεν έπαιζε τίποτα άλλο πέρα από τελείως πατάτες (πού να ξερα) και ένιωθα μια απόγνωση να πάω σινεμα.

Ακόμα θυμάμαι το μαρτύριο, κακώς δεν έφυγα.

Φαντάζομαι και με την Κάλλας τα ίδια θα έχει κάνει. Είδα μερικά βιντεάκια και είναι τελείως γελοίοι οι διάλογοι. Κρίμα γιατί η Τζολί έχει δυνατότητες αλλά μπλέκει με κακές ταινίες κ ακόμα χειρότερους σκηνοθέτες.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Η Τζάκι παίζει να ήταν από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει ποτέ, είχα πάει τότε γιατί δεν έπαιζε τίποτα άλλο πέρα από τελείως πατάτες (πού να ξερα) και ένιωθα μια απόγνωση να πάω σινεμα.

Ακόμα θυμάμαι το μαρτύριο, κακώς δεν έφυγα.

Φαντάζομαι και με την Κάλλας τα ίδια θα έχει κάνει. Είδα μερικά βιντεάκια και είναι τελείως γελοίοι οι διάλογοι. Κρίμα γιατί η Τζολί έχει δυνατότητες αλλά μπλέκει με κακές ταινίες κ ακόμα χειρότερους σκηνοθέτες.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Θα κρατήσω πάντως ως θετικό για τη "Μαρία" το γεγονός ότι δεν βαρέθηκα και δεν συνέλαβα διόλου τον εαυτό μου να κοιτάει το ρολόι μου στη διάρκεια της ταινίας. Στη "Τζάκι" είχα βαρεθεί σαφέστατα περισσότερο (άσε που για κάποιο λογο η Νάταλι Πόρτμαν μου τη δίνει γενικώς στα νεύρα) Πάντως by far το χειρότερό της - ας πούμε- "τριλογίας" του Λαρέν ήταν το "Σπένσερ". Εκεί έφτασα στο όριο να μην φύγω στη μέση της ταινίας. Ευτυχώς που την είδα σε θερινό το καλοκαίρι του 2022 και έτσι είχα ευκολότερα άλλα "distractions" :bleh: (τύπου μπυρίτσα...διακριτικό χάζεμα στο κινητό...κλπ)

MVSylvia

Member
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου. Θα κρατήσω πάντως ως θετικό για τη "Μαρία" το γεγονός ότι δεν βαρέθηκα και δεν συνέλαβα διόλου τον εαυτό μου να κοιτάει το ρολόι μου στη διάρκεια της ταινίας. Στη "Τζάκι" είχα βαρεθεί σαφέστατα περισσότερο (άσε που για κάποιο λογο η Νάταλι Πόρτμαν μου τη δίνει γενικώς στα νεύρα) Πάντως by far το χειρότερό της - ας πούμε- "τριλογίας" του Λαρέν ήταν το "Σπένσερ". Εκεί έφτασα στο όριο να μην φύγω στη μέση της ταινίας. Ευτυχώς που την είδα σε θερινό το καλοκαίρι του 2022 και έτσι είχα ευκολότερα άλλα "distractions" :bleh: (τύπου μπυρίτσα...διακριτικό χάζεμα στο κινητό...κλπ)
To Spencer ούτε που διανοηθηκα να το δω.
Το Μαρία θα το τολμήσω αλλά θέλω να προλάβω σε μεγάλη οθόνη, σε μικρή το κόβω αδύνατο να μην το σταματήσω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.738
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
Στέλιος Μίκυ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom